Hande Erçel Haberleri Ve Son Dakika Hande Erçel Haberleri

Hande Erçel Haberleri Ve Son Dakika Hande Erçel Haberleri

Hande Erçel, 1993 yılında doğdu.

Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde dünyaya geldi.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde eğitim gören Hande Erçel, 2012 yılında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Miss Civilization of the World yarışmasında 2. olarak dikkatleri üzerine çekti.

Hande Erçel, oyunculuğa Show Tv'de yayınlanan Çılgın Dershane Üniversite'de dizisiyle adım attı ancak dizinin ekran ömrü çok uzun olmadı. Ardından TRT 1'de yayınlanan Hayat Ağacı dizisinde Meryem karakterini oynayan Hande Erçel, esas yükselişini Kanal D'de yayınlanan Güneşin Kızları dizisiyle yaptı. Hande Erçel, başrolünde yer aldığı bu dizide Selin Yılmaz karakterini canlandırıyor.

Hande Erçel Haberleri

Tarzıyla Paris Moda Haftası'na damga vurmuştu! Hande Erçel Hollywood yıldızlarını geçti

Son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde Paris Moda Haftası'na katılmış ve tarzı ile uzun süre konuşulmuştu. Mini bir tulum giyen Erçel, göğüs dekoltesiyle Paris Moda Haftası'na damga vurmuştu. Ünlü oyuncu sosyal medyada Hollywood yıldızlarını da geçti...

Magazin 16-03-2024 10:41

Mumbai'ye gitti... 69 bin TL'lik kombini sosyal medyayı ikiye böldü! Kimi beğendi kimi çirkin buldu

Son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Hande Erçel, Hindistan’ın Mumbai şehrinde bu sene 24.sü düzenlenen “FICCI Frames''e onur konuğu olarak katıldı. Erçel'in 69 bin TL'lik kombini sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 07-03-2024 14:55

'Arzu Sabancı, oğlu Hakan Sabancı ile Hande Erçel’in aşkını onaylamıyor' iddiaları sonrası bomba hamle

Oyuncu Hande Erçel bir süredir Hakan Sabancı ile birlikte. Sosyetede 'Arzu Sabancı, oğlu Hakan Sabancı ile Hande Erçel’in aşkını onaylamıyor' iddiaları dolanırken Arzu Sabancı'dan hamle gecikmedi.

Magazin 03-03-2024 08:31

Hande Erçel Paris sokaklarında! İddialı tarzıyla dikkat çekti! Bir bakan bir daha baktı

Son dönemde Hakan Sabancı ile olan aşkıyla gündeme gelen Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde Paris Moda Haftası'na katılmış ve tarzı ile uzun süre konuşulmuştu. Mini bir tulum giyen Erçel göğüs dekoltesiyle hayranlarından tam not almayı başarmıştı. Hande Erçel, Paris pozlarını paylaşmaya devam ediyor...

Magazin 02-03-2024 08:41

Hande Erçel

Hande Erçel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hande Erçel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hande Erçel'in dekoltesini gören Arto'dan şoke eden ifadeler! Seksenliği bile...

Son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Hande Erçel son olarak Paris Moda Haftası'na katılmış ve iddialı tarzıyla dikkat çekmişti. Erçel, süper mini ve göğüs dekolteli tulumuyla adından söz ettirdi. Söylemezsem Olmaz sunucularından Arto Hande Erçel'in dekoltesini görünce olay ifadeler kullandı.

Magazin 01-03-2024 12:34

Hande Erçel, Paris Moda Haftası tarzıyla sosyal medyayı salladı! Manken ol

Son dönemde Hakan Sabancı ile olan aşkıyla gündeme gelen Hande Erçel, Paris Moda Haftası'na katıldı. Hande Erçel'in süper mini şortlu tarzı sosyal medyayı salladı.

Magazin 29-02-2024 08:15

Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Hande Erçel, Can Yaman... Servetleri dudak uçuklattı! Türkiye’nin en zengin oyuncusu bakın kimmiş

Ünlülerin servetleri ve dizilerden bölüm başına ne kadar kazandıkları merak ediliyor. Lüks yaşantıları ile dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Hande Erçel, Can Yaman ve Meryem Uzerli'nin serveti ortaya çıktı. Türkiye’nin en zengin oyuncusu bakın kimmiş...

Magazin 27-02-2024 15:16

Hande Erçel rektörle poz verdi, sosyal medya yıkıldı! O fotoğrafları yorumlara kapattı

Son olarak Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde hayat verdiği 'Leyla Gediz' karakteriyle adından söz ettiren Hande Erçel'in oyunculuğu çok eleştirilmişti. Oyunculuğu hiç beğenilmeyen Erçel ise okula geri döndü. Hande Erçel bu defa rektörüyle poz verince sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-02-2024 10:06

Hande Erçel'in şıklığı pahalıya patladı! Tarzının fiyatı dudak uçuklattı

Bir yıldır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan oyuncu Hande Erçel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Oyuncu bu kez İngiltere'de çekilen pozlarını peş peşe paylaştı. Erçel'in paylaşımı 1 milyondan fazla beğeniye ulaşırken; tarzının bedeli de ortaya çıktı.

Magazin 05-02-2024 10:36

Hakan Sabancı ve Hande Erçel'in son durağı Budapeşte oldu! Çiftin kaldıkları otelin fiyatı dudak uçuklattı

Yaptığı paylaşımlar ve başarılı oyunculuğuyla sık sık gündeme gelen Hande Erçel daha önce çekimler gerçekleştirdiği Budapeşte'de bu defa Hakan Sabancı ile tatil yaptı. Çiftin konakladığı otelin gecelik fiyatı ise dudak uçuklattı.

Magazin 03-02-2024 16:46

Hande Erçel'in kızıl saçları çok konuşulmuştu... Ama kızıl sevdası kısa sürdü! Oyuncu tekrardan imaj değiştirdi

Hakan Sabancı ile olan birlikteliğiyle gündemden düşmeyen Hande Erçel'in kızıla boyattığı saçları uzunu süre konuşulmuştu. Erçel'in kızıl sevdası kısa sürdü. Ünlü oyuncu eski saç rengine geri döndü.

Magazin 26-01-2024 13:57

Dizisi erken final yapmıştı! Oyunculuğu eleştirilen Hande Erçel 'Hedef gösteriliyorum' diyerek isyan etti

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve oyunculuğu ile gündemden düşmeyen Hande Erçel hakkındaki eleştirilere isyan etti. 'Hedef gösteriliyorum' diyen Erçel 'Bu yüzden artık çok yoruldum. Neden hep ben?' ifadelerini kullandı.

Magazin 11-01-2024 12:43

Bali pozlarına beğeni yağdı! Hande Erçel'in mini elbisesinin fiyatı şoke etti

Bir yıldır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, sevgilisi ile Bali'ye tatile gitmişti. Geçtiğimiz günlerde havalimanında görüntülenen ünlü çift evlilik sorularını yanıtsız bırakmıştı. Güzel oyuncu tatilinden karelerini takipçileriyle paylaştı. Ünlü ismin gönderisi kısa sürede beğeni toplarken elbisesinin fiyatı herkesi şaşırttı.

Magazin 09-01-2024 16:00

Hande Erçel ve Hakan Sabancı tatil dönüşü görüntülenince çok sinirlendi! Tepkisi şoke etti

Aşkları dolu dizgin devam eden Hande Erçel ve Hakan Sabancı tatil dönüşü görüntülenince çok sinirlendi. Hande Erçel sorulara verdiği sinirli tepkilerle dikkat çekerken Sabancı da evlilik sorusuna sert çıktı.

Magazin 08-01-2024 11:34

Hande Erçel'in beğenilmeyen kızıl imajı meğer dizi içinmiş! Çok konuşulan diziye mi dahil oldu?

Bir yıldır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Son olarak imaj tazeleyen Erçel saçlarını kızıla boyatmıştı. İddiaya göre ünlü oyuncunun imaj değiştirmesinin sebebi Yalı Çapkını dizisi. Oyuncunun dizide İfakat'in kızını canlandıracağı iddia edildi.

Magazin 03-01-2024 16:07

Hande Erçel cephesinden güzel haber! Müjdeyi zil çalarak duyurdu!

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in sosyal medya fenomeni ablası Gamze Erçel'in kızı Aylin Mavi yaklaşık 1,5 yıldır kanser mücadelesi veriyordu. Mavi'den güzel haber geldi. Erçel, kızının kanserle mücadelesinin bittiğini kızının zil çaldığı anları paylaşarak duyurdu.

Magazin 01-01-2024 16:53

Bakan bir daha baktı...Hande Erçel'in peş peşe paylaştığı Bali pozları sosyal medyayı salladı!

Ünlü oyuncu Hande Erçel sevgilisi Hakan Sabancı'yla Bali'ye gitti. Sabancı, Erçel'in Bali'de yürüyüş yaptığı esnada fotoğrafını çekip sosyal medya hesabından paylaşırken Erçel'de sosyal medya hesabından peş peşe Bali pozlarını paylaştı.

Magazin 01-01-2024 09:41

Gündemin en çok konuşulan isimlerinden... Hande Erçel'in sütyenli tarzına beğeni yağdı

En son tarzını değiştirmesiyle gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel bu kez de yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ünlü oyuncunun son paylaşımı dikkat çekti. Erçel'in sütyenli tarzına yorum yağdı. İşte oyuncunun dikkat çeken o pozları...

Magazin 31-12-2023 12:39

Büyük skandal! Hande Erçel, Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını paylaştı! Suudi marka anlaşmayı sonlandırdı

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Süper Kupa maçı, Suudi yetkilerin Atatürk tişörtüne izin vermemesi sonrası ertelendi. Oyuncu Hande Erçel de sosyal medya hesabından tepki olarak Atatürk paylaşımı yaptı. Bunun üzerine Laverne markası Hande Erçel’in reklam anlaşmasına son verdi. Hande Erçel konuya dair henüz açıklama yapmadı.

Magazin 30-12-2023 15:30

İmaj değiştiren Hande Erçel son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! O karelere yorum yağdı

Bir yıldır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Son olarak imaj tazeleyen Erçel saçlarını kızıla boyattı. Güzel oyucunun yeni imajı bazı takipçileri tarafından beğenilirken bazıları hiç beğenmedi. Erçel şimdi de son pozlarıyla olay oldu.

Magazin 28-12-2023 10:26

Günlerdir pozlarıyla tepki çekiyordu! Hande Erçel saçlarını kızıl yaptı hiç beğenilmedi

Şehit haberlerinin ardından üst üste yaptığı tatil ve Noel pozlarıyla tepki çeken Hande Erçel imaj değiştirdi. Rol aldığı Bambaşka Biri erken final yapınca oyuncu saçlarını kızıla boyattı ama takipçileri Hande Erçel'in tarzını beğenmedi.

Magazin 26-12-2023 08:32

Tatil pozlarına eleştiri yağmıştı! Hande Erçel umursamadı bu sefer Noel paylaşımı geldi

Oyuncu Hande Erçel geçtiğimiz günlerde kış tatilinden pozlarını paylaşınca sosyal medyada tepki çekti. 12 askerimizin şehit olması gündemdeyken bu tavrı eleştirilen ve gündem olan Erçel tepkileri ise umursamayıp Noel paylaşımı yapınca Twitter'da en çok konuşulan isimler arasına girdi.

Magazin 25-12-2023 07:23

Hande Erçel buz tutmuş suya girdiği anları paylaştı! Eleştiri yağdı: Onca şehidimiz varken...

Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren oyuncu Hande Erçel, Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı günden beri ülke ülke dolaşarak lüks tatillerinden pozlarını paylaşıyor. Bu sefer kış tatilini paylaşan Hande Erçel, Türkiye şehit haberlerine ağlarken paylaşım yaptığı için eleştirildi.

Magazin 24-12-2023 15:43

Hande Erçel'in Suudi Arabistan pozlarına beğeni yağdı! Tarzının bedeli ortaya çıktı

Son dönemin en popüler oyuncularından biri olan Hande Erçel geçtiğimiz günlerde 30. yaşı için 'The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)' temalı bir parti düzenlemiş ve pozlarıyla çok konuşulmuştu. Şimdilerde Soundstorm Müzik Festivali için Suudi Arabistan'a giden Erçel'in Riyad pozlarına beğeni yağdı. Festival tarzının bedeli ortaya çıktı.

Magazin 16-12-2023 11:05

BAMBAŞKA BİRİ 14. BÖLÜM İZLE! Bambaşka Biri final ne zaman? Son bölüm özeti ve Fox TV yayın akışı

Bambaşka Biri yeni bölüm detayları merak edildi. Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrolde olduğu Bambaşka Biri, Fox TV'de yayınlanıyor. Dizinin yayın günü de araştırılan bir diğer konu oldu. 'Bambaşka Biri final ne zaman?' ekranı sorgulanıyor. Peki, Bambaşka Biri final ne zaman? İşte BAMBAŞKA BİRİ 14. BÖLÜM FULL İZLE ekranı ve Fox TV yayın akışı

Magazin 15-12-2023 20:25

Hande Erçel vücudunu saran leopar desenli elbisesiyle poz verdi! Beğeni yağdı

Bir yıldır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Son olarak vücudunu saran leopar desenli elbisesiyle poz veren ünlü ismin pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 12-12-2023 16:02

Uzun zamandır beklenen Mevlana Mest-i Aşk filmi geliyor! Başrollerinde Boran Kuzum, Hande Erçel, Bensu Soral ve İbrahim Çelikkol var

Türk-İran ortak yapımı 'Mest-i Aşk Mevlana' filmi büyük bir merakla beklenirken 29 Mart 2024 tarihinde sinemada seyircisiyle buluşacak olan yapımın fragmanı paylaşıldı. Oyuncu kadrosunda Boran Kuzum, Hande Erçel, Bensu Soral, Halit Ergenç, Selma Ergeç ve İbrahim Çelikkol gibi isimleri bulunduran film şimdiden beğeni topladı.

Trend 08-12-2023 15:54

Bambaşka Biri'nin yıldızı Hande Erçel'in şıklığının bedeli dudak uçuklattı! Çizmeleri için bakın ne kadar ödemiş

Şimdilerde Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde hayat verdiği 'Leyla Gediz' karakteriyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Hande Erçel özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü ismin VIP minibüs pozları çok konuşulmuştu. Erçel'in şıklığının bedeli ortaya çıktı. Çizmeleinin fiyatını duyanlar inanamadı.

Magazin 07-12-2023 16:38

Bambaşka Biri'nin güzeli Hande Erçel'in VIP minibüs pozları olay oldu! Dekolteli tarzına bakan bir daha baktı

Şimdilerde Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Hande Erçel, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarıyla da sosyal medyada gündem oluyor. Erçel son olarak VIP minibüs pozlarıyla olay oldu. Güzel oyuncun dekolteli tarzına beğeni yağdı.

Magazin 06-12-2023 13:18

Bambaşka Biri final mi yaptı, bitti mi? Hande Erçel ve Burak Deniz'li Bambaşka Biri neden yayınlanmadı, yeni bölüm ne zaman?

Bambaşka Biri dizisi geçtiğimiz gün ekrana gelmedi. Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı FOX TV'nin sevilen dizisine ilişkin araştırmalar bugün de sürüyor. Birçok kişi internette "Bambaşka Biri final mi yaptı, bitti mi?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, Bambaşka Biri neden yayınlanmadı, yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Magazin 05-12-2023 07:59

Hande Erçel, Suudi Arabistan tarzıyla olay oldu! Minicik dekolte gözden kaçmadı

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, Red Sea Film Festival için Suudi Arabistan'a gitti. Baştan aşağı siyahlar içinde giyinen Erçel her zamanki iddialı tarzının zıttına oldukça kapalıydı. Ancak minicik dekoltesi gözlerden kaçmadı.

Magazin 01-12-2023 10:48

Hande Erçel yeni yaşını kostüm temalı partiyle kutladı! 30. yaş pozlarına beğeni yağdı

Son dönemin en çok konuşulan oyuncularından biri olan Hande Erçel 30. yaşı için 'The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)' temalı bir parti düzenledi. Başrolü paylaştığı Burak Deniz ile beraber Bambaşka Biri dizisinde rol alan Hande Erçel, 30. yaşına özel pozlarıyla çok konuşuldu.

Magazin 25-11-2023 16:20

Hakan Sabancı sevgilisi Hande Erçel'in doğum gününü böyle kutladı! Romantik poz sosyal medyayı salladı

Hande Erçel ve Hakan Sabancı yaşadıkları aşkla sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Her paylaşımları olay olan ünlü isimlerden yeni poz geldi. Hakan Sabancı sevgilisi Erçel'in doğum gününü romantik bir kare ile kutladı. Sabancı'nın bu paylaşımı sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Magazin 24-11-2023 15:50

Hande Erçel ve Burak Deniz’li Bambaşka Biri dizisinde flaş ayrılık! O isim veda ediyor

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Sosyal medyada çok konuşulan dizide flaş bir değişiklik yaşanacak. O isim diziye veda edecek...

Magazin 08-11-2023 14:11

Bambaşka Biri'nin güzeli Hande Erçel'in davet tarzına beğeni yağdı! Elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı

Şimdilerde Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde 'Leyla Gediz' karakterine hayat veren Hande Erçel özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa davet tarzıyla dikkat çekti. Kırmızı elbisesiyle beğeni toplayan Erçel'in elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 07-11-2023 15:55

Hande Erçel yeğeni Mavi'yle Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı! O karelere beğeni yağdı

Son dönemin en popüler isimlerinden biri olan Hande Erçel, yeğeni Mavi ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Erçel'e beğeni yağdı.

Magazin 29-10-2023 20:44

Ünlü isimlerden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı! Pınar Altuğ, Zeynep Bastık, Hande Erçel…

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ülke genelinde etkinliklerle kutlanıyor. Cumhuriyet'in 100. yıl coşkusunu yaşayan ünlü isimler de paylaşım yapıyor. İşte Zeynep Bastık, Hande Erçel, Pınar Altuğ ve diğer ünlü isimlerin yaptıkları paylaşımlar

Magazin 29-10-2023 11:01

Hande Erçel'in sosyal medyadaki özel paylaşımları artık paralı! Abonelik ücreti bakın ne kadar

Bambaşka Biri dizisinde Burak Deniz ile beraber rol alan Hande Erçel oyunculuğu ve aşk hayatıyla olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Instagram hesabında 31 milyon takipçisi bulunan Erçel abonelere özel paylaşımlar yapmaya başlıyor. Erçel’in abonelik ücreti bakın ne kadar

Magazin 27-10-2023 07:49

Ünlü oyuncu Hande Erçel'den duygulandıran paylaşım! Seni çok özlüyorum

Son dönemin en çok konuşulan oyuncularından biri olan Hande Erçel duygu yüklü bir paylaşım yaptı. Başrolü paylaştığı Burak Deniz ile beraber Bambaşka Biri dizisinde rol alan Hande Erçel, 2019 yılında vefat eden annesi Aylin Erçel'i "Seni çok özlüyorum" diyerek andı.

Magazin 25-10-2023 20:50

Bambaşka Biri'nin yıldızı Hande Erçel Cannes pozları olay oldu! Beğeni butonu çöktü

Şimdilerde Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde 'Leyla Gediz' karakterine hayat veren Hande Erçel özel hayatı ve oyunculuğu ile sık sık gündeme geliyor. Oyunculuğu sürekli eleştirilen Erçel, geçtiğimiz günlerde Cannes'da katıldığı Mipcom fuarında kendisini eleştirenlere dair açıklamalar yapmıştı. Güzel oyuncu şimdi de Cannes pozlarıyla adından söz ettirdi.

Magazin 25-10-2023 14:04

Bambaşka Biri'nin yıldızı Hande Erçel'in eski hali olay oldu! Efsane dizide saçlarını savurup dans ettiği anlar ortaya çıktı

Şimdilerde Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde 'Leyla Gediz' karakterine hayat veren Hande Erçel'in yıllar önceki görüntüleri sosyal medyada yeniden gündem oldu. Oyunculuğu sık sık eleştirilen ünlü ismin efsane dizide rol aldığı ortaya çıktı. Erçel'in saçlarını savurup dans ettiği anlar ise olay oldu.

Magazin 23-10-2023 17:04

Hande Erçel'in Cannes şıklığının bedeli ortaya çıktı! Elbisesinin fiyatı şoke etti

Özel hayatı, oyunculuğu ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Hande Erçel Cannes'da gerçekleştirilen Mipcom fuarına katıldı. Açıklamalarıyla çok konuşulan Erçel'in Cannes şıklığının bedeli ortaya çıktı. Sade ve şık bulunan elbisesinin fiyatı ise dudak uçuklattı.

Magazin 19-10-2023 14:48

Oyunculuğu beğenilmeyen Hande Erçel konuştu! Ülkemde bu meslekte var olabilmek için çok savaşıyorum

Oyunculuğuyla sürekli eleştirilen Hande Erçel bu konuda ilk kez konuştu. Cannes'da katıldığı Mipcom fuarında kendisini eleştirenlere dair açıklama yapan Erçel'in sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 19-10-2023 07:31

Hande Erçel'in sadece reklamdan kazandığı para dudak uçuklattı

Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde olan Hande Erçel ekranlara döndü. Bir markanın yüzü olan Hande Erçel'in kazancı ortaya çıktı.

Magazin 17-10-2023 15:09

Hande Erçel sette sınava girdiği anları paylaştı! Bölümünü duyanlar inanamadı

Bambaşka Biri dizisinde Burak Deniz ile başrolü paylaşan Hande Erçel son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Hakan Sabancı ile mutlu bir beraberliği olan Erçel geçtiğimiz yıl üniversite eğitimine devam etmeye başladığını duyurmuştu. Ünlü isim sette sınava girdiği anları paylaştı.

Magazin 30-09-2023 09:58

Hande Erçel'in oyunculuğu gündemdeydi! Meğerse ders alıyormuş

"Bambaşka Biri" dizisindeki oyunculuğu ve mimikleri sosyal medyada gündem olan oyuncu Hande Erçel gündemden düşmüyor. Sosyal medyayı ikiye bölen Hande Erçel hakkında yeni bir iddia gündeme geldi.

Magazin 21-09-2023 15:01

Oyunculuğu eleştirilen Hande Erçel'e bir yorum da yönetmeninden geldi! Övgü dolu sözler...

Şimdilerde Burak Deniz'le başrolünü paylaştığı Fox Tv'nin yeni dizisi Bambaşka Biri ile izleyicisinin karşısına çıkan güzel oyuncu Hande Erçel'in performansı sosyal medyada çok konuşuluyor. Oyunculuğu beğenilmeyen Erçel, sürekli eleştirilere maruz kalırken güzel oyuncuya bir yorum da yönetmeninden geldi.

Magazin 19-09-2023 17:22

Hande Erçel ve Burak Deniz'li Bambaşka Biri'deki çekim hatası sosyal medyanın diline düştü! İzleyiciler hemen fark etti

Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı yeni dizi Bambaşka Biri ilk bölümüyle sosyal medyada çok konuşuldu. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çekmeyi başaran dizideki çekim hatası ise izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Hande Erçel'in sahnesindeki o hata gündem oldu.

Magazin 18-09-2023 15:36

BAMBAŞKA BİRİ İLK BÖLÜM İZLE! Hande Erçel ve Burak Deniz'li Bambaşka Biri yeni bölüm ne zaman, bu akşam mı?

Bambaşka Biri dizisi birinci ve yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler diziyle ilgili aramalarını sıklaştırdı. Fox TV'nin yeni dizisi Bambaşka Biri'nin başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Peki, Hande Erçel ve Burak Deniz'li Bambaşka Biri yeni bölüm ne zaman, bu akşam mı? İşte Bambaşka Biri 1. bölüm ekranı

Magazin 17-09-2023 18:48