evander Haberleri

Son dakika: Galatasaray'ı bin pişman etti! Evander, rekor bedelle transfer oluyor...
Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk parolasıyla sezona başlayan Galatasaray, yaz transfer döneminde birçok ismi kadrosuna katmıştı. Sarı - kırmızılıların temasa geçtiği ancak transferini bitiremediği Evander için ise sıcak bir gelişme yaşandı. Galatasaray'ın son güne kadar büyük uğraş verdiği ancak imzayı attıramadığı Evander'in yeni adresinin MLS olacağı öne sürüldü. Brezilyalı yıldız için ödenmesi beklenen bonservi bedeli de ortaya çıktı.
Yayın Tarihi: 27-10-2022 14:59
Mauro Icardi, Evander, Andrea Belotti derken Galatasaray'da büyük sürpriz! İki yerli yıldız için imza planı...
Son dakika haberleri: Yeni sezona 'mutlak şampiyonluk' parolasıyla giren Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor. Taraftarlar başta santrfor transferi ve Mauro Icardi ismi üzerine gözünü dikmişken, sarı - kırmızılılarda sürpriz bir gelişme meydana geldi. Aslan, Medipol Başakşehir'den Ömer Ali Şahiner ve Corendon Alanyaspor'dan Efecan Karaca'nın transferleri için harekete geçti. İşte ayrıntılar...
Yayın Tarihi: 27-08-2022 09:14
Dursun Özbek aldı, Okan Buruk veto etti! Galatasaraylı taraftarların istediği oyuncudan kötü haber
Galatasaraylı taraftarların çok istediği Evander ile anlaşan Dursun Özbek hiç beklemediği bir olayla karşılaştı. Okan Buruk'un bu transferi veto etmesinin ardından Evander rüyası başlamadan bitti.
Yayın Tarihi: 12-08-2022 12:36
Son dakika: Galatasaray'ın gündeminde yer alan Evander'den kafa karıştıran paylaşım! Antalyaspor maçını izledi...
Son dakika haberleri: Son dönemde yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Fraport TAV Antalyaspor deplasmanına çıktı. Kadrosuna Lucas Torreira ve Dries Mertens'i katan sarı - kırmızılıların gündemine Midtjylland'de forma giyen orta saha oyuncusu Evander gelmişti. Galatasaray'ın transferini askıya aldığı iddia edilen 24 yaşındaki futbolcu, sarı - kırmızılıların Antalyaspor ile oynadığı maçı izledi.
Yayın Tarihi: 07-08-2022 22:39
Son dakika: Galatasaray'da bombalar bir bir patlıyor! Dries Mertens, Evander ve Victor Nelsson...
Son dakika spor haberleri... Yeni sezona teknik direktör Okan Buruk yönetiminde girecek olan Galatasaray'da transfer hareketliliği hız kesmeden devam ediyor. Sarı Kırmızılı ekipte Marcao'nun Sevilla'ya transfer olmasının ardından bir futbolcunun daha İspanyol kulübünün yolunu tutacağı öğrenildi. Ayrıca Galatasaray'ın Dries Mertens ile Evander transferlerini de bitirdiği ve anlaşmanın kısa süre içerisinde açıklanacağı gelen bilgiler arasında. İşte Galatasaray'da yaşanan transfer operasyonu...
Yayın Tarihi: 05-08-2022 07:30
Galatasaray para saçtı! Yıldız oyuncu Evander artık Aslan...
Galatasaray'da bir transferde daha mutlu sona ulaşıldı. Okan Buruk'un en çok istediği isimlerin başında gelen Evander için sarı-kırmızılılar Midtjylland kulübü ile 6.5 milyon Euro bedel üzerinden anlaşma sağladığı iddia edildi.
Yayın Tarihi: 29-07-2022 11:29