Demet Özdemir Haberleri Ve Son Dakika Demet Özdemir Haberleri

Demet Özdemir Haberleri Ve Son Dakika Demet Özdemir Haberleri

26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli’de doğan Demet Özdemir, anne ve babasının ayrılması üzerine annesiyle birlikte İstanbul’a taşındı. Medya dünyasına Bengü’nün dans ekibinde yer alarak başladı. Efes Kızları kadrosunda da dans etti. 2011-2013 yılları arasında Studio Oyuncuları’ndan oyunculuk dersleri aldı. Mustafa Sandal’ın Ateş Et ve Unut isimli şarkısının klibinde oynadı. Televizyondaki ilk deneyimini 2013 yılında yayınlanan Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizi ile kazandı. Kurt Seyit ve Şura dizisinde Alya, Tut Sözünü isimli sinema filminde Demet karakterini canlandırdı. Çilek Kokusu isimli dizide Aslı karakterini canlandıran Demet Özdemir’in tanınırlığı bu dizi ile arttı. Ardından No:309 isimli dizide Lale karakterini canlandırdı. Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminde Aysel karakterini oynadı. Erkenci Kuş isimli dizide Sanem karakterini canlandırdı ve bu performansı ile ödül aldı.

Demet Özdemir Haberleri

Demet Özdemir'in son paylaşımı çok konuşuldu! Kendisini Zeyna'ya benzetti

Oğuzhan Koç ile boşandıktan sonra sık sık gündeme gelen Demet Özdemir bu kez sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettirdi. Siyah tulumuyla poz veren oyuncu kendisini Zeyna'ya benzetti.

Magazin 15-03-2024 16:58

Demet Özdemir hayranlarından tam not aldı! Görenler belden aşağısına takıldı

Şarkıcı Oğuzhan Koç'tan anlaşmalı olarak boşandıktan sonra özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Demet Özdemir'in son pozları hayranlarından tam not aldı. Özdemir'in kazak altına yaptığı seçime ise yorum yağdı.

Magazin 14-03-2024 13:23

Demet Özdemir'in doğum günü tarzı sosyal medyanın diline düştü! Oversize kombinine yorum yağdı

Son olarak Engin Akyürek ile başrolünü paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Demet Özdemir başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren güzel oyuncu bu defa doğum günü tarzı sosyal medyanın diline düştü. Özdemir'in oversize kombini hiç beğenilmedi.

Magazin 22-02-2024 11:57

Bomba iddia... Demet Özdemir aradığı aşkı sonunda buldu! Aleyna Tilki'nin eski sevgilisiyle...

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç'tan geçtiğimiz mayıs ayında anlaşmalı olarak boşandıktan sonra Yunan DJ Sergio ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşulan Demet Özdemir, son olarak İtalyan sevgilisinden de ayrılmıştı. Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Özdemir'in Aleyna Tilki'nin eski sevgilisiyle birlikte olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 20-02-2024 10:51

Demet Özdemir'in tarzının bedeli dudak uçuklattı! Duyanlar kulaklarına inanamadı

Yaptığı paylaşımlar ve özel hayatıyla sık sık gündem olan oyuncu Demet Özdemir, son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Tarzının bedeli ortaya çıkan oyuncunun ceketinin fiyatı şaşırttı.

Magazin 13-02-2024 09:55

Adım Farah'ın yıldızı Demet Özdemir 'yazı özledik' diyerek paylaştı! Beğeni yağdı

Son olarak başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Demet Özdemir başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlü isim bu defa 'yazı özledik' pozuyla gündem oldu. Özdemir'in son paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 08-02-2024 14:55

Adım Farah'ın güzeli Demet Özdemir Milano pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Ceketinin içine hiçbir şey giymedi

Son olarak Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Demet Özdemir bu defa Milano pozlarıyla adından söz ettirdi. Siyah pantolon ceket kombini yapan Özdemir ceketinin içine hiçbir şey giymeden poz verdi. Ünlü ismin pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 01-02-2024 17:46

Demet Özdemir'in tarzının bedeli dudak uçuklattı! Pantolonunun fiyatını duyanlar inanamadı

Son olarak başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Demet Özdemir başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiriyor. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlü isim bu defa tarzıyla gündem oldu. Özdemir'in pantolonunun fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 31-01-2024 12:28

Adım Farah'ın yıldızı Demet Özdemir'in annesini görenler hayran kaldı! 'Güzelliğin nereden geldiği belli'

Son olarak Engin Akyürek ile başrolünü paylaştığı Adım Farah dizisi final yapan Demet Özdemir özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı büyük beğeni toplayan ünlü isim bu defa annesiyle gündem oldu. Demet Özdemir'in annesini görenler hayran kaldı.

Magazin 13-01-2024 14:57

Demet Özdemir davet tarzıyla büyüledi! Sütyen giyip ceketinin önünü açtı

Son olarak başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Demet Özdemir başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Dizisi final yapan güzel oyuncu dün akşam reklam yüzü olduğu markasının davetine katıldı. Geceye özel olarak hazırlanan Özdemir'in iddialı tarzı takipçilerini mest etti.

Magazin 10-01-2024 09:29

Demet Özdemir'in sağlık durumu hayranlarını üzmüştü... Oyuncudan sevindiren haber geldi!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir hem özel hayatı hem de paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Özdemir, son olarak FOX TV ekranında seyircilerle buluşan oyuncu Demet Özdemir bir süredir sağlık sorunları yaşıyor. Özdemir'den hayranlarını sevindiren haber geldi. Sosyal medya hesabından sağlık durumuna ilişkin bilgi veren ünlü oyuncu, " Merak edenler için, çok şükür şuan çok iyiyim" dedi.

Magazin 09-01-2024 15:34

Adım Farah'ın yıldızı Demet Özdemir set hallerini paylaştı! Derin göğüs dekoltesi dikkat çekti

Şimdilerde başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Demet Özdemir başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Dizisi final yapacak olan Özdemir setten karelerini takipçileriyle paylaştı. Güzel oyuncunun derin göğüs dekoltesi dikkat çekti.

Magazin 26-12-2023 16:13

Demet Özdemir'in başrolünde olduğu Adım Farah final yapıyor! Tarih belli oldu

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'i buluşturan Adım Farah dizisinin final yapıp yapmayacağı merak ediliyordu. Cumartesi günleri izleyicisiyle buluşan Adım Farah'ın kaç bölüm sonra ekrana veda edeceği artık netleşti.

Magazin 18-12-2023 14:17

ADIM FARAH 25. BÖLÜM İZLE: Adım Farah hangi gün, saat kaçta? Fox TV yayın akışı

Adım Farah 25. bölüm Fox TV canlı izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrolde olduğu Adım Farah'ın yayın günü değişmişti. Dizinin izleyicileri yeni yayın gününü araştırıyor. Peki, Adım Farah ne zaman başlıyor, hangi gün? İşte ADIM FARAH 25. BÖLÜM İZLE ekranı ve Fox TV yayın akışı...

Magazin 16-12-2023 19:14

Demet Özdemir'in başrolünde olduğu Adım Farah final mi yapıyor? Tarih ortaya çıktı

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'i buluşturan Adım Farah dizisi için final çanları çalmaya başladı. Cumartesi günleri izleyicisiyle buluşan Adım Farah'ın kaç bölüm sonra ekrana veda edeceği ortaya çıktı.

Magazin 14-12-2023 15:29

'Botoksum bile yok' demişti! Adım Farah'ın güzeli Demet Özdemir'in eski hali sosyal medyayı salladı! Görenler çok şaşırdı

Şimdilerde başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Demet Özdemir başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Son dönemin başarılı isimlerinden biri olan Özdemir bu defa eski fotoğraflarıyla sosyal medyanın diline düştü. Daha önce yaptığı açıklamalarda 'Botoksum bile yok' diyen ünlü ismin estetiksiz halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 30-11-2023 14:57

Sabahları sinirli uyanıyormuş... Demet Özdemir itiraf etti: Maddi olarak...

Hem özel hayatı hem de paylaşımlarıyla adından söz ettiren Demet Özdemir, Oğuzhan Uğur'un programına konuk oldu. Yunanistan'dan ev aldığını onaylayan oyuncu ayrıca kendisiyle ilgili ilginç bir itirafta da bulundu.

Magazin 24-11-2023 10:29

Adım Farah'ın yıldızı Demet Özdemir'in Budapeşte pozlarını peş peşe paylaştı! Beğeni yağdı

Şimdilerde Engin Akyürek ile başrolünü paylaştığı Adım Farah dizisindeki performansıyla sık sık gündeme gelen güzel oyuncu Demet Özdemir Budapeşte tatilinden karelerini peş peşe paylaştı. Demet Özdemir'in son gönderisine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 27-10-2023 17:28

Yunanistan'dan 1 milyon euro’ya ev almıştı! Demet Özdemir Atina pozuyla dikkat çekti

Şimdilerde Adım Farah dizisinde boy gösteren Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde Yunanistan’dan aldığı evle gündem olmuştu. 1 milyon euro'ya Yunanistan'ın başkenti Atina'dan ev aldığını doğrulayan Özdemir Atina'da verdiği pozlarla beğeni topladı.

Magazin 18-10-2023 12:43

Adım Farah'ın güzeli Demet Özdemir setten karelerini peş peşe paylaştı! İddialı pozları olay oldu

Özel hayatı, iddialı tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Demet Özdemir, şimdilerde Engin Akyürek ile başrolünü paylaştığı Adım Farah dizisi ile adından sıkça söz ettiriyor. Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Özdemir setten karelerini paylaştı. Ünlü ismin gönderisine kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 12-10-2023 12:14

Adım Farah'ın Rahşan'ı Hatice Aslan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hatice Aslan'ın oynadığı diziler

Hatice Aslan, Adım Farah dizisinde Rahşan karakterine hayat veriyor. Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in başrollerini paylaştığı Adım Farah 2. sezonu ile bugün FOX TV izleyicisi ile buluşuyor. Peki, Hatice Aslan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Adım Farah'ın Rahşan'ı Hatice Aslan'ın oynadığı diziler...

Magazin 27-09-2023 15:31

'Hayatımda kimse yok' demişti ama... Demet Özdemir o isimle yakalanınca panikledi

Oğuzhan Koç ile 8 aylık evliliği noktalayan Demet Özdemir, Yunan Dj Sergio aşk yaşadığı iddialarını yalanlamıştı. Ancak oyuncu geçtiğimiz günlerde yine aynı isimle yakalandı ve panik oldu.

Magazin 17-09-2023 14:46

Demet Özdemir'in Yunan sevgilisi DJ Sergio mu? İlk defa açıkladı

Şarkıcı Oğuzhan Koç'la evliliği kısa süren güzel oyuncu Demet Özdemir, DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geliyor. Demet Özdemir, "Aşka küstünüz mü?" sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı.

Magazin 10-09-2023 16:16

Demet Özdemir iddialı pozlarıyla beğeni topladı! Shopsuz halini görenler inanamadı

Şimdilerde Adım Farah dizisinde rol alan Demet Özdemir Venedik Film Festivali'nde "Uluslararası En İyi Oyuncu" ödülünü aldı. İddialı tarzıyla dikkat çeken Özdemir'in shopsuz ve filtresiz hali sosyal medyayı salladı.

Magazin 04-09-2023 09:38

Demet Özdemir, Venedik Film Festivali'nde beline kadar yırtmacıyla boy gösterdi! Pozları olay oldu

Venedik Film Festivali kapsamında bu yıl 21'incisi düzenlenen Kineo Ödül Töreni'nde "Uluslararası En İyi Oyuncu" ödülünü alan Demet Özdemir tarzıyla gündemde. Oğuzhan Koç ile boşanması sonrası sık sık gündeme gelen oyuncu beline kadar yırtmacıyla olay pozlara imza attı.

Magazin 03-09-2023 09:38

Demet Özdemir'in festival tarzı olay oldu! Eteğinin fiyatını duyan inanamadı

Şimdilerde Adım Farah dizisinde rol alan Demet Özdemir Venedik Film Festivali'nde boy gösterdi. Festivalde 'Uluslararası En İyi Oyuncu' ödülünü alan Özdemir'in tarzı sosyal medyayı salladı.

Magazin 02-09-2023 14:54

Demet Özdemir arkadaşının düğününde kurtlarını döktü! Dansıyla sosyal medyayı salladı

Tatil pozlarıyla uzun süre gündemden düşmeyen Demet Özdemir arkadaşının düğününe katıldı. Sık sık yaptığı danslarla beğeni toplayan Özdemir düğündeki dansıyla adeta sosyal medyayı salladı.

Magazin 31-08-2023 14:35

Esra Dermancıoğlu Demet Özdemir'li Aşk Taktikleri filmine ateş püskürdü! 'Herkes zombi, herkes mezar altında'

Rol aldığı yapımlar, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Esra Dermancıoğlu bu defa Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın başrolünde yer aldığı Aşk Taktikleri 2 filmini topa tuttu. Dermancıoğlu’nun ‘Aşk Taktikleri’ çıkışı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 29-08-2023 12:50

Demet Özdemir'in sokak şıklığının bedeli ağızları açık bıraktı! Çantası ve ayakkabıları için bakın ne kadar ödemiş

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve başarılı oyunculuk performansıyla gündemden düşmeyen Demet Özdemir geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi. Ünlü oyuncunun rahat sokak stili çok beğenildi. Özdemir'in çantası ve ayakkabısının fiyatı ağızları açık bıraktı.

Magazin 28-08-2023 17:45

3 ay önce Demet Özdemir’den ayrılan Oğuzhan Koç ilk kez konuştu! İtirafıyla şaşırttı

Demet Özdemir ile sekiz ay evli kalan Oğuzhan Koç mayıs ayında boşanmıştı. Sık sık tarzı, şarkıları ve özel hayatıyla gündem olan Koç yakın arkadaşı Eser Yenenler’in programına konuk oldu. Özdemir’le evliliğine dair de açıklamalar yapan ünlü ismin itirafı herkesi çok şaşırttı.

Magazin 19-08-2023 15:56

Kerimcan Durmaz ve Demet Özdemir'den iddialı pozlar! Derin bir geceydi

Tatil pozlarıyla sık sık gündem olan Adım Farah’ın yıldızı Demet Özdemir ve ünlü fenomen Kerimcan Durmaz iddialı pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Durmaz, Özdemir’le pozlarını “Bebeğimle ne gece ama” notuyla paylaştı.

Magazin 19-08-2023 09:07

İtalya'daki The Weekend konserinde yoğun ilgiyle karşılaşan Demet Özdemir'in konser kombinine alternatifler

Güzel oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimizde haftalarda The Weekend konserinden paylaştığı gönderilerle takipçilerinin dikkatini çekti. Sosyal medyayı oldukça aktif şekilde kullanan güzel oyunun konserde giydiği kıyafetler de göz doldurdu. Hem şık hem rahat tarzıyla stilini yansıtan Demet Özdemir'in üzerindeki her bir parçayı sizin için mercek altına aldık. İşte sempatik oyuncunun beğeni toplayan seçimleri!

Magazin 18-08-2023 16:36

Demet Özdemir annesini paylaştı bakan bir daha baktı! ''Güzellik genetikmiş''

Oğuzhan Koç ile boşandıktan sonra Yunan DJ Sergio ile yeni bir aşka yelken açan Demet Özdemir, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Ünlü oyuncu son olarak annesinin doğum gününü kutladı. Özdemir'in annesini gören herkes hayran kaldı.

Magazin 17-08-2023 17:18

Ünlülerden ilham aldık! Afra Saraçoğlu'ndan Duygu Özaslan'a ünlülerin favori büstiyerlerine alternatifler

Modayı ve ünlülerin kombinlerini yakından takip edenlerin gardırobunda mutlaka bulunması gereken büstiyerler, trendler arasındaki yerini korumaya devam ediyor. Afra Saraçoğlu'ndan Duygu Özaslan'a, Serenay Sarıkaya'dan Demet Özdemir'e kadar pek çok ünlü isim yaz kombinlerinde büstiyer kullanıyor. Ünlülerin sıklıkla tercih ettiği yaratıcı ve şık tasarımlı büstiyerlere siz de sahip olmak istiyor olabilirsiniz. Birbirinden özel büstiyerlerden oluşturduğumuz listemize göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 14-08-2023 16:40

Demet Özdemir'e aşk yaradı! Tatil pozlarına yorum yağdı

Oğuzhan Koç'tan geçtiğimiz mayıs ayından anlaşmalı olarak boşandıktan sonra Yunan DJ Sergio ile yeni bir aşka yelken açan Demet Özdemir, tatilin tadını çıkarmaya devam ediyor. Yeni sezon öncesi Yunanistan tatilinde moral depolayan oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı tatil pozlarıyla gündeme geldi.

Magazin 12-08-2023 16:50

Sen Kiminle Dans Ediyorsun konusu nedir, oyuncuları kimler? Sen Kiminle Dans Ediyorsun ne zaman ve nerede çekildi?

Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Başrollerinde Demet Özdemir, Binnur Kaya ve Uraz Kaygılaroğlu gibi isimlerin yer aldığı Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi Star TV ekranlarında sine severler ile buluşacak. Peki, Sen Kiminle Dans Ediyorsun konusu nedir, oyuncuları kimler? Sen Kiminle Dans Ediyorsun ne zaman ve nerede çekildi?

Magazin 07-08-2023 19:15

Adım Farah'ın yıldızı Demet Özdemir'in sosyal medya kazancı ağızları açık bıraktı! Duyanlar inanamadı

Oğuzhan Koç ile yollarını ayırmasının ardından DJ Sergio ile yeni bir aşka yelken açan Demet Özdemir, dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şu sıralar tatilin tadını çıkaran Özdemir, Engin Akyürek ile başrolü paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Dizideki performansıyla çok konuşulan ünlü ismin sosyal medya kazancı ortaya çıktı. Özdemir'in 24 saatlik bir story için aldığı ücret ağızları açık bıraktı.

Magazin 07-08-2023 14:09

Oğuzhan Koç’tan boşanan Demet Özdemir yeni sevgilisi DJ Sergio ile ilk pozunu paylaştı

Oğuzhan Koç’tan boşandıktan sonra Yunan DJ Sergio ile aşk yaşamaya başlayan Demet Özdemir'den ilk paylaşım da geldi. Atina'da ev alan ve yeni aşka yelken açan Özdemir sosyal medyada konuşulan isimler arasında...

Magazin 31-07-2023 13:25

Demet Özdemir'in konser tarzının bedeli dudak uçuklattı! Duyanlar inanamadı

Oğuzhan Koç ile yollarını ayırmasının ardından DJ Sergio ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen ünlü oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz gün The Weeknd konseri için İtalya'ya gitti. Konser tarzıyla büyük beğeni toplayan Özdemir'in kombinin bedeli dudak uçuklattı.

Magazin 29-07-2023 17:29

The Weeknd konserine giden Demet Özdemir'e İtalya'da büyük ilgi! Pozları çok konuşuldu

Oğuzhan Koç ile boşanmasının ardından ismi ünlü DJ Sergio ile anılan güzel oyuncu, her yaptığıyla olay oluyor. Son olarak kız arkadaşlarıyla The Weeknd konserine giden Özdemir İtalya'da büyük ilgiyle karşılandı. Hayranlarıyla fotoğraf çekilmeyi ihmal etmeyen ünlü ismin pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 29-07-2023 12:18

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'lı Aşk Taktikleri 3 mü geliyor? Filmle ilgili flaş gelişme

14 Temmuz'da Netflix'te izleyicisinin karşısına çıkan Aşk Taktikleri 2 eğlenceli ve cesur sahneleriyle çok beğenildi. Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın başrollerini paylaştığı Aşk Taktikleri 2, ilk üç gününde Netflix'in Dili İngilizce Olmayan Filmler listesine 4'üncü sıradan girdi ve 6 milyon 700 bin saat izlenme/4 milyon 100 bin görüntülenmeye ulaştı. Filmle ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Magazin 27-07-2023 15:41

Ünlü oyuncu Demet Özdemir yeni sevgilisi DJ Sergio ile ilk kez görüntülendi!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir şarkıcı Oğuzhan Koç ile kısa süren evliliği sonrası magazin gündeminde yer almıştı. Boşanma sonrası sessizliğini bozan Demet Özdemir yeni sevgilisi DJ Sergio ile Yunanistan tatilinde aynı arabada görüntülendi.

Magazin 24-07-2023 20:24

Yunan DJ ile yakınlaştı, paraya kıyıp ev aldı! Demet Özdemir'in sevgilisi kim?

Yunan DJ Sergio ile yakınlaştığı iddia edilen Demet Özdemir, Yunanistan'da ev almıştı. Demet Özdemir 1 milyon euro'ya aldığı evden sonra komşudan çıkmaz oldu. Oyuncu "Turist değil yerliyim" pozlarıyla da dikkat çekti. Demet Özdemir ve DJ Sergio'nun paylaşımları da gündem oldu.

Magazin 23-07-2023 14:40

Adım Farah'da Demet Özdemir'le yatak sahnesi olay olmuştu! Engin Akyürek’in bölüm başı aldığı ücret dudak uçuklattı

Demet Özdemir ile başrolünü paylaştığı Adım Farah dizisindeki başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Engin Akyürek yakışıklılığı ve karizmasıyla büyük beğeni topluyor. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Engin Akyürek son olarak dizideki yatak sahnesiyle çok konuşulmuştu. Özdemir ve Akyürek'in tutkulu dakikaları sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Başarılı performansıyla çok beğenilen Engin Akyürek’in bölüm başı aldığı ücreti duyanlar inanamadı.

Magazin 21-07-2023 17:19

Ünlü yapımcı Erol Köse'den Demet Özdemir ve Kutsi hakkında şaşırtan iddia! ''Onları ben meşhur ettim''

Ünlü müzik yapımcısı Erol Köse, sosyal medya paylaşımlarıyla olay oldu. Birçok ünlü isimle çalışan Erol Köse, 1996-2003 yılları arasında Uzan Grubu'na ortak oldu ve Kral TV'de klipleri yayınlandı. Ünlü yapımcı Kutsi ve Demet Özdemir'i nasıl ünlü ettiğini tek tek açıkladı.

Magazin 20-07-2023 14:22

Aşk Taktikleri 2'ye Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın sevişme sahnesi damga vurdu! Sosyal medyayı salladı

Oyuncuları arasında Demet Özdemir, Şükrü Özyıldız, Melisa Döngel, Atakan Çelik gibi isimlerin yer aldığı Aşk Taktikleri 2 Netflix’te izleyici karşısına çıktı. Merakla beklenen filmde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın sevişme sahnesi dikkat çekti.

Magazin 18-07-2023 17:17

Aşk Taktikleri 2'ye Demet Özdemir'in kumsaldaki dansı damga vurdu! Yorum yağdı

Başrollerini Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın paylaştığı “Aşk Taktikleri 2” Netflix'te izleyicisinin karşısına çıktı. Recai Karagöz'ün yönetmenliğini üstlendiği, Pelin Karamehmetoğlu'nun senaryosunu yazdığı, romantik komedi türündeki film büyük bir ilgiyle izlendi. Filme güzel oyuncu Demet Özdemir'in kumsaldaki dansı damga vurdu. Şükrü Özyıldız'ın hayali olarak gösterilen o anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 18-07-2023 13:07

Aşk Taktikleri'nin yıldızları Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız karavanda dans etti! Sosyal medyada olay oldu

Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız'ın başrollerinde yer aldığı Aşk Taktikleri 2 filmi Netflix'te izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin başrollerinin karavan dansı sosyal medyayı salladı. Geçtiğimiz ay Oğuzhan Koç ile 8 aylık evliliğini bitiren Demet Özdemir, ınstagram sayfasından Şükrü Özyıldız ile dans ettiği videosunu yayınladı. O gönderiye yorum yağdı.

Magazin 14-07-2023 17:38

Adım Farah'ın yıldızı Demet Özdemir'in çantasının fiyatı şoke etti! Duyan inanamadı

Son dönemde şarkıcı Oğuzhan Koç ile 8 aylık evliliğini bitirmesiyle gündemde olan oyuncu Demet Özdemir, başrolünde yer aldığı dizisi Adım Farah sezon finali yapınca soluğu tatilde aldı. Tatil pozlarıyla sık sık konuşulan Özdemir'in pembe tarzı çok beğenilmişti. Güzel oyuncunun mini pembe çantasının fiyatı ağızları açık bıraktı.

Magazin 13-07-2023 17:13