Okulda öğretmene "sabah töreni dayağı" iddiası

Türk Eğitim Sen üyeleri, Kartal'da bir ortaokulda yapılan anonstan rahatsız olan bir kişi tarafından dövüldüğü öne sürülen müdür yardımcısına destek için eylem yaptı.

İSTANBUL, (DHA) Yüzü sargılı şekilde eyleme katılan müdür yardımcısı gözyaşlarını tutamadı.

Reklam
Reklam

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Olay dün sabah saatlerinde Kartal Ülkü Bora Ortaokulu'nda meydana geldi.İddiaya göre, Müdür Yardımcısı Asım Kamiloğlu, öğrencileri içeriye alırken yaptığı anonstan rahatsız olan bir kişinin saldırısına uğradı. Kamiloğlu yaralanırken saldırgan hızla kaçtı. Saldırı sonrası Kamiloğlu, darp raporu alıp şikayetçi oldu.

Bugün ise Türk Eğitim Sen üyeleri, Asım Kamiloğlu'na destek için okul önünde toplandı. Eyleme öğrenci ve veliler de destek verdi.Darp edilen müdür yardımcısı Asım Kamiloğlu kanlı gömleğini gösterip, gözyaşı döktü. Kamiloğlu, "Sabah bir vatandaş İstiklal Marşı'ndan, zil sesinden, sabah yapılan törenlerden rahatsız olduğunu belirterek bana saldırdı" diye konuştu.

DESTEK EYLEMİ YAPILDI

Grup adına açıklama yapan Türk Eğitim Sen 2 Nolu Şube Başkanı Halil İbrahim Çakmak ise,"Öğrencisini eğitmek ve topluma kazandırmaktan başka hiçbir amacı olmayan okul yöneticimiz, çocuklarımızı güvenli bir şekilde sınıfa almak isterken yapmış olduğu anonsun sesinden rahatsızlık duyduğunu iddia eden kendini bilmez bir vatandaş tarafından saldırıya uğramış ve ciddi şekilde yaralanmıştır" dedi.

Reklam
Reklam


Anahtar Kelimeler: