Galatasaray'dan Caner Erkin girişimi! Eğer taraftar onaylarsa bu transfer gerçekleşecek...

Yerli rotasyonuna çare bulmak isteyen Galatasaray'da ilginç bir atak geldi. Fatih Karagümrük'te bu sezon harikalar yaratan Caner Erkin fikri yönetim içinde konuşulmaya başlandı. Oynadığı 9 maçta 6 asist yapan deneyimli oyuncu için devre arasında girişim yapılabilir. Taraftarın tepkisinden çekinen Galatasaray yönetimi, nabız yokladıktan sonra harekete geçecek.

Sezona müthiş bir giriş yapan Caner Erkin, Galatasaray yönetiminin dikkatini çekti. Yabancı sınırı nedeniyle Patrick van Aanholt'u oynatmak istemeyen Okan Buruk o bölgeye Türk bir oyuncu istiyor. Hal böyle olunca sarı-kırmızılılarda gündeme Caner Erkin geldi.

Reklam
Reklam

TARAFTARIN NABZI YOKLANACAK

Bir dönem Galatasaray'da oynayan tecrübeli oyuncunun diğer takımlarda da oynamasından dolayı tepkiden çekiniliyor. Taraftarın nabzını tutacak Dursun Özbek yönetimi, son kararını devre arasında verecek.

SEZON SONUNDA SERBEST KALACAK

Sezon sonunda Fatih Karagümrük ile sözleşmesi sona erecek Caner Erkin ile devre arasında görüşmeyi planlayan Galatasaray yönetimi, tecrübeli oyuncunu kadroya katarak yabancı sınırına çözüm bulmayı hedefliyor.