Yüksek Sosyete 2. Bölüm Fragmanı

Star TV ekranlarının iddialı yaz dizilerinden biri olan Yüksek Sosyete'nin 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölümü ile seyircilerden tam not alan Yüksek Sosyete reyting listelerine de hızlı bir giriş yaparak AB'de 3.sırada yer aldı.Yüksek Sosyete'nin heyecanla beklenen 2.bölüm fragmanı da ekranlara geldi. İşte Yüksek Sosyete'de yaşanacaklar...

Yüksek Sosyete hızlı yayın hayatına hızlı bir giriş yaptı. Yayınlandığı ilk bölüm ile sosyal medyada büyük ses getiren dizinin hikayesi de büyük ilgi gördü. Yüksek Sosyete dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde...

Star TV'de ilk bölümü perşembe akşamı ekranlara geldi,Burak Sağyaşar'ın yapımcılığını üstlendiği 'Yüksek Sosyete', pek çok yapım gibi Kore formatı. 'Yazı Odası'nın kaleme aldığı dizinin başrol oyuncuları, aynı menajerlik şirketinin yıldızları Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü. Zuhal Olcay gibi birçok isminde rol aldığı 'Yüksek Sosyete' yaza damgasını vuracak gibi duruyor.

YÜKSEK SOSYETE 1. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yüksek Sosyete'nin en ünlü ailelerinden birinin kızı olan Cansu, kendine yeni bir yaşam kurmak için karşısına çıkan işaretleri takip eder. Kerem ise zengin bir aileye hizmet ederek büyümüş, emektar bir çiftin tek oğludur. Kerem, hayalni kurduğu yaşamı gerçekleştirmek için çocukluk arkadaşı Mert'le bir aylığına yer değiştirir. Cansu ve Kerem'in yolları işte tam bu sırada kesişir. İkisinin de gerçek kimliklerini gizleyerek yaşadıkları bir dünyada, belki de aşk tüm farkları, sınıfları, kaderin üstesinden gelir.

YÜKSESK SOSYETE HAKKINDA

Bi Yapım imzalı Star TV'nin yeni dizisi, iki yıldız ismi buluşturdu. 'Yüksek Sosyete'nin başrollerini Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü paylaşıyor.

Yaşamda ait oldukları yerin arayışı içinde olan, farklı ekonomik şarklara sahip iki gencin hikayesini konu edinen Yüksek Sosyete'de Engin Öztürk; emektar bir ailenin zor koşullarda büyüttüğü tek oğlu 'Kerem', Hazar Ergüçlü ise ağzında gümüş kaşıkla doğmuş, içinde yaşadığı görkemli dünyaya rağmen mutsuz 'Cansu' olarak seyirciyle buluşuyor.

Birinin içinde bulundu yaşamken diğerinin hayali olduğu bir dünyada, yer değiştirerek 'ait olduğu yeri' bulmak isteyen Kerem ve Cansu belki de aşk sayesinde tüm farkları, sınıfları, kaderi yenmeyi başaracaktır.

Senaryosunu 'Yazı Odası'nın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu'nun oturduğu 'Yüksek Sosyete' Perşembe 20.00'da Star TV ekranlarında...