Tüm yeni Peugeot modelleri yüksek performanslı versiyonlara sahip olacak

Peugeot, tüm yeni modellerinin yüksek performanslı varyantlarla satışa sunulacağını doğruladı. Bu haber marka severleri fazlasıyla heyecanlandırdı.

Fransız otomobil üreticisi, önümüzdeki yıllarda ürün yelpazesini genişletmek istiyor. Auto Express ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda CEO Jean-Phillipe Imparato, acil planlarının ne olduğunu ayrıntılı olarak açıkladı.

Reklam
Reklam

HER YIL BÜYÜK BİR LANSMAN

“Her yıl her bölgede büyük bir lansman yapmak istiyorum. 2021'de böyle olacak ve Mart ayında bir şeyler yapacağız” dedi. "Daha sonra, 2023'te Peugeot serisinin bir sonraki adımı üzerinde çalışıyorum. Her yıl bir lansman stratejisine ulaşmak için her zaman serinin yenilenmesini besliyorum” açıklamalarını yaptı.

DÜŞÜK EMİSYON YÜKSEK PERFORMANS

Peugeot, 508 Sport'un lansmanının heyecan verici yeni performans modellerinin piyasaya sürülmesinin başlangıcı olacağını doğruladı. CEO Jean-Phillipe Imparato; "508'den başlayarak her otomobille, bir şemsiye olarak arabanın performans / spor versiyonunu koymayı hedefliyoruz. 2021'in başında pazara bir mesaj göndermek için tasarlanmış 508 Peugeot Sport’un lansmanını yapacağız. Ürün yelpazemizin üstüne, dünyaya elektrikli otomobil geçişinin sıkıcı olmadığının mesajını vermek istiyoruz. 50 gramın altında CO2 olsa bile biz bu konuda eğlenmek istiyoruz. Aynı zamanda üst pazar hareketine ve elektrifikasyona getirmek istediğimiz mesaja da bu hareket uyuyor" dedi.

Reklam
Reklam

355 BG GÜÇ!

Peugeot 508 PSE 355 Bg güç ve 520 Nm tork değerine sahip. Model bu gücü iki elektrikli motordan alıyor. Her iki aks üzerine konumlanmış elektrikli motorlara ek olarak 1.6 litrelik turbo benzinli bir makine de geliyor. Bu motor 8 ileri otomatik şanzıman ile kombine edilmiş. Model dört tekerlekten çekiş sistemiyle geliyor.


Anahtar Kelimeler: