ABD'nin gizli silahı böyle görüntülendi! Akdeniz'de bekletiliyor!

"ABD'nin Akdeniz'de sakladığı 'gizli silahı' şans eseri görüntülendi". Bu iddiayla sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, ABD'ye ait USS Gerald R. Ford uçak gemisinin üzerindeki üçgen biçimindeki esrarengiz cisim dikkat çekiyor. Ancak videonun propaganda amaçlı ve sahte olduğu iddia edildi

Popüler video sitesi youtube'da dikkat çeken bir video yayınlandı. Görüntülerde, USS Gerald R. Ford uçak gemisine inen bir savaş uçağını görüntüleyen başka bir savaş uçağının kadrajına, geminin güvertesindeki ilginç bir "üçgen cisim" giriyor.

Reklam
Reklam

Videonun açıklamasında, bugüne kadar ABD ordusu envanterinde bulunmayan üçgen şeklindeki cismin, İdlib gerilimi nedeniyle ABD'nin varlığını artırdığı Akdeniz'de kaydedildiği bilgisi verildi.

Youtube'a yüklenen video kısa sürede 500 bin kez tıklandı.

'GİZLİ SİLAHIN' ÖZELLİKLERİ NEDİR?

Videoyu izleyen kullanıcılar görüntülenen cismin ABD'nin desteklediği gizli bir proje olduğunu öne sürdü.

Kullanıcılardan biri cismin TR-38 isimli bir hava aracı olduğunu iddia etti.

İddialara göre kadraja takılan araç ABD'nin gözlem için kullandığı hava araçlarından biri. Ses hızını aşabilen araç radara kesinlikle yakalanmıyor.

Ancak bazı kullanıcılar bu hava aracının Körfez Savaşı'nda, lazerle nokta atışı yapma amacıyla kullanıldığını öne sürdü.

GÖRÜNTÜLER MONTAJ ÇIKTI

Ancak tartışma yaratan görüntülerin sahte olduğu ortaya çıktı. 2017'nin temmuz ayına ait olan görüntülerin üzerinde oynandığı, orada olmayan "gizemli üçgen"in sonradan videoya eklendiği belirlendi.

Reklam
Reklam




Anahtar Kelimeler: