Yer: Ardahan! Gökyüzü bir anda siyaha büründü: Binlercesi istila etti

Ardahan kent merkezinde dün akşam saatlerinde ortaya çıkan binlerce istilacı, gökyüzünü adeta siyaha bürüdü. Bazı vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, bazıları ise oluşan gürültü ve yoğunluk nedeniyle endişe duyduklarını ifade etti.

Kentte dün akşam saatlerinde kargalar, sürüler halinde dakikalar boyunca gökyüzünde daireler çizerek uçtu. Özellikle binaların çatıları ve ağaçlar kargalarla doldu.

BAZILARI KAYDA ALDI BAZILARI KORKU YAŞADI

Vatandaşlar, her yıl bu dönemlerde karga istilasının yaşandığını ancak bu yıl daha yoğun bir karga sürüsüyle karşılaştıklarını belirterek cep telefonlarıyla o anları kayda aldı.

Reklam
Reklam

Bazı vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, bazıları ise oluşan gürültü ve yoğunluk nedeniyle endişe duyduklarını ifade etti.

Kaynak: DHA   |   Bu içerik Çiğdem Berfin Sevinç tarafından yayına alınmıştır

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: