Bu nikah sosyal medyada gündem oldu! Çift tam 15 şahit seçti

Uşak’ta düzenlenen görkemli düğün töreninde mimar Umut İbrahim Demiröz ile Dr. Hande Gündüz hayatlarını birleştirdi. Yoğun katılımın olduğu törende 15 kişinin nikah şahidi olması dikkat çekerken, siyaset, bürokrasi ve akademi dünyasından birçok isim genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Uşak'ta özel bir düğün salonunda gerçekleşen törende mimar Umut İbrahim Demiröz ile Dr. Hande Gündüz dünya evine girdi. Yoğun katılımın olduğu törende 15 kişinin nikah şahidi olarak yer alması dikkat çekti.

BÜROKRASİ VE AKADEMİ DÜNYASINDAN BİRÇOK İSİM KATILDI

Düğün törenine Uşak Valisi Serdar Kartal, AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul, CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Uşak İl Emniyet Müdürü Taner Çiftçi, Uşak İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Özgür Kılıç, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Çağlar Samancı, siyasi parti temsilcileri, gelin ve damadın yakınları katıldı.

Reklam
Reklam

15 KİŞİ ŞAHİTLİK YAPTI

Düğün töreninde gerçekleştirilen nikahta Vali Kartal'ın yanı sıra 14 kişi daha şahitlik yaparken, protokol üyeleri ve davetliler bu özel ana eşlik etti. Vali Kartal, genç çifte mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını gelin Hande Gündüz'e teslim etti. Törenin sonunda genç çift, davetlilerin alkışları eşliğinde yeni hayatlarına ilk adımlarını attı.

Kaynak: İHA   |   Bu içerik Sedef Karatay Bingül tarafından yayına alınmıştır

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: