eşofman takımı Haberleri

Spor giyimden hoşlananların favorisi hem rahat hem tarz eşofman takımları
Eşofman takımları sadece rahatlık sağlamakla kalmıyor aynı zamanda hareketlerimizi destekliyor ve egzersizlerimizi daha etkili hale getiriyor. Her anımızda ekstra konfor sunan eşofman takımları hareket özgürlüğünün yanı sıra stilimizi yansıtmayı da sağlıyor. Adidas'tan Puma'ya Nike'tan Skechers markasına kadar her biri tarzıyla ve performansıyla ön plana çıkan 10 spor takımını derledik. İşte detaylar!
Yayın Tarihi: 12-02-2024 11:41
Kırklareli'nde usta öğretici kadınlar, Gazzeli çocuklar üşümesin diye eşofman dikti
Kırklareli Olgunlaşma Enstitüsündeki usta öğretici kadınlar, İsrail'in saldırılarının hedefi olan Gazze'deki çocuklara ulaştırılmak üzere 500 eşofman takımı dikti.
Yayın Tarihi: 31-01-2024 11:35
Şıklığıyla enerjisini yükseltmek isteyenlere özel spor giyim ürünleri
Günlük hayatınızda genellikle spor kıyafetler mi giymeyi tercih ediyorsunuz? Cevabınız "Evet" ise yaz sezonu öncesinde gardırobunuzu yenileyerek stilinizi güçlendirebilirsiniz. Eşofman takımları, tişörtler, taytlar ve daha fazlası sizleri bekliyor. Birbirinden ünlü markaların ürünlerini birlikte incelemeye var mısınız?
Yayın Tarihi: 05-04-2023 17:19
Sıcacık ve rahat en iyi eşofman takımı modelleri
Serin günlerde en çok ihtiyacınız olan şeylerden biri, yumuşak dokusuyla sizleri sarıp ısıtan rahat eşofman takımları olabilir. Her modelde karşımıza çıkan eşofman takımlarının pelüş ya da polar iç yüzeyli modelleri sıcak tuttuğu için derin günlerde daha çok tercih ediliyor. Sizin için hem evde hem günlük giyimde tercih edebileceğiniz eşofman takımlarını listeledik. İşte o modeller!
Yayın Tarihi: 02-02-2023 18:12
Rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşamanızı sağlayacak kıyafet önerileri
Kış geldiğine göre gardırobunuzu da elden geçirmenizin tam zamanı! Eğer dolabınızı şık ve bir o kadar da rahat parçalarla doldurmak istiyorsanız doğru yere geldiniz. İşte, rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşamanızı sağlayacak en güzel kıyafet önerileri!
Yayın Tarihi: 02-12-2022 14:33
TikTok'ta trend olan bu sonbaharın moda ürünleri
TikTok, son yıllarda hemen her sosyal medya kullanıcısının içerisinde olduğu bir mecra. Kullanıcıların bir yandan kendi hayatlarından kesitler sunarken diğer yandan önerilerde bulunduğu bu platform sayesinde trendleri yakalamak daha kolay. Eğer sezonun TikTok trendlerine henüz hâkim değilseniz endişelenmeyin. TikTok'ta trend olan bu sezonun moda ürünlerini bir araya getirdik!
Yayın Tarihi: 29-11-2022 16:06
Soğuk havalarda üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz sıcak tutacak rahat ve şık eşofman modelleri
Havalar soğumaya başladıkça günlük stilde de değişikliğe gitmek gerekebiliyor. Son yıllarda eşofmanların kullanımı oldukça arttığı için spor tarzı benimseyenler, kış aylarında da birbirinden güzel eşofmanları tercih ediyor. Eşofman takımlarının yanı sıra tek parça modeller da oldukça yaygın. Yaklaşan kış günleri için birbirinden şık ve rahat eşofmanları bir araya getirdik. İşte detaylar!
Yayın Tarihi: 27-11-2022 23:27
Sonbahar boyunca üstünüzden çıkarmayacağınız şık ve rahat parçalar
Sonbahar mevsiminin gelmesiyle kıyafetlerde de değişikliğe gitmenin zamanı geldi. Soğuk havalarda en çok işinize yarayacak ve aynı zamanda şıklığınızı yansıtacak birbirinden güzel ürün önerileri ile karşınızdayız. Kadın ve erkeklerin dolabında mutlaka bulunması gereken bu kurtarıcı ürünler sayesinde dolabınızı soğuk havalara karşı hazırlayabilir ve sonbahar tarzınızla beğeni toplayabilirsiniz.
Yayın Tarihi: 18-10-2022 15:26
Spor sevdalısı tanıdıklarınızın bayılacağı hediye listesi
Hediye seçimi, kimi zaman zorlayıcı olabiliyor. Eğer hediye alacağınız kişinin yaşam tarzını ve nelerden hoşlanacağını biliyorsanız hediye bulmak daha kolay. Sizlere spor tutkunu sevdiklerinizin bayılacağı bir hediye listesi hazırladık. Yoga pantolonundan su matarasına, akıllı egzersiz bilekliğinden spor çantasına kadar birbirinden güzel ürünleri derledik. İşte detaylar!
Yayın Tarihi: 29-09-2022 12:11
Ağustos'un yükselen modası olacak en beğenilen egzersiz kıyafetleri
Spor yapanların olmazsa olmazı elbette ki kaliteli bir antrenman kıyafeti. Spor yaparken terlemenizi önleyen ve içinde rahat etmenizi sağlayan tayt veya eşofman takımları spor yapanlar için büyük önem taşıyor. Eğer siz de hem rahat hem de şık bir egzersiz kıyafeti arayışındaydanız doğru yerdesiniz. Sizin için seçtiğimiz ürünleri gelin birlikte inceleyelim.
Yayın Tarihi: 09-08-2022 13:51