Müge Anlı kaldırılacak mı? Müge Anlı'nın programı bitecek mi? RTÜK Başkanı açıkladı

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin katıldığı televizyon programında ATV ekranlarının fenomen programı Müge Anlı kaldırılacak mı? sorusuna yanıt verdi. Hafta içi her gün izleyenler tarafından ilgi ile takip edilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bitecek mi? sorusu ise Müge Anlı'nın izleyicileri tarafından araştırılıyor. İşte, RTÜK Başkanı'ndan Müge Anlı açıklaması...

Radyo Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, katıldığı bir televizyon programında gündüz kuşağı ve kadın programlarına ilişkin açıklamada bulundu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının kaldırılıp kaldırılmayacağı konusunda değerlendirmeye yer veren Şahin, bu tarz programların başka kanallarda da olduğunu ancak, Müge Anlı'nın çok fazla gündeme gelmesi nedeni ile dikkat çektiğini ifade etti. İşte, ayrıntılar...

Reklam
Reklam

MÜGE ANLI KALDIRILACAK MI?

(RTÜK) Radyo Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına ilişkin şu ifadelere yer verdi:

" Üst Kurul toplantılarımızda da ele aldığımız bir konu. Müeyyide verilen bir cezadır. Biz bunları verme taraftarı değiliz. Sabah kuşağı programları ciddi şekilde izleniyor. Biz burada 'Bu programlar nasıl olmalı' diye konuşmalıyız. Müge Anlı benzeri programları başka kanallarda da yapıyorlar. Kaldırılan programların nedeni yalnızca kurallarımıza ayrılıktır. Yoksa programın kanalına göre bir ayrımcılık yoktur.

Bu programlar ev hanımları tarafından çok izleniyor. Evlilik programlarının kalktığında Aile Bakanlığında müsteşardım. Orada artık o kadar uygunsuz bir konular çıktı ki sonra düzenleme yapıldı. Siyasi otorite kaldırmak zoruna kaldı. Bu tür programların rehabilite edilmesi gerektiğine inanıyorum. "