Düğün Haberleri

Sosyal medya o anları konuşuyor! 'Jose Mourinho düğünde 100 lira taktı' Damat bir anda alkışlamaya başladı, salondakiler ne olduğunu anlamadı!

Fenerbahçe'nin Portekizli çalıştırıcısı Jose Mourinho, Sarı-Lacivertli taraftarların şimdiden sevgilisi olmayı başarırken sosyal medyada kendisine yönelik birçok paylaşım yapılıyor. Çıktığı ilk resmi maçı da kazanmayı bilen tecrübeli hoca için taraftarların paylaşımları devam eden Fenerbahçeli bir çocuk bu işi bir adım öteye taşıdı.

Spor

Son dakika: Ağrı’daki bir düğünde terör örgütü PKK elebaşı lehine slogan atmışlardı! Gözaltına alındılar…

Terör örgütü PKK lehine slogan atarak halay çekenlerin görüntüsü bu kez Ağrı’dan gelmişti. Doğubayazıt ilçesinde bir düğün salonunda çekilen görüntülerde terör örgütü PKK'nın elebaşı lehine slogan attığı tespit edilen 7 şüpheliden 3'ü gözaltına alındı.

Haber

Kuaförlerin pazar tatili isyanı... Yeni evlenecekler dikkat! Düğünlerde bir dönem sona eriyor

Kadın kuaförleri için getirilen, "Pazar günleri kapalı olma" zorunluluğu isyan ettirdi. Çalışanlar kadar müşterilerin de mağdur olduğunu iddia eden kuaförler, alınan kararı İstanbul'da protesto etti. Söz konusu yeni uygulamayla özellikle çalışan kadınların mağdur olacağı belirtilirken, pazar günü düğünü olanlar için bir istisna söz konusu. Kuaförler; gelinin ablası, kardeşi, yakınları içinse bir dönemin sona erdiğini belirtiyor.

Finans

Sosyal medyada gündem oldu! Özgür Demirtaş'tan açıklama geldi 'Bunu kimse bulamaz sanıyordum'

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan ekonomist Özgür Demirtaş, bu kez de kendisi hakkında yapılan bir paylaşım nedeniyle gündem oldu. Game of Thrones dizisinin ünlü karakteri Jon Snow'u canlandıran Kit Harington'ın düğününden bir karede görünen kişi Demirtaş'a benzetilince sosyal medyada çok konuşuldu. Bunun üzerine Demirtaş'tan da esprili bir paylaşım geldi.

Haber

Düğün

Dugun Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Dugun Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Gelin düğün gününde cinayetten tutuklandı! Gelinliğiyle karakola götürüldü... Kelepçeyle poz verdiği anlar sosyal medyada çok konuşuldu

Meksika'nın Villa Guerrero kentinde bir gelin düğünü sırasında polislerin baskın yapmasıyla tutuklandı. Gelinliğiyle polis arabasına bindirilen ve karakola götürülen gelin cinayetten tutuklanıp 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trend

Düğün sahibinin de başını yaktılar! Sosyal medyada yayılan skandal görüntüye ceza yağdı: Çatışmadayım hayatım, ararım seni

Karabük'te bir düğünden 'pes' dedirten görüntüler geldi. Geçtiğimiz hafta sosyal medyada yayılan görüntülerde "Çatışmadayım hayatım, ararım seni" notu yer alıyor, o sırada havaya ateş açılıyordu. Skandal görüntülere ceza yağdı! Düğün sahibi de o cezadan nasibini aldı.

Haber

Düğün öncesinde damada eğlence değil adeta işkence yaptılar! Salatalık, yumurta, yoğurt.... Etaplar bitmek bilmedi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde düğün öncesinde damada yapılan eğlence ilginç anlara sahne oldu. Davul zurna eşliğinde damat kendisi için oluşturulan etapları tek tek geçmeye çalıştı. O anlar sosyal medyadan paylaşılınca viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü damat eğlencesine tepki gösterdi.

Trend

Başkent Ankara bu düğünü konuşuyor: Mansur Yavaş ile Melih Gökçek nikah masasında

Mevcut ve eski ABB başkanları Mansur Yavaş ile Melih Gökçek nikah masasında bir araya geldi. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Mehmet Yiğiner’in oğlu Mehmet Halit Yiğiner’in düğününde iki isim de nikah şahitliği yaptı.

Haber

Gelin ve damadın düğündeki mutsuzlukları sosyal medyada gündem yarattı! Zorla mı evlendirilmişler?

Sosyal medyadan kaydedilen bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu. Görüntülerde dans eden damat ve gelinin gece boyunca devam eden mutsuz yüz ifadeleri törene damga vurdu. O anlara sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.

Trend

Düğün salonu önünde yaklaşık 40 kişi birbirine saldırdı! Tekme, yumruk ve tokatlar havada uçuştu

Giresun'da düğün salonu önünde davetli aileler arasında kavga çıktı. Kavgada tekme, yumruk ve tokatlar havada uçuştu. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde; kadınların da karıştığı kavgada yaklaşık 40 kişi birbirlerine saldırdığı anlar yer aldı.

Haber

Erzurum'da düğün öncesi kanlı gece: Evlenmesine saatler kala kendisi için düzenlenen eğlencede vuruldu

Erzurum'da düğün eğlencesi kana bulandı. Damat, kendisi için düzenlenen eğlencede kendini birden tartışmanın içinde buldu. Tartışmanın büyümesi üzerine damat vurulup hastanelik oldu.

Haber

Milli Takımın maçını düğünlerinde izlediler!

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın bugünkü karşılaşmasında düğünleri olan Kamil Can ve Gökce Can çifti maçı düğün salonunda izledi.

Haber

Çiçekten Mercedes! Menzilcilerin düğününde çok konuşulan görüntü... 3 gün 3 gece sürüyor!

Cübbeli Ahmet'in 26 bin TL olduğu iddia edilen sarığı sonrası şimdide tarikat düğünündeki çiçekten Mercedes gündem oldu. Menzil tarikatının liderlerinden Fevzeddin Erol'un oğlunun 3 gün 3 gece süren düğününde çekildiği iddia edildiği görüntüler, sosyal medyada çok konuşuldu.

Manşet

Düğünde takı olarak takıldı! Kilosu 300 bin lirayı buluyor

Karabük'ün Safranbolu ilçesi ile özdeşleşen; "Dünyanın en pahalı baharatı" olarak anılan ve boya, yemek, kozmetik, ilaç ve gıda sektörü gibi birçok alanda kullanılan safran, bu kez düğünde takı oldu. Safran bitkisinin kilosu 300 bin lirayı buluyor.

Haber

Kayseri'de istek parça dehşeti! Düğün kana bulandı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir düğünde istek parça yüzünden kavga çıktı. Çıkan kavgada rastgele kalabalığa pompalı tüfekle ateş açılması sonucu saçmaların isabet ettiği 4 kişi yaralandı.

Haber

Kayseri'de düğünde silahlı kavga! Yaralılar var

Kayseri'de, bir düğünde kısa sürede büyüyen tartışma kanlı bitti. İki grup arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi pompalı tüfekle yaralandı.

Haber

Evlilik bana hiç cazip gelmedi dedi! 60 kişiyle aynı anda evlendiği bir düğün organize etti... Hayatımın en büyük aşkları

Güney Avustralyalı 40 yaşındaki Carly Sare, geçen ay Brisbane yakınlarında üç günlük bir törenle 60 arkadaşıyla evlendi. Düğün organizasyonu sosyal medyada gündem yaratırken Sare, 60 arkadaşıyla evlenmenin kendisini her zamankinden daha özgür hissettirdiğini söyledi.

Trend

Doğuştan zihinsel engelli Tuğçe için damatsız düğün

Balıkesir'de zihinsel engelli 33 yaşındaki Tuğçe Dilmaç, merhum babasının en büyük arzusunu yerine getirip beyaz gelinlik giyerek, aile üyelerinin kendisi için hazırladığı temsili düğünde eğlendi.

Yurthaber

Maliyetler uçuşa geçti: Evlenecek çiftlere kötü haber! Düğün, beyaz eşya, mobilya derken 1 milyon TL'yi buluyor!

Evlenecek çiftleri üzecek haber... Düğün sezonunun açıldı ama yüksek enflasyon nedeniyle maliyetler uçuşa geçti. Geçen yıla oranla düğün yapmanın maliyeti neredeyse iki katına çıktı. Düğün salonundan gelinliğe, beyaz eşyadan mobilyaya düğün masrafları 1 milyon TL'yi buldu.

Finans

Düğüne 90 dakika milli maç arası! Pistin ortasına televizyon kurdurup davetlilerle izlediler, bitince kaldıkları yerden devam ettiler

Erzurum’un Oltu ilçesinde dünya evine giren çift, düğünleri milli maç saatine denk gelince eğlenceye 90 dakikalık ara verdiler. Çift, düğüne 90 dakika mola verip sahneye kurulan ekranda davetliler ile A Milli Futbol Takımı'nın Portekiz'le oynadığı maçı izledi. Çift ve davetliler, maç sonunda düğüne kaldıkları yerden devam etti.

Haber

“Kod Adı Kırlangıç” dizisinin başrol oyuncusu Gizem Arıkan evlendi... Oyuncunun üstü işlemeli sade gelinliği dikkat çekti!

TRT'nin yeni sezonda da sürecek olan “Kod Adı Kırlangıç”ın dizisinin Sevgi'si Gizem Arıkan geçtiğimiz günlerde Gürkan Felamur ile evlendi. Arıkan, düğünde üstü işlemeli sade bir gelinlik giydi.

Magazin

Samsun'da yorgun merminin isabet ettiği kadın yaralandı

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde düğün sırasında havaya ateş edilmesi sonucu yorgun merminin isabet ettiği kadın, yaralandı.

Yurthaber

Malatya'da düğünde kan aktı! Baba hayatını kaybetti

Malatya'da husumetli akrabalar arasında düğünde çıkan kavgada Abdullah Kazıcı (53) tabancayla vurularak hayatını kaybetti, oğlu A.K. ise yaralandı. Olayın ardından kaçan Reşit K. ise polis ekipleri tarafından kısa sürede düğün salonuna yakın bir bölgede suç aleti ile birlikte gözaltına alındı.

Haber

Gelinin annesinin kıyafeti düğüne damga vurdu! Gelinin önüne geçti... 'Resmen rol çalmış'

Gelinin annesinin kıyafet seçimi sosyal medyanın gündemine yerleşti. Twitter'dan paylaşılan görüntülerde gelinin annesinin yeşil çiçekli derin göğüs dekolteli bir elbise tercih etmesi sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu.

Trend

Düğünde 15 yaşındaki eski nişanlısını katletmişti! Kan donduran vahşette dikkat çeken 'müstehcen fotoğraf' detayı

Aksaray'da Muhammet Kılıç (24), katıldıkları bir düğünde eski nişanlısı Melike Arıbaş'ı (15) öldürüp, babası Doğanay Arıbaş'ı (44) yaraladı. Davetlilerin üzerine de ateş açan Kılıç, ağırlaştırılmış müebbet hapis ile toplam 72 hapis cezasına çarptırıldı. Kan donduran vahşetteki 'müstehcen fotoğraf' detayı ise dikkat çekti. İşte olayın detayları...

Haber

Gelin kontrolü kaybedince düğün dansı olay oldu! Davetliler şaşkınlıkla takip etti... Sizin yerinize ben utandım

Sosyal medyadan paylaşılan bir düğüne ait görüntüler kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde damat ve gelinin yaptığı cesur dans performansı çok konuşuldu. Davetlilerin gözü önünde gerçekleşen dans gösterisine sosyal medyadan tepki yağdı.

Trend

Yok böyle düğün: 2 gün 2 gece sürdü, 5 bin kişi katıldı! Takı miktarı dudak uçuklattı

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki aşiret düğünü görenlerin ağızlarını açık bıraktı. Jirki aşiretinin liderlerinden Cemil Öter'in kardeşi Özcan Öter (27) ile Merve Akpınar (23), 2 gün 2 gece süren düğün ile dünyaevine girdi. Yaklaşık 5 bin davetlinin katıldığı düğünde, geline 2 kilo altın, damada 2 milyon 750 bin lira takıldı. İşte o görüntüler...

Haber

Adana'da 1 kişinin öldüğü düğündeki silahlı kavgayla ilgili baba ve oğluna dava

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, düğünde çıkan kavgada 1 kişiyi öldürdüğü öne sürelen bakkal işletmecisine müebbet hapis, yakalanmaması için kendisini bölgeden uzaklaştıran babasına ise 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Yurthaber

Samsun'da düğün çıkışı dehşet saçmıştı! 4 kişi yaralayan sanığa ceza yağdı

Samsun'un Bafra ilçesinde düğün çıkışı husumetli olduğu kişiye ateş ederek 4 kişinin yaralanmasına neden olan Bülent Kaya, 3 kişiyi öldürmeye teşebbüsten 33 yıl, bir kişiyi de yaralamaktan 8 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber

Arkadaşı düğünde hediye etti, damat şaşkınlık yaşadı! Piyasa değeri 15 bin TL

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, Büşra Yıldırım (23) ile hayatını birleştiren Alican Yıldırım'ın (25) düğününde ilginç bir olay yaşandı. Davetliler gelin ve damada altın takarken, damadın arkadaşı İbrahim Göğebakan ise piyasa değeri 15 bin TL olan şaşırtıcı bir hediyeyle çiftin mutluluğuna ortak oldu. Alican Yıldırım, hediye ile şaşkınlık yaşadığını söylerken, Göğebakan ise farklı bir hediye ile sürpriz yaparak unutulmaz bir anıları olsun istediğini belirtti. İşte o ilginç hediye...

Haber

Damada düğünde altın yerine 'kara altın' taktı! Bakın o hediye kimden geldi 'Bozduracaklarını bildiğim için...'

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, TIR şoförü Alican Yıldırım’ın (25) düğününde, arkadaşı tarafından piyasa değeri 15 bin TL olan TIR lastiği hediye edildi. Damadın arkadaşı "Düğünümüze altın yerine kara altın getirdim, yeni çiftlerimize hayırlı olsun. Nakliye işi yaptıkları ve takacağım altını bozdurup yine lastik alacakları için altın yerine lastik bayi olunca ben de lastik hediye ettim" dedi.

Haber

Milli yıldızlar Çağlar Söyüncü'nün düğünü sonrası Fatih Terim'i ziyaret etti!

Fenerbahçeli Çağlar Söyüncü'nün düğünü için bir araya gelen milli futbolcular Hakan Çalhanoğlu, Ozan Tufan ve Caner Erkin düğünün ardından Bodrum'da Fatih Terim'i ziyaret etti. İşte detaylar...

Spor

Damat ve annesinin dans performansı düğüne damga vurdu! Alkış sesleri bir an olsun susmadı... Sosyal medyadan beğeni yağdı

Bir anne ve oğlunun düğün töreninde sahneye çıkarak dans ettikleri anlar kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Görüntülerde anne ve oğlu yavaş bir müzikle dans ederken bir anda müziğin değişmesiyle adeta şov yaptı. O anlar düğün konuklarını şaşırtırken sosyal medyada da beğeni topladı.

Trend

Gelinin eski sevgilisi düğüne katıldı! Damadın elini sıkacak gibi yaptı bir anda yumruklamaya başladı... Davetlileri şaşırtan görüntüler

Hindistan'da gerçekleştirilen bir düğün kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Görüntülerde gelin ve damadı tebrik etmek için yanlarına yaklaşan bir adamın damadı yumrukladığı görüldü. Gelinin eski sevgilisi olduğu iddia edilen adam damadın önce elini sıkacak gibi yaptı ardından ise genç adamın suratını defalarca yumrukladı.

Trend

Altınlar valize, dolarlar havaya! AK Parti ve CHP'li siyasetçiler de oradaydı! Aşiret düğününde gelin takılardan hareket edemedi

Yine bir aşiret düğünü, yine kilo kilo altınlar, havada uçuşan dolarlar. AK Parti ve CHP'li siyasetçileri bir araya getiren Şanlıurfa'daki görkemli aşiret düğününde takılar gündem oldu. Misafirlerin kuyruğa girdiği takı yarışında takılar sandıktan boşaltılarak özel güvenlikler eşliğinde valizlerle taşındı.

Finans

Düğünde maganda kurşunu 2 can aldı! Önce karnındaki bebeği, sonra kendisi can verdi

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 3 aylık hamile olan Zemzem Özdemir (42), kız kardeşinin düğününde havaya açılan rastgele ateş sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Özdemir’in karnındaki bebeği kurtarılamadı. Bebeğini kucağına alamayan talihsiz kadın da, 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. İşte detaylar...

Haber

Geç kalan fazla fiyat ödüyor! Ne kadar erken tutarsa o kadar kârda İstanbul'da yaz sezonu öncesi talep patlaması

Yaz sezonunun yaklaşmasıyla İstanbul'da düğün salonlarına talep patlaması yaşandı. Düğün salonlarının yüzde 80'i şimdiden doldu. Düğün salonu tutacaklara "Kim ne kadar erken düğün salonu tutarsa o kadar kardadır" uyarısı geldi.

Finans

Gelinin kız kardeşi tüm cesaretiyle devreye girdi! Düğüne gelen davetsiz misafiri böyle dışarı attı... O anlar sosyal medyada çok konuşuldu: Herkese böyle bir kişi lazım

Arizona'da gerçekleşen bir düğün töreni ilginç anlara sahne oldu. Kutlamanın yapıldığı alan bir yılanın davetsiz bir şekilde girmesi üzerine konuklar büyük panik yaşadı. O anlarda gelinin kız kardeşi Erika Rodriguez devreye girdi ve yılanı dışarı attı. TikTok'tan paylaşılan görüntüler kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaştı.

Kulis

Model Isabelle Mathers'in arkadaşının düğünde tercih ettiği kıyafeti tartışma konusu oldu! Yorumlar peşi sıra geldi: Fazla uygunsuz

Avustralyalı model Isabelle Mathers'in arkadaşının düğünde tercih ettiği kıyafetiyle sosyal medyanın gündemine yerleşti. Transparan detaylardan oluşan dekolteli elbisesiyle çekilen düğün pozlarını sosyal medyadan paylaşan Mathers'in kıyafeti beğenilmedi.

Trend

Düğün davetlilerini şaşkına çeviren düğün dansı! Damat önce gelinin karşısında dans etti ardından eteğini açıp gözden kayboldu

Sosyal medya gelin ve damatların birbirinden ilginç dans görüntülerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Son olarak sosyal medyada viral olan bir görüntüde damat eşine ilginç bir koreografi hazırladı. Görüntülerde bir damadın eşinin önünde önce dans etmeye başladı ardından ise gelinliğin eteğinin altına girdi. O anları davetliler büyük bir şaşkınlıkla takip etti.

Trend

Böylesi daha önce görülmedi! Eşeklere nikah kıyıp düğün yaptılar, traktöre bindirip balayına gönderdiler

Antalya'nın Kumluca ilçesi ilginç bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Neslinin tükenmesinin önüne geçilmesi ve farkındalık oluşturmak amacıyla eşeklere sembolik nikah kıyılıp düğün yapıldı. Gelinlik ve damatlık da giydirilen eşekler, düğün sonrası traktöre bindirilerek balayına gönderildi. İlginç etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. İşte detaylar...

Haber

Gelinin damada şovu sosyal medyayı karıştırdı! Tepkiler gecikmedi: İzlerken utandım

Sosyal medyada bir düğünde çekildiği iddia edilen görüntülerde gelinin dansöz kıyafetleri içinde damadın önünde dans ettiği anlar yer aldı. Sosyal medyada gündem yaratan görüntüler kısa sürede tepkilere neden oldu. O anlara sosyal medyadan binlerce yorum yağdı.

Trend

Gelinin annesinin düğün kombini görenleri şaşkına çevirdi! Bir gören bir daha baktı... Sosyal medyadan yorumlar eksik olmadı

Geçtiğimiz günlerde yurt dışında gerçekleşen bir düğün törenine ait görüntüler sosyal medyadan paylaşılınca gündem yaratmayı başardı. Görüntülerde bir gelin, bir damat ve gelin ile damadın anneleri yer aldı. Ancak karenin viral olmasının nedeni ise gelinin annesinin tercih ettiği kıyafet oldu.

Trend

'Fakirler para toplamak için evleniyor' sözleri sosyal medyada gündem yarattı! Coğrafya kaderdir

Sosyal medyadan düğün üzerine yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken bir kullanıcının sözleri kısa sürede gündem yarattı. 'Coğrafya kaderdir. Türk erkeğinin kaderi bu' notunu eklediği paylaşımında sosyal medya kullanıcısı düğün masraflarını sert bir dille eleştirdi.

Trend

Altın, beyaz eşya derken 500 bin lirayı buluyor! Evlenecekler dikkat: Düğün sezonu yaklaşırken açıkladılar

Bu yıl havaların erken ısınmasıyla birlikte düğün sezonunun da açılmaya başladığını söyleyen Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Havaların erken ısınmasıyla birlikte fotoğrafçı, kuaför, berber, gelinlikçi, çiçekçi, pastacı, çeyizci gibi onlarca farklı sektörde esnafımız düğün sezonuna hazır. Bu yıl yapılacak düğünlerle birlikte evliliklerin 500 milyar TL’lik ekonomi oluşturması bekleniyor” dedi.

Finans

'Kim, ne taktı' derdine son! Düğünlerde takılan altınlar, paralar için yakın takip: Sayfa sayfa not alma dönemini bitirecek uygulama

Düğünlerin, nikâh törenlerinin vazgeçilmez bir parçası takı merasimidir. Öyle ki bazıları için çok büyük önem taşıyor. "Kim, ne taktı?" diyerek sayfa sayfa not alan bile var. Ancak yeni bir uygulama çıktı. Yazılım mühendisi bir genç, "Takı Takip" uygulamasını geliştirdi. İşte haberin detayları…

Finans

Düğünde gelin ve damada pasta fırlatarak şaka yapmak istedi! İşler bir anda kontrolden çıktı

Sosyal medyada paylaşılan bir düğüne ait görüntülerde gelin ve damadın pasta kestiği anlarda davetlilerden biri şaka yapmak istedi. Ancak şakası istediği gibi gitmeyen davetli damadın sert bir tepkisiyle karşılaştı. O anlar sosyal medyada viral olmayı başardı.

Trend

Sosyal medya bu itirafla şaşkına döndü! Gelin düğünden önce kayınvalidesinin damadı emzirdiğini gördü

Evlenmeden birkaç dakika önce damadının annesi tarafından emzirildiğini gören bir gelin o anları sosyal medyadan paylaşınca bir anda viral olmayı başardı. Düğünü iptal etmemek için kendisini zor tuttuğunu söyleyen geline sosyal medyadan binlerce yorum geldi. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı kesinlikle böyle bir manzarayı kabul edemeyeceğini söyledi.

Trend

Gelin ve damadın ilk dansı korkunç bir şekilde bitti! Kendisini dansa kaptıran gelinin dizi çıkınca hastanelik oldu

Her gelin ve damat düğün günlerinin unutulmaz olmasını ister ve bir gelin de talihsiz bir tıbbi kazanın ardından kesinlikle unutulmaz bir gün geçirdi. Julie Benn ve Paul Richter çifti Pensilvaya'da yaptıkları düğün töreninde ilk dansları sırasında korkunç bir kaza yaşadı. Gelin Julie'nin ilk dans sırasında dizi çıkınca ikili soluğu hastanede aldı.

Trend