Galatasaray Haberleri

Erden Timur'dan Fenerbahçe ve Ali Koç'a salvolar! ''Tekliflerini kabul ediyoruz''

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Kasımpaşa maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Erden Timur, Ali Koç'un iddialarına cevap verirken Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiklerini duyurdu.

Spor 17-03-2024 19:42

Kasımpaşa galibiyetinin sonrası kameraların karşısına geçen Okan Buruk'tan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yanıt!

Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde Kasımpaşa'yı 4-3 ile geçene Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk maçın ardından kameraların karşısına geçerken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarına da yanıt verdi.

Spor 17-03-2024 19:17

Kerem Demirbay'ın Kasımpaşa maçında şık gol atan Mertens sorusuna verdiği yanıt olay oldu!

Galatasaray zorlu Kasımpaşa engelini 4-3 ile geçerken Sarı-Kırmızılılar'ın ilk golü Dries Mertens'in şık vuruşuyla gelmişti. Karşılaşmanın ardından konuşan Kerem Demirbay bu gole dair gelen soruya dikkat çeken bir yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 17-03-2024 19:01

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu'dan maçın hakemine olay yaratan sözler!

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Kasımpaşa, sahasında karşılaştığı Galatasaray’a 4-3 mağlup oldu. Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, 4-3 kaybettikleri Galatasaray maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Spor 17-03-2024 18:54

Diğer Haber Etiketleri

Galatasaray

Galatasaray Hakkındaki Haberler Mynet'te. Galatasaray Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kasımpaşa maçının yıldızı Icardi, kameraların karşısına geçti şampiyonluğun şifresini verdi!

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Kasımpaşa karşısında attığı 2 golle takımını sırtlarken mücadelenin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 17-03-2024 18:30

Kasımpaşa karşılaşmasının ardından Galatasaray'dan şampiyonluk paylaşımı!

Deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk olan Galatasaray kritik mücadeleden 4-3'lük galibiyetle ayrılırken son düdüğün çalmasının ardından Sarı-Kırmızılılar'ın resmi hesabından bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 17-03-2024 18:20

Galatasaray yenilmezlik serisini 18’e çıkardı

Galatasaray, Kasımpaşa maçıyla Süper Lig’deki yenilmezliğini 18 maça çıkarırken, son 11 karşılaşmadan da galip ayrıldı.

Spor 17-03-2024 18:20

Galatasaray şampiyonluk yarışında hata yapmadı! Kasımpaşa engelini Icardi'nin performansıyla geçtiler

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Kasımpaşa, Galatasaray’ı konuk etti. Şampiyonluk yolunda çok kritik bir mücadeleye çıkan sarı-kırmızılılarda mutlak parola galibiyetti. Kasımpaşa ise üçüncülük iddiasına sürdürmek için Galatasaray'dan puan ya da puanlar almak istiyordu. İki takımın da karşılıklı ataklarıyla geçen müthiş mücadele 4-3'lük Galatasaray üstünlüğü ile sonuçlandı.

Spor 17-03-2024 18:00

Icardi hem rakip kaleye hem kendi kalesine attı, sosyal medya alev aldı!

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Kasımpaşa Galatasaray mücadelesine Mauro Icardi damga vurdu. Arjantinli golcü kendi kalesine attığı golle maça dengeyi getirirken ikinci yarının henüz başında bu kez takımını öne geçiren golü kaydetti. Icardi'nin her iki kaleye de gol atması sosyal medyada gündem oldu.

Spor 17-03-2024 17:18

Kasımpaşa Galatasaray maçında izleyenleri şaşırtan olay! Akıllara Tsubasa ve Misaki'nin şutları geldi...

Kasımpaşa-Galatasaray maçında çok ilginç bir pozisyon yaşandı. Ev sahibi ekibin iki futbolcusu topa aynı anda vurmayı başararak müthiş bir şut çıkardı. Muslera'nın çaresiz kaldığı anlarda top direkten döndü. Bu şutun ardından sosyal medyada Tsubasa&Misaki benzetmesi yapıldı.

Spor 17-03-2024 16:35

Galatasaray, Kadınlar Süper Ligi'nde Fenerbahçe derbisi öncesi 7-0 kazandı!

Galatasaray, Turkcell Kadınlar Süper Lig'inde karşılaştığı Adana İdmanyurduspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele Sarı-Kırmızılıar'ın 7-0'lık üstünlüğü ile tamamlanırken, Galatasaray kritik Fenerbahçe maçı öncesi moral depoladı.

Spor 17-03-2024 16:26

Süper Lig devine Melisa Aslı Pamuk engeli! Yusuf Yazıcı'nın transferine karşı çıktı

Galatasaray'da Erden Timur'un prensip anlaşmasına vardığı Yusuf Yazıcı transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Gösterdiği performansla taliplerini arttıran Yusuf Yazıcı'ya başka takımlar da teklifte bulunmuştu. Yusuf Yazıcı'nın oyuncu sevgilisi Melisa Aslı Pamuk'tan transferine engel geldi.

Spor 17-03-2024 15:46

Yusuf Yazıcı ile anlaşan Galatasaray'ı korkutan teklif İtalya'dan geldi!

Galatasaray'da Erden Timur'un prensip anlaşmasına vardığı Yusuf Yazıcı transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Gösterdiği performansla taliplerini arttıran Yusuf Yazıcı'ya başka takımlar da teklifte bulundu.

Spor 16-03-2024 17:26

Süper Lig'in en değerli futbolcusu listesi güncellendi! Zirvede iki isim madalyayı paylaşırken Icardi sürprizi yaşandı...

Transfermarkt'ın yeni güncellemesine göre Süper Lig'in en değerli futbolcuları listesi yenilendi. Zirvede Fenerbahçe'den 2 isim yer alırken, Icardi'nin yer almaması sosyal medyada tepki çekti.

Spor 15-03-2024 15:54

Galatasaray yönetiminden Hakim Ziyech'e ilginç uyarı!

Galatasaray'da bu sezon beklentilerin altında kalan Hakim Ziyech'in performansı sarı-kırmızılıları endişelendiriyor. Sık sık sakatlanan Faslı oyuncuya milli takıma gidişinden önce uyarılarda bulunuldu.

Spor 15-03-2024 12:18

Galatasaray'da Mauro Icardi kararı! Yaşanan gelişme yüzleri güldürdü...

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin yeniden gol atıp formunu yakalaması yüzleri güldürdü. Şampiyonluk yolunda son düzlüğe girilirken her puanın altın değerinde olduğu haftalarda Icardi'ye ihtiyaç duyan sarı-kırmızılılarda keyifler yerine geldi.

Spor 15-03-2024 10:47

Guardiola'nın genç prensi Galatasaray'a geliyor!

Galatasaray önümüzdeki sezon transferleri için düğmeye bastı. Manchester City forması giyen 20 yaşındaki Oscar Bobb'u kadrosuna katmak için harekete geçen sarı-kırmızılılar ilk teması kurdu.

Spor 15-03-2024 10:23

Galatasaray'a Kasımpaşa maçı öncesi Abdülkerim Bardakcı'dan müjdeli haber geldi!

Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde Kasımpaşa ile karşılaşacak Galatasaray bu mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-Kırmızılılar'da sakatlığı bulunan Abdülkerim Bardakcı da antrenmanın tamamında takımla çalıştı.

Spor 14-03-2024 21:26

Galatasaray'ın yeni yıldızı Derrick Köhn isim vermeden Fenerbahçe'ye göndermede bulundu!

Geldiği günden bu yana performansıyla fırtına gibi esen Derrick Köhn, Galatasaray'ın resmi YouTube kanalında yaptığı açıklamalarda ezeli rakip Fenerbahçe'ye isim vermeden göndermede bulundu. İşte detaylar...

Spor 14-03-2024 17:03

Kerem Demibay'dan milli takım itirafı geldi! ''Türk Milli Takım formasıyla yer almayı çok isterdim''

Galatasaray'ın son dönem performansında büyük rol oynayan Kerem Demirbay, milli takım tercihinde kandırıldığını ifade ederek ilginç açıklamalarda bulundu.

Spor 14-03-2024 14:49

Galatasaray'ın tecrübeli çalıştırıcısı Okan Buruk'a İtalya'dan talip çıktı!

Galatasaray'ın başında gösterdiği başarıyla kendinden söz ettiren Okan Buruk için çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek tecrübeli çalıştırıcı için İtalya'dan yeni bir iddia ortaya atıldı.

Spor 14-03-2024 14:38

Galatasaray'a Davinson Sanchez'den kötü haber geldi!

Galatasaray, milli maçlar öncesi Kolombiya Futbol Federasyonu'na Davinson Sanchez'in en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı bir kas sakatlığı yaşadığını bildirdi. Şampiyonluk yolunda keyifleri kaçıran bu gelişme sonrası Okan Buruk taktik arayışlarına başladı.

Spor 14-03-2024 11:58

Fatih Terim, Galatasaray'ın efsane yıldızını alıyor! Sezon sonunda anlaşma sağlanamazsa Yunanistan'a imza atması kesin gibi...

Galatasaray'da Muslera'nın geleceği henüz netlik kazanmamışken Uruguaylı eldiven henüz sözleşme imzalamadı. Bu durumdan hoşnut olmayan Muslera'nın yönetime mesaj yolladığı ve durumun kısa süre içinde çözülmemesi durumunda başka takımlarla görüşeceği aktarıldı. Muslera'nın hamlesinin ardından ilk gelişme Yunanistan cephesinden geldi. Panathinaikos ile şampiyonluğa koşan Fatih Terim, Muslera'nın olası ayrılığı durumunda yıldız oyuncuya resmi teklif yapacak.

Spor 14-03-2024 07:56

Ali Koç, Galatasaray'a sert sözler sözlemişti! G.Saray Kulübünden yanıt geldi

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında olan Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabet kızışıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair basın toplantısı düzenledi. Koç, "Galatasaray'ın Türk futbolunda nasıl bir beka sorunu olduğunu kanıtlarla anlatacağım" dedi. Ali Koç'un bu ifadeleri sonrası Galatasaray Kulübü'nden açıklama geldi. Sosyal medyada yapılan açıklamada, "Gözünü kırpmadan yalan söyleyen bu kişinin tüm yalanlarını kamuoyuna anlatmak birinci vazifemizdir" ifadelerine yer verildi.

Spor 13-03-2024 21:23

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Galatasaray'a çok sert sözler! Galatasaray Türk futbolunun beka sorunudur

Süper Lig'de şampiyonluk rekabeti iyiden iyiye kızışırken, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki yarış sürüyor. İki ezeli rakip saha içerisindeki rekabetin yanı sıra saha dışında da kıyasıya bir mücadele sürdürürken geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin 4-1 kazandığı Pendikspor maçı sonrası Galatasaray cephesinden birbiri ardına sert açıklamalar gelmişti. Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Ali Koç da son yaşananlar ve gündeme dair düzenlediği basın toplantısında sert açıklamalarda bulundu.

Spor 13-03-2024 16:12

Ali Koç Suudi Arabistan'da yaşananları açıkladı! Devlet yetkililerine bizi işaret etmişler

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak yaşanan çirkin olaylar sonrası iptal edilen Süper Kupa krizine dair Ali Koç düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 13-03-2024 15:58

Tüm dünya bu transferi konuşacak! Al Nassr'dan ayrılacak Mane'nin yeni adresi Galatasaray...

Suudi Arabistan'ın güçlü ekiplerinden Al Nassr sezon başında 30 milyon Euro karşılığında Sadio Mane'yi kadrosuna katarken yıldız isim beklentilerin altında kaldı. Geçtiğimiz günlerde kendisi de seviyesinden memnun olmadığını dile getiren yıldız oyuncu Galatasaray ile Avrupa'ya dönebilir. İşte detaylar...

Spor 13-03-2024 12:11

Galatasaray Leipzig'in genç yıldızı Vincent Bayındır'ı kadrosun kattı! Transferi genç oyuncu kendisi açıkladı

Transfer için kolları erken sıvayan Galatasaray ilk hamlesini yaptı. Sarı-Kırmızılılar Leipzig'in genç yıldızı Vincent Bayındır'ı kadrosuna kattı. İşte detaylar...

Spor 13-03-2024 11:42

Galatasaray 6-2 kazanınca şampiyonluk oranı da değişti! Fenerbahçe'nin oranı herkesi şaşırttı

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kıyasıya sürüyor. Ligde 29. haftanın sonuna gelinirken, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk oranları güncellendi. İşte ligde güncel şampiyonluk oranları

Spor 13-03-2024 08:37

Dursun Özbek aday olmayacağını açıklamıştı! Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu

Galatasaray'da başkan ve yönetim kurulunu belirleyecek olan seçimin yapılacağı tarih belli oldu. Tarih 25 Mayıs olarak belirlenirken, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek daha önce yaptığı açıklamada seçimde aday olmayacağını açıklamıştı.

Spor 12-03-2024 18:35

Trabzonsporlu iş insanı Nevzat Aydın'ın Fenerbahçe derbisi için yaptığı çağrı Sarı-Lacivertli taraftarları çıldırttı!

Süper Lig'in 30. haftası dev bir karşılaşmaya sahne olacak. 30. hafta mücadelesinde şampiyonluğun en büyük adaylarından Fenerbahçe deplasmanda ezeli rakiplerinden Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi iki takım da son hazırlıklarını sürdürürken koyu bir Trabzonspor taraftarı olan ünlü iş insan Nevzat Aydın sosyal medya hesabından Bordo-mavili taraftarlara yaptığı çağrıyla Fenerbahçeli taraftarları çok kızdırdı. İşte detaylar...

Spor 12-03-2024 14:09

SON DAKİKA: Galatasaray ve Fenerbahçe'den anlamlı karar! TFF açıkladı... Süper Kupa gelirleri depremzedelere bağışlanacak

Son dakika... Galatasaray ve Fenerbahçe arasında 7 Nisan günü oynanacak olan Süper Kupa mücadelesi öncesi iki takımdan anlamlı bir karar geldi. TFF'nin açıkladığı karara göre iki kulübün ortak kararı neticesinde karşılaşmanın gelirleri 6 Şubat depreminden etkilenen depremzedelerin yararına bağışlanacağını duyuldu.

Spor 12-03-2024 13:01

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye erken transfer çalımı! Roma'nın yıldızı El Shaarawy bonservisiyle geliyor... Yapılacak teklif belli oldu

Trendyol Süper Lig'de sezon sonu yaklaşırken yeni sezon için hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar için erkenden kolları sıvayan ekiplerden Galatasaray da sürpriz bir ismi listesine aldı. Sarı-Kırmızlılar sezon başında Fenerbahçe'nin istediği yıldız oyuncu Stephan El Shaarawy için resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 12-03-2024 11:41

Yönetim bile şaştı kaldı! FFP nedeniyle ödeme yapmak istemiyorlar... Yunus Akgün Galatasaray'a dönebilir

Sezon başında İngiliz ekibi Leicester City'ye kiralık olarak gönderilen Yunus Akgün için beklenmedik bir gelişme yaşandı. Leicester City genç yıldızın performansından memnun olsa da FFP nedeniyle oyuncuyu Galatasaray'a geri gönderebilir. İşte detaylar...

Spor 11-03-2024 20:58

SON DAKİKA: Galatasaray'dan Fenerbahçe-Pendikspor maçına dair çok sert açıklama! Hesap verin

Son dakika... Süper Lig'in 29. haftasında oynanan Fenerbahçe-Pendikspor mücadelesine dair Galatasaray cephesinden çok sert bir açıklama geldi. Sarı-Kırmızılılar'dan yapılan açıklamada "Türk futbol kamuoyuna hesap verin veya bırakın!" ifadeleri kullanıldı. İşte detaylar...

Spor 11-03-2024 17:38

Dünya Kulüpler Sıralaması güncellendi! İlk 30'da bulunan 2 Türk takımı, diğer takımlarımıza adeta fark attı...

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS), her sene yaptığı kulüpler dünya sıralamasını güncelledi. 1 yıllık verilerden yola çıkılarak hazırlanan listede ilk 30'da 2 Türk takımı yer aldı.

Spor 11-03-2024 14:42

Hafta sonu futbol gündemi yine çok yoğundu! Kadir Sağlam, Fatih Terim'in derbi zaferi, Arda Güler'in siftahı, Mert Hakan Yandaş...

Türkiye ve dünyada yaşanan spor gelişmeleri! Bu hafta sonu neler yaşandı? İşte hafta sonunun özeti...

Haber 11-03-2024 12:38

Galatasaray'dan sezon başında kiralanan Nicolo Zaniolo'ya büyük tepki var!

Galatasaray'dan sezon başında Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo'nun İngiltere macerası hiç de istediği gibi gitmiyor. Son olarak Tottenham'a 4-0 mağlup olan Aston Villa'da hedef tahtasına Nicolo Zaniolo oturdu.

Spor 11-03-2024 11:36

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı ile yollar ayrılıyor! İtalyan devinin teklifine olumlu geri dönüş...

Galatasaray'da sezonun yıldızları arasında yer alan Abdülkerim Bardakcı'nın üst düzey performansı Avrupa'nın devleri tarafından dikkatle incelendi. Birçok takımın şimdiden transfer için sıraya girdiği belirtilirken İtalyan devi Lazio bir adım öne geçti.

Spor 10-03-2024 16:50

Galatasaray'dan sezon sonu ayrılacak Mertens'e amatör küme takımı teklif yaptı!

Galatasaray'ın 36 yaşındaki yıldız oyuncusu Mertens, sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklamıştı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Belçikalı oyuncu için ülkesi takımlarından ilginç bir transfer teklifi geldi.

Spor 10-03-2024 16:43

Icardi, Galatasaray yönetimini tehdit etti! ''Ya paramı ödersiniz ya da sözleşmemi feshederim!''

Galatasaray'da geçen sene yaşanan şampiyonluğun en büyük mimarı olan Icardi'den ilginç bir hamle geldi. Bir süredir performansında düşüş yaşanan Arjantinli golcünün mutlu olmadığı ve kulübe ihtarname çektiği öğrenildi.

Spor 10-03-2024 16:21

Galatasaray'da Davinson Sanchez gelişmesi yaşanıyor! Yıldız oyuncunun menajeri Napoli ile görüşmek için İtalya'ya gidecek...

Galatasaray'da belki de bu sezonun en kritik oyuncusu olan Davinson Sanchez için kritik bir gelişme yaşandı. Yıldız oyuncuya Napoli'nin ilgi göstermesinin ardından menajeri Galatasaray yönetimi ile görüşmek için İstanbul'a geldi.

Spor 09-03-2024 17:47

Emre Belözoğlu'nun Galatasaraylı olduğunu iddia etti, sosyal medya birbirine girdi! ''Rengi belli olmayanlar düşünsün''

Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu ile Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın arasında gerilim yaşandı. Belözoğlu'nun açıklamalarına sert bir şekilde cevap veren Serhat Akın, gerilimi tırmandırdı ve sosyal medya karıştı.

Spor 09-03-2024 17:21

Galatasaray'dan Marco Reus bombası! ''Seneye imzayı atıyor''

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Mahmut Recevik, sarı-kırmızılı takımın önümüzdeki sezon transfer yapacağı oyuncu hakkında ilginç bir iddia ortaya attı.

Spor 09-03-2024 17:11

Okan Buruk'tan Süper Kupa açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Çaykur Rizespor maçının ardından konuştu.

Spor 08-03-2024 23:24

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye maç sonunda gönderme!

Galatasaray, Çaykur Rizespor maçıyla birlikte Süper Lig’de sahasındaki yenilmezliğini 32 maça çıkardı. Mücadelenin ardından stat hoparlörlerinden çalan Fenerbahçe şarkısı sarı-lacivertli taraftarları kızdırdı.

Spor 08-03-2024 22:16

Okan Buruk, Çaykur Rizespor maçındaki galibiyetle Galatasaray tarihine geçti!

Okan Buruk, 18 maçla Mircea Lucescu'da olan 'Galatasaray'ın başında iç sahada üst üste en çok kazanan teknik direktör' rekorunu egale etti.

Spor 08-03-2024 22:05

Rams Park'ta ilklerin gecesi! Kerem Demibay'ın yıldızlaştığı maçta Galatasaray, Çaykur Rizespor engelini 6 golle aştı...

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor’u konuk etti. İlklerin yaşandığı maçta atılan goller izleyenleri hayran bıraktı. İki takımın da yüksek tempoda oynadığı mücadelede haftanın en iyi maçı olmaya aday cinstendi. Liderlik yarışında hata yapmak istemeyen Galatasaray, Rizespor'u 6-2 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti. Sarı-kırmızılıların gollerini Köhn, Torreira, Icardi ve Kerem Demirbay (3) kaydetti. Rizespor'un iki golü ise Casper Hojer ve Olawoyin'den geldi.

Spor 08-03-2024 21:55

Icardi'den büyük jest! Kerem Demirbay hat-trick yaptı...

Kerem Demirbay, Rizespor maçında hat-trick yaptı. Attığı son penaltı golünce Icardi'nin topu kendisine vermesi sarı-kırmızılı taraftarların beğenisini topladı.

Spor 08-03-2024 21:32