Pratik ve etkili tıraş deneyimi sunan Philips One Blade'ı sizin için inceledik

Son Güncelleme:

Jiletle tıraşa son verecek, hayalini kurduğunuz pürüzsüz görünüme ulaşmanızı sağlayacak, cilt dostu özellikleriyle öne çıkan Philips QP2724/10 OneBlade Yüz Tıraş Makinesi kısa süreliğine indirime girdi. Biz de sizin için kullanıcılarından tam not alan bu cihazı inceledik. Detaylar yazımızda...

Tıraş, bir erkek için dış görünümünün önemli bir parçası. Görünümümüzü etkileyen ve tarzımızı yansıtan birçok farklı tıraş stili olsa da istediğimiz görünüme ulaşmak için doğru aleti kullanmak son derece önemli. Cildinizi tahriş etmeyecek, hassas ve zor bölgelerde bile kolayca tıraş yapmanızı sağlayacak tıraş makinesi arıyorsanız Philips QP2724/10 OneBlade Yüz Tıraş Makinesi'ne mutlaka göz atmalısınız.

Philips QP2724/10 OneBlade Yüz Tıraş Makinesi


Hem tıraş makinesi hem tıraş bıçağı olarak kullanılabilen Philips QP2724/10 OneBlade Yüz Tıraş Makinesi, yüz tüylerini kırpma, tıraş etme ve şekillendirme işlemleri için kullanılır. Benzersiz tasarımı sayesinde hassas ve zor ulaşılabilen bölgelerde bile kolayca tıraş yapmanızı sağlar. Yüz hatlarını takip eden, hareketli başlık sayesinde pürüzsüz bir tıraş deneyimi sunar. İstenilen tıraş stiline uygun olarak tıraş kenarı boyutunu ayarlayabilme özelliği sunar. Tıraş isteğine bağlı olarak tıraş kenarı 0.4 mm ila 10 mm arasında ayarlanabilir. Cilde yakın kesim yaparken cildi tahriş etmez. Tıraş bıçağının yüksek hızda titreşimi ve koruyucu kapak yapısı, cildin rahat ve hassas bir şekilde tıraş olmasını sağlar. Şarj edilebilir pil ile çalışan OneBlade, tek bir şarjla uzun süreli kullanım imkanı sunar. Su altında kullanıma uygun olduğu için tıraş sonrası temizlik çok kolaydır. Dayanıklı bıçakları, 4 ay boyunca keskin kalır. Bıçakları değiştirmek de oldukça kolay ve hızlıdır.

Kullanıcılar ne diyor?

  • "Daha önce farklı markaların farklı tıraş makinelerini denedim. Ancak hiç birisi bunun gibi temiz, zahmetsiz ve sıfır kesim yapamıyor. Şarjı çok iyi. Philips kalitesini zaten bilen biliyor. Teşekkürler Amazon."

  • "Ürün gayet kaliteli. Köpükle, bıçakla uğraşmaya gerek yok. Sabah 2 dakikada tıraşını ol, evden çık."

  • "Kaliteli ürün, su geçirmiyor. Kesimi de gayet iyi."

  • "Ürün çok iyi zaten hiç çekinmeden alabilirsiniz. Başlığı haftada 2 tıraş olan için bayağı gidiyor."
Ürünü İncele

Bu içerik 2 Mayıs 2024 tarihinde güncellenmiştir. İçerik güncellendikten sonra listelenen ürünlerin indirim oranlarında ve fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.


Anahtar Kelimeler: