En güzel yüzlü dizi oyuncuları

Yer aldıkları dizi filmleriyle hafızalara kazınan ve güzelliğiyle herkesi büyüleyen 9 kadın oyuncuyu sizler için seçtik.

İşte televizyonun en güzel 9 kadın oyuncuları...

-Hande Ercel

Oynadığı dizi: Aşk Laftan Anlamaz


Son dönemin yıldızı parlayan genç ve güzel oyuncularından biri.
-Hazar Ergüçlü

Oynadığı dizi: Yüksek Sosyete

Derviş Zaim'in yönetmen koltuğunda oturduğu 'Gölgeler ve Suretler' adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atan Ergüçlü, 2011 yılından itibaren Kıvanç Tatlıtuğ ve Buğra Gülsoy'un başrolde rolaldığı 'Kuzey Güney' adlı dizide canlandırdığı Simay karakteri ile televizyonda görünmeye başladı.

Alina Boz

Oynadığı dizi: Paramparça


Paramparça dizisindeki performansı ile dikkat çeken Alina Boz yaşı küçük olmasına rağmen muhteşem oyunculuğu ile göz dolduruyor.

Demet Özdemir

Oynadığı dizi: No:309


Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren güzel oyunculardan biri de Demet Özdemir.
-Elçin Sangu

Oynadığı dizi: Kiralık Aşk


Beyaz camın kızıl güzeli. Onu ilk kez 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde kötü kadın Jale rolü ile tanıdık.

Pelin Karahan

Oynadığı dizi:Yeter


Ekranların en çok aranan güzel ve başarılı oyuncularından Pelin Karahan,bu dört başı mamur hayata kolay ulaşmadı.'Kavak Yelleri' ve 'Muhteşem Yüzyıl' dizileriyle şeytanın bacağını kırdı.
-Ezgi Asaroğlu

Oynadığı dizi:O Hayat Benim


Dizilerin vazgeçilmez oyuncularından biri haline gelen güzelliğiyle beraber başarılı rollerde ekranların en önemli oyuncularından biri olan Ezgi Asaroğlu, ilk dizi deneyimini 2005 yılında Emret Komutanım adlı yapım ile gerçekleştirmiştir.
-Bensu Soral

Oynadığı dizi:İçerde


Türkiye'nin yeni parlayan en güzel kadın oyuncularından biri. Oyunculuğa başladığından beri ünlü markalar, dizi yapımcıları peşinden koşuyor.
-Neslihan Atagül

Oynadığı dizi: Kara Sevda


Türkiye'nin en genç ve en başarılı oyuncuları arasında yer alan Neslihan Atagül, kariyerine çok küçük yaşta başlayan ve başarıyı bulmak için çok çalışan oyunculardan biridir.