SON DAKİKA | Ankara'da sürpriz görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli bir araya geldi

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir araya geldi. MHP liderini evinde ziyaret eden Erdoğan, Bahçeli'ye bir de doğum günü hediyesi verdi.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi evinde ziyaret etti. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Beytepe'deki konutunun kapısında karşıladı. Erdoğan'ın Bahçeli ile görüşmesi 14.05'te başladı.

Reklam
Reklam

MASADAKİ KONULAR

Ankara'daki sürpriz görüşmede iki liderin siyasi ve ekonomik konuları masaya yatırdığı öğrenildi.

ERDOĞAN'DAN BAHÇELİ'YE HEDİYE

Sürpriz görüşme sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, MHP lideri Bahçeli'ye doğum günü hediyesi verdiği öğrenildi.

GÖRÜŞMENİN DETAYLARI

A Haber Muhabiri Rüya Akkuş canlı yayında görüşmeye ilişkin detayları şu şekilde aktardı:

Görüşme kapsamında ilk kareler sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye 2 hediye verdiğini gördük. Onlardan bir tanesinin sebebi ziyaret gerçekleştiriyor olması. Diğer sebebinin ise 1 Ocak gününün MHP liderinin doğum günü olması sebebi. Bu kapsamda aynı zamanda doğum gününü kutladığını söylemekte de fayda var.

Peki ne hediye etti Cumhurbaşkanı Erdoğan? Özellikle bir çerçevenin içerisinde MHP lideri Bahçeli’nin öğrencilik yıllarına ait bir öğrenci kütüğü olduğunu görüyoruz. Diğer hediye ise üzerinde 3 hilalin bulunduğu kitaplar ancak kitapların içeriğinin ne olduğu henüz Cumhurbaşkanlığı tarafından paylaşılmış değil.

Reklam
Reklam

CNN Türk muhabiri Arda Erdoğan, canlı yayında iki liderin görüşmesiyle ilgili şu bilgileri verdi:

İki liderin son görüşmesi 17 Kasım'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşmişti. Bu görüşme yılın ilk görüşmesi olacak. Ekonomi ağırlıklı olmak üzere siyasetin gündemindeki önemli konuların konuşulması bekleniyor. Yeni dönemde beklenen bazı yasa taslakları, yasa çalışmaları da var. Görüşmede o çalışmaların da ele alınması bekleniyor; siyasi partiler ve seçim kanunu olmak üzere. Her iki partinin hazırladığı anayasa taslaklarının da yine konuşulmasını bekliyoruz.