SON DAKİKA: Mağlubiyetin ardından Beşiktaş yönetiminden olağanüstü toplantı kararı!

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, taraftarı önünde Kasımpaşa karşısında 3-1 mağlup oldu. Giovanni van Bronckhorst yönetiminde bu sezon ilk kez geçen hafta Galatasaray derbisinde kaybeden siyah - beyazlılar, üst üste ikinci kez yenildi. İki haftada kaybedilen 6 puan sonrası Beşiktaş yönetimi, olağanüstü toplantı kararı aldı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte iki haftada 6 puan kaybeden siyah - beyazlılarda sürpriz bir gelişme yaşandı.

OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI KARARI ALINDI

Beşiktaş yönetimi, alınan mağlubiyetin ardından olağanüstü toplantı kararı aldı. Siyah-beyazlı yöneticiler, stadyumda bir araya geldiler.

Reklam
Reklam

TOPLANTI BİTTİ

Gazeteci Sercan Dikme'nin haberinde ''Toplantı bitti. Herhangi bir açıklama ve karar yok. Durum değerlendirilmesi yapıldı.'' ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: