Bülent Ersoy film galasına zombi kılığında geldi! Makyajı saatler sürdü! Görenler çok şaşırdı

Türk sanat müziğinin 'Divası' olarak bilinen Bülent Ersoy, Şafak Sezer'in başrolünde yer aldığ 'Kutsal Damacana 5- Zombi' filminin galasında boy gösterdi. 72 yaşındaki sanatçı galaya zombi kılığında geldi. Ünlü ismi öyle görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Her açıklaması, her adımı ve her yaptığı olay olan ünlü şarkıcı Bülent Ersoy yine sosyal medyada gündem oldu.

17 Ocak 2025 Cuma günü vizyona girecek olan 'Kutsal Damacana 5-Zombi’ filminin galasına katılan Bülent Ersoy tarzı ile dikkatleri üzerine çekti.

Saatlerce süren makyajı ile zombi kılığında galaya katılan Bülent Ersoy görenleri şaşkına çevirdi. Ünlü sanatçı zombi makyajlı pozuna, 'Zombiyken ben' notunu düştü.

Kutsal Damacana 5-Zombi filminde de rol alan Bülent Ersoy galadaki halleriyle sosyal medyayı salladı.

YORUM YAĞDI

Ersoy'a sosyal medyada; 'tövbeler olsun', 'günaha girmemeliyim', 'buna gerek yoktu', 'yapmasına gerek yoktu' gibi yorumlar yapıldı.

Mynet AnketBülent Ersoy'un zombi kılığında galaya katılmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Ankete Katılım SayısıSEN DE KATIL
Anketi Göster
Gereksiz bir hazırlık olmuş.
24% (487 oy)
Görünce korktum.
18.2% (369 oy)
İlgi çekmek için ne yapacağını şaşırdı.
57.9% (1177 oy)
Bu ankete katılım sonlanmıştır.
Tüm Anketler
Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: