O Ses Türkiye yeni sezon ilk bölüm: Yıldız Tilbe'nin takımında kimler var?

O Ses Türkiye yeni sezonu ile TV8 kanalı ile başladı. Yeni sezon, Yıldız Tilbe jüriliği ile başladı ve O Ses Türkiye yeni sezon açılışı, Yıldız Tilbe'nin çılgın dansı ile gerçekleşti. Yeni sezon, geçtiğimiz sezonlara nazaran daha renkli olacak gibi görünüyor. İşte O Ses Türkiye yeni sezon ilk bölüm ile öne çıkanlar ve ilk bölüm ile ortaya çıkan takımlar... Peki, Yıldız Tilbe'nin ekibinde kimler var?

Yıldız Tilbe dansı ile O Ses Türkiye yeni sezon ilk bölüm başladı! O Ses Türkiye jürileri, Murat Boz, Gökhan ve Hakan'ın yanısıra Yıldız Tilbe de yer alıyor. Açılışta, Yıldız Tilbe çılgın dansıyla damga vurdu. Yıldız Tilbe'nin Sibel Can'ın yerine geldiği daha önce duyurulmuştu. Peki, O Ses Türkiye yeni sezon ilk bölüm ile neler gerçekleşti? Yıldız Tilbe'nin takımında kimler var? İşte O Ses Türkiye yeni sezon hakkında her şey!

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği yarışma olan O Ses Türkiye, 7. sezonuyla izleyicinin karşısına çıktı. Jüri üyelerinin seçmiş olduğu yarışmacılardan oluşan takımlar birbiri arasında yarışacak ve son olarak da O Ses Türkiye şampiyonu belirlenecek.

O SES TÜRKİYE YENİ SEZON: KİM, HANGİ TAKIMDA YER ALIYOR? YILDIZ TİLBE'NİN TAKIMINDA KİMLER VAR?

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla Sibel Can’ın yerine gelecek ismi duyurmuştu. O Ses Türkiye’nin jüri koltuğunda bu sene Yıldız Tilbe, Murat Boz, Gökhan ve Hadise yer alacak. Yıldız Tilbe’nin Sibel Can’ın yerine geldiği biliniyor. O Ses Türkiye’nin ilk çekimlerine Yıldız Tilbe çılgın dansıyla damga vurdu. Ancak dikkatlerden kaçmayan bir detay var. İlk sezonunda Gökhan’a eşlik etmeyen ikizi Hakan bu yılın jürileri fotoğrafında yer almadı.

İşte O Ses Türkiye yeni sezon ile oluşan takımlar:

Gökhan'ın O Ses Türkiye takımı için belirlediği ilk yarışmacı Seren Uzun oldu. Murat Boz'un takımında İrem Çankaz ve Yıldız Tilbe'nin O Ses Türkiye takımında Beşir Özalkan yer alıyor.

SEREN UZUN HANGİ ŞARKIYI SESLENDİRDİ?

O Ses Türkiye yarışmacısı Seren Uzun, 'Kahpe Kader' şarkısını seslendirdi. Seren Uzun sesini beğenerek kendisine dönen Gökhan'ın takımına dahil oldu.

O SES TÜRKİYE YARIŞMASINDA BEŞİR ÖZALKAN HANGİ ŞARKIYI SESLENDİRDİ?

O Ses Türkiye yarışmacısı Beşir Özalkan, 'Gel Gel' şarkısını seslendirdi. Beşir Özalkan sesini beğenerek kendisine dönen Yıldız Tilbe'nin takımına dahil oldu.

İREM ÇANKAZ HANGİ ŞARKIYI SESLENDİRDİ?

O Ses Türkiye yarışmacısı İrem Çankaz, 'Yağmurlar' şarkısını seslendirdi. İrem Çankaz sesini beğenerek kendisine dönen Murat Boz'un takımına dahil oldu.

O SES TÜRKİYE YARIŞMASINDA DAHA ÖNCEKİ SEZONLAR KİM NE YAPTI?

2014 BİRİNCİSİ HASAN DOĞRU

O Ses Türkiye 3.sezonunda jüri değişikliğine gidilerek Mustafa Sandal ve Hülya Avşar’ın yerine Gökhan ile Ebru Gündeş gelmişti. 2014 yılındaki yarışmada jüri Murat Boz, Hadise, Gökhan ve Ebru Gündeş’ten oluşmuştu.
O Ses Türkiye 2014 finaline kalan 4 isim de Gökhan Özoğuz takımından çıkmıştı. Tüm dünya formatları arasında bir ilk olan bu gelişmeden sonra O Ses Türkiye 3.sezon şampiyonu Hasan Doğru olmuştu.

Üçüncü sezona geldiğimizde, O Ses Türkiye yarışmasının birincilik koltuğunda Gökhan Özoğuz’un ekibinden çıkan Hasan Doğru oturuyordu. Hasan Doğru, fiziğinden beklenmeyen bir performans sergileyerek uzun süre gündemde kalsa da müzik piyasasında üst sıralara tırmanamadı. Doğru geride bıraktığımız günlerde verdiği kilolarla gündeme gelmişti.

2015 YILININ BİRİNCİSİ ELNUR HÜSEYNOV

Hadise, Gökhan, Ebru Gündeş, Mazhar Alanson-Özkan Uğur’dan oluşan jüri üyesi ile O Ses Türkiye 4.sezonunda şampiyon Ebru Gündeş’in takımından çıktı. Eşsiz sesi ve eğitimiyle daha yarışmanın ilk gününden dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Elnur Hüseynov O Ses Türkiye 2015 şampiyonu olmuştu.

O Ses Türkiye’nin Emre’den bir önceki kazananı yani dördüncü sezon birincisi, Ebru Gündeş’in takımından Elnur Hüseynov oldu. Sesi çok iyi olsa da Azeri asıllı Huseynov’un adını henüz duymayan o kadar çok kişi var ki… Huseynov ülkemizde adını pek duyurmasa da Azerbaycan’ı Eurovision’da temsil etti.

2016 BİRİNCİSİ EMRE SERTKAYA

O Ses Türkiye 5. sezonunda jüri Murat Boz, Hadise, Ebru Gündeş, Gökhan ve Hakan Özoğuz’dan oluşuyordu. Oldukça heyecanlı geçen bir sezona damgasını vuran O Ses Türkiye 2016 şampiyonu ise Gökhan ve Hakan’ın takımında yer alan Emre Sertkaya oldu.


Anahtar Kelimeler: