Torbalılar, 19 Mayıs konserinde Simge Sağın ile coştu

İZMİR'in Torbalı Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen Gençlik Festivali'nde, pop müziğinin sevilen seslerinden Simge Sağın konser verdi.

TORBALI (İzmir), (DHA)- İZMİR'in Torbalı Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen Gençlik Festivali'nde, pop müziğinin sevilen seslerinden Simge Sağın konser verdi.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Torbalı Belediyesi tarafından Torbalı Yedi Eylül İlçe Stadı'nda Simge Sağın konseri düzenlendi. Torbalı Belediye Başkanı CHP'li İsmail Uygur'un da aralarında bulunduğu binlerce kişi, konseri dinlemek için stadı doldurdu. Sahneye elindeki Türk bayrağıyla çıkan Simge Sağın, sevilen şarkılarıyla Torbalıları coşturdu. İlk olarak son döneme damgasını vuran 'Öpücem' adlı parçasını seslendiren Sağın'a, dinleyicileri de eşlik etti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Sağın, vokal ekibiyle yaptığı danslarıyla da dikkat çekti. Güzel şarkıcı, sahne performansıyla göz doldurdu.
Başkan İsmail Uygur, özellikle gençleri sevilen şarkıcı Simge Sağın ile buluşturdukları için mutlu olduğunu söyledi.
Konser sonunda Sağın'a, Torbalı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serkan Tekin tarafından çiçek verildi.
FOTOĞRAFLI

Reklam
Reklam