Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş'tan Anderson Talisca hamlesi! Al Nassr'a resmi teklif yapıldı

Kariyerine Suudi Arabistan'da devam eden Anderson Talisca'nın bu sezon takımdan ayrılması bekleniyor. Al Nassr kulübü, Talisca'ya gelecek teklifleri değerlendirmeye almaya hazırlanırken Beşiktaş devreye girdi.

Spor

Berkan Kutlu'dan Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye gönderme! ''Bizi ilgilendirmiyorlar''

Galatasaray, hazırlık karşılaşmasında İtalya temsilcisi Lecce’yi 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası sarı-kırmızlı ekipte Berkan Kutlu, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye göndermelerde bulundu.

Spor

Süper Lig'de ilk iki haftanın programı açıklandı! Açılışı Galatasaray yapacak

Süper Lig’de 1. ve 2. hafta müsabakalarının programı belli oldu. 9 Ağustos'ta Lig'in açılış maçını Galatasaray yapacak. Sarı-kırmızılılar, 9 Ağustos saat 21.00'de Atakaş Hatayspor'u evinde ağırlayacak.

Spor

Beşiktaş'ın yeni hocası Giovanni van Bronckhorst'tan Ante Rebic için kadro dışı kararı!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst Ante Rebic'i kadro dışı bıraktı. İşte detaylar...

Spor

Beşiktaş

Beşiktaş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Beşiktaş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Beşiktaş'ta kamyon apartmana çarptı! Mahsur kalan vatandaşlar pencereden tahliye edildi

Beşiktaş'ta, park halindeyken inşaat malzemeleri indirildiği sırada yokuş aşağı hareket eden kamyon, bir binanın girişine çarparak durabildi. Apartmanın girişinin kapanması nedeniyle içeride mahsur kalan bina sakinleri itfaiye tarafından pencereden tahliye edildi.

Haber

Transfer açıklandı! Can Keleş, resmen Beşiktaş'ta...

Beşiktaş Kulübü, Fatih Karagümrük'te forma giyen 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Can Keleş ile sözleşme imzaladı.

Spor

Beşiktaş'ta Daniel Amartey krizi! Kendisi için ayarlanan uçağa binmedi... Gitmek istemiyorum

Yapılacak transferler için kadroda yer açmak isteyen Beşiktaş'ta süre bulamayan isimlerle yollar ayrılmak istenirken, bu isimlerden Daniel Amartey ile alakalı sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor

Batshuayi'nin ardından bir isim daha ezeli rakibe! Bu kez Beşiktaş devrede... Transfer an meselesi

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gelen isimler kadar gidenler de ses getirirken, Sarı-Lacicvertliler'de Galatasaray'a giden Batshuayi'nin ardından bir isim daha ezeli rakiplerden Beşiktaş'a transfer olabilir. İşte detaylar...

Spor

İsmi Beşiktaş ile anılıyordu! Di Maria için resmi açıklama geldi, takımı belli oldu

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren ekiplerden Beşiktaş'ın listesinde bulunan isimlerden Angel Di Maria için resmi açıklama geldi.

Spor

Cenk Tosun Hull City galibiyetinin ardından konuştu! Bugünü iple çekiyordum

Fenerbahçe'nin yeni transferi Cenk Tosun, 5-1'lik Hull City galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor

Cenk Tosun'un Beşiktaş'a veda paylaşımına tepki yağıyor!

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra ezeli rakip Fenerbahçe ile anlaşan Cenk Tosun'un siyah-beyazlılara gönderdiği veda mesajı sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Spor

29 kişi hayatını kaybetmişti! Beşiktaş’taki gece kulübü yangını davasında Bu olay takdir-i ilahidir diyerek savunma yaptı

İstanbul Beşiktaş'ta, 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübünde çıkan yangına ilişkin 7'si tutuklu 9 sanığın yargılanmasına başlandı. Mahkeme heyeti 2 sanığın tahliyesine karar vererek duruşmayı 7-8 Ekim tarihine erteledi. İşletmedeki tadilat sırasında metal işlerini yapan tutuklu sanık Çağatay Altunay savunmasında "Bu olay takdir-i ilahidir sizin de takdir ettiğiniz gibi. Affınıza sığınıyorum. Tahliyemi talep ediyorum" dedi.

Haber

Beşiktaş'ta iki ayrılık birden yaşandı!

Beşiktaş, orta saha oyuncuları Abdülmecid Dönmez'i Adana 01 Futbol Kulübü’ne; Kerem Atakan Kesgin'i ise Bandırmaspor’a kiralık olarak gönderdi.

Spor

Beşiktaş'tan Serik Belediye'ye transfer!

Beşiktaş, altyapısından yetişen genç futbolcular Ahmet Gülay'ı Balıkesirspor'a; Berkay Kençtemur'u ise Serik Belediyespor'a gönderdi.

Spor

Fenerbahçe, Cenk Tosun transferini resmen duyurdu!

Beşiktaş, sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki milli futbolcu Cenk Tosun’a veda etti. Fenerbahçe kulübü de Cenk Tosun transferini resmen açıkladı.

Spor

Cenk Tosun için olay yaratan sözler! ''Fenerbahçe'ye gitmesi suçtur! Cezası ömür boyu...''

Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Cenk Tosun ile 2 yıllık anlaşmaya varmıştı. Bu olayın ardından Beşiktaş'ın efsane tribün lideri ve yazar Alen Markaryan, Cenk Tosun hakkında olay yaratan ifadeler kullandı.

Spor

Hem Beşiktaş, hem Galatasaray istiyordu! Sezonun transfer bombası Fenerbahçe'den geldi... Sarı-Lacivertliler Oğuz Aydın ile anlaşma sağladı

Yeni sezonda şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Fenerbahçe'de çalışmalar tam gaz devam ederken, Sarı-Lacivertliler Mourinho'nun ardından ses getirecek bir hamleye daha imza atmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor

İtalya Serie A'nın 3 gol kralı, 5 yıl sonra Süper Lig'de yarışacak

Beşiktaş'ın İtalyan forvet Ciro Immobile'yi kadrosuna katmasıyla, İtalya Serie A'da gol krallığı yaşamış Edin Dzeko, Mauro Icardi ve Ciro Immobile, 5 yıl aradan sonra yeniden aynı ligde karşı karşıya gelme fırsatı yakaladı.

Spor

Beşiktaş'ın yeni golcüsü Immobile, imzayı atar atmaz Icardi'yi hedef aldı! ''Önümüzdeki sezon...''

Beşiktaş'ın yeni golcüsü Immobile basın toplantısında konuştu. İtalyan golcü, "Taraftarı mutlu etmeye çalışacağız. Taraftara ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. Onlar için elimden geleni yapacağım. Her maç sonunda formamın terli olduğunu görecekler." dedi.

Spor

Beşiktaş'a hava koşulları engeli! Dinamo Zagreb maçı iptal oldu

Beşiktaş, 2024-2025 sezonu hazırlıkları kapsamında Slovenya'da Dinamo Zagreb ile ilk hazırlık karşılaşmasına çıkacaktı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada maçın olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği belirtildi.

Spor

Beşiktaş, Immobile'nin maliyetini açıkladı!

Beşiktaş, Serie A ekibi Lazio’dan transfer ettiği İtalyan futbolcu Ciro Immobile ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Immobile her sezon için 6 milyon Euro garanti ücret alacak. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İtalyan yıldız, “Burada olduğum için çok mutluyum. Çok duygulandım. Sezona başlamak için hazırım” dedi.

Spor

Yılın transferi her an açıklanabilir! Beşiktaş'ın teklifini beğenmeyen Cenk Tosun, Fenerbahçe'ye imza atıyor...

Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Cenk Tosun ile prensip anlaşmasına vardı. Siyah-beyazlılarla maaş konusunda anlaşamayan milli oyuncu, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti.

Spor

Beşiktaş, Ciro Immobile transferini KAP'a bildirdi!

Beşiktaş, Lazio forması giyen Ciro Immobile transferinde mutlu sona ulaştı. Beşiktaş, İtalyan yıldızın transferi konusunda görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Spor

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye uzun yıllar unutulmayacak bir transfer daha! Cenk Tosun ile 2 yıllık anlaşma sağlandı...

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Cenk Tosun, siyah-beyazlıların yaptığı son teklifi beğenmemiş ve masadan kalkmıştı. Parasal konuda anlaşma sağlanamamasının ardından Fenerbahçe araya girdi ve Cenk Tosun'u kısa süre içinde ikna etti. Milli futbolcu, Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor

Türk futbolunda görülmemiş kriz! ByLock kullandığı iddia edilen Mehmet Büyükekşi istenmiyor, rakipleri ailesiyle tehdit edilip adaylıktan çekiliyor! Devletin kurumu AA bile oyuna dahil edildi

Suudi Arabistan'daki Süper Kupa krizi, hakemlerin yumruklar yemesi, bahis baronlarının liglerdeki maçlara etki ettiğine yönelik iddialar... Tüm bunlar mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi döneminde yaşanan skandallardan sadece bazıları! Göreve devam etmek için devletin kurumu Anadolu Ajansı'na olmayan haberi yaptıran Büyükekşi, Servet Yardımcı'nın 'Ailem tehdit ediliyor' çıkışı sonrası yeniden hedef oldu. İşte A'dan Z'ye TFF ve kaos sürecinde yaşananlar...

Spor

Beşiktaş transferde mutlu sona ulaştı! Immobile İstanbul'a geliyor...

Beşiktaş'ın çok istediği isimlerin başında gelen Ciro Immobile transferinde mutlu sona ulaşıldı. Siyah-beyazlılar İtalyan futbolcuyla anlaşmasının ardından Lazio'yu da ikna etti ve transferi bitirdi.

Spor

Beşiktaş transfere son noktayı koydu: Immobile İstanbul'a geliyor! Saati belli oldu

Paulista ve Rafa Silva ile anlaşma sağlayan Beşiktaş yönetimi son olarak Ciro Immobile için adım atmıştı. Immobile bu akşam Türkiye'ye geliyor! 34 yaşındaki İtalyan golcünün İstanbul'a geliş saati belli oldu.

Spor

İstanbul'da bir bankada korkutan yangın! ATM'de başlayıp diğer katlara sıçradı

İstanbul'da bir bankanın giriş katındaki ATM'de başlayan yangın iddiaya göre yalıtım malzemesine sıçrayarak en üst kata ulaştı. 4 katlı binanın son katından alevler yükselirken, yangın kısa sürede söndürüldü.

Haber

Beşiktaş'tan Tyler Boyd açıklaması! FIFA'daki dosya kapandı!

Beşiktaş, 1.037.525,56 Euro karşılığında FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'ndaki Tyler Boyd dosyasının kapatıldığını açıkladı.

Spor

Beşiktaş’ın Slovenya kamp kadrosu belli oldu

Beşiktaş, Slovenya kamp kadrosunu açıkladı. Kadroda 5 isim yer almadı.

Spor

Beşiktaş transferde büyük oynuyor! Siyah-Beyazlılar Immobile ile büyük oranda anlaştı... İşte alacağı maaş

Transferlerine devam eden Beşiktaş, Paulista ve Rafa Silva'nın ardından bir ismi daha kadrosuna katmak üzere. Siyah beyazlılar bir süredir görüşme halinde olduğu Immobile ile büyük oranda anlaşırken imzayı beklemeye koyuldu.

Spor

Dünyanın en iyi 30 takımı açıklandı! Türkiye'den 2 takım listede...

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS), son 1 yıllık süreci baz alarak dünyanın en iyi kulüplerini açıkladı.

Spor

Beşiktaş, Immobile'yi İstanbul'a getiriyor! İtalyan golcüyle anlaşma sağlandı...

Beşiktaş, Lazio ile sözleşmesi bulunan Ciro Immobile konusunda anlaşma sağladı. 34 yaşındaki İtalyan golcünün önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelip Beşiktaş ile iki yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Spor

Mehmet Büyükekşi ile tokalaşmayıp arkasından geçmişti! Cenk Tosun'dan açıklama geldi

Beşiktaş forması giyen milli futbolcu Cenk Tosun, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile tokalaşmadığı görülen görüntü için açıklamalarda bulundu.

Spor

Beşiktaş'ta Rosier ile yollar resmen ayrıldı! Yeni adresi belli oldu

Beşiktaş yaptığı açıklamayla tecrübeli oyuncu Valentin Rosier ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı. İşte detaylar...

Spor

Yeşil sahaların yanında borsada da yarış kızıştı: İşte yatırımcısını mutlu eden takım!

Borsa İstanbul'da işlem gören spor kulüpleri arasında hisseleri yılın ilk yarısının bilançosu da belli oldu. Spor endeksi yılın ilk yarısında yüzde 38,9 artış kaydetti. Dört büyükler arasında yatırımcısını mutlu eden spor şirketi Fenerbahçe oldu.

Finans

Fenerbahçe'de Otokoç'un forma göğüs sponsorluğu yenilendi! Beşiktaş ve Galatasaray'ı solladılar...

Fenerbahçe Kulübü, futbol takımı forma göğüs sponsoru Otokoç ile sözleşmenin 2024-2025 sezonu için yenilendiğini duyurdu. Sarı-lacivertliler yaptığı anlaşmayla özellikle Beşiktaş ile arasındaki farkı büyük ölçüde açtı.

Spor

Beşiktaş'tan ayrılan milli oyuncuyu Arda Turan'ın ekibi Eyüpspor kaptı!

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Umut Meraş, kulüpten ayrıldığını açıkladı. Siyah-beyazlılara veda eden Umut Meraş, Arda Turan'ın ekibi Eyüpspor ile anlaşma sağladı.

Spor

Beşiktaş'tan tüm Avrupa basınını ayağa kaldıracak iki transfer hamlesi daha! Anlaşmalar an meselesi...

Rafa Silva transferiyle ortalığı ayağa kaldıran Beşiktaş'ta gündem durulmuyor. Önümüzdeki sezon kesin olarak şampiyon olacak bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlılardan inanılmaz iki hamle daha gelmek üzere...

Spor

Salih Uçan sözleşme teklifini kabul etti! Yıldız oyuncu tatilini bırakıp İstanbul'a geldi...

Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Salih Uçan, siyah-beyazlıların kendisine yaptığı uzatma teklifini kabul etti. Yıldız oyuncu evrak işlemlerini tamamlamak için tatilini yarıda kesip İstanbul'a geldi.

Spor

Beşiktaş, Onuachu transferini bitirmek üzere! 15 milyon euro + 3 oyuncu

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe, kardeş kulübü İngiltere Premier Ligi'ndeki Southampton aracılığıyla Beşiktaş'tan 3 oyuncu almaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlıların da Onuachu'yu almak için girişimlere başladığı ifade edilirken kısa süre içinde resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor.

Spor

Beşiktaş gözünü kararttı! Rafa Silva transferinin ardından bir dünya yıldızı daha geliyor

Rafa Silva transferiyle kendinden söz ettiren Beşiktaş, önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmayı hedefliyor. Bu bağlamda çalışmalarına devam eden siyah-beyazlılar, dünyaca ünlü yıldız Di Maria'yı bitirmek üzere...

Spor

Beşiktaş Tüpraş Stadı'nda gece yarısı yangın çıktı! Sebebi sonradan öğrenildi

Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda gece yarısı bir yangın meydana geldi. Terasta çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. İşte detaylar...

Spor

SON DAKİKA: Beşiktaş, yeni sezonda giyeceği iç saha formasını tanıttı!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, iç sahada oynayacağı maçlarda giyeceği formasını açıkladı. İşte detaylar...

Spor

SON DAKİKA: Beşiktaş Rafa Silva transferini KAP'a bildirdi! Anlaşma detayları belli oldu

Son dakika... Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, son olarak Benfica forması giyen yıldız isim Rafa Silva ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. İşte detaylar...

Spor

Beşiktaş, dünyaca ünlü yıldız Rafa Silva ile anlaşma sağladı!

Beşiktaş, Benfica'dan ayrılan dünyaca ünlü yıldız Rafa Silva ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Bonservisi elinde bulunan oyuncu İstanbul'a geliyor.

Spor

Beşiktaş'ta Gedson Fernandes hikayesi sona eriyor! Yıldız oyuncu 18 milyon euro bedelle transfer oluyor

Beşiktaş forması giyen Gedson Fernandes'in Zenit ile anlaşma sağladığı ve önümüzdeki hafta imza atacağı iddia edildi. Portekizli oyuncunun bonservis bedeli olarak 18 milyon euro konuşuluyor.

Spor

Trabzonspor'dan Önder Karaveli sürprizi!

Bir dönem Beşiktaş'ta çalışan Önder Karaveli, Trabzonspor'un yeni yardımcı hocası oldu.

Spor

Fenerbahçe'den ayrılan Serdar Dursun ezeli rakibe önerildi!

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren Serdar Dursun'un menajeri oyuncusunu Beşiktaş'a önerdi. Siyah-beyazlılarla görüşme gerçekleştiren Serdar Dursun cephesinin niyeti İstanbul'da kalmak...

Spor