Sofiane Feghouli, West Ham United'da

Fenerbahçe'nin yaklaşık 1 yıldır gündeminde bulunan Sofiane Feghouli, Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United ile sözleşme imzaladı.

Premier Lig ekibi West Ham United, Fenerbahçe'nin transfer etmek için uzun süredir büyük uğraş verdiği Sofiane Feghouli ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Reklam
Reklam

Slaven Bilic'in çalıştırdığı Premier Lig ekibi West Ham United transferde bombayı patlattı, Valencia'nın kadro dışı bıraktığı Sofiane Feghouli ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Bu gelişmeyi West Ham Başkanı David Sullivan'ın oğlu Jack Sullivan takipçileriyle paylaştı. Jack Sullivan, Twitter'dan "Feghouli, West Ham'a 3 yıllık imzayı attı" açıklamasını yaptı.

WEST HAM RESMİ AÇIKLAMA YAPTI

West Ham resmi sitesi de Feghouli'nin transferini resmen açıkladı. Cezayirli oyuncuyu 3 yıllığına West Hamlı yapan imzanın fotoğrafını paylaşan İngiliz ekibi 'Feghouli'nin kulübü Valencia'yla kontratı 1 Temmuz'da bitecek. O tarihten itibaren Feghouli bize katılacak' dendi.

VALENCİA ÇOK PİŞMAN

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe, sezon başında,sözleşmesinin son yılında olan Feghouli için İspanyol ekibine yaklaşık 10 milyon Euro'luk bir teklifte bulunmuş, ancak Valencia bu miktarı reddetmişti.

Reklam
Reklam

Sonrasında Valencia ile sezon ortasında yaptığı sözleşme uzatma görüşmelerinden sonuç alamayan Feghouli, ligin son 6 haftasında kadro dışı bırakılmıştı.


Anahtar Kelimeler: