fırsat bu fırsat Haberleri

Yıl sonu indirimlerinin kaçırmamanız gereken ürünlerini sizin için derledik
Yılı geride bırakmaya sayılı günler kaldı. Yeni yıl heyecanı her yanımızı sarmışken yıl sonu indirimleri de kapıyı çaldı. Amazon 26 Aralık'a kadar devam edecek "Yılın Son Fırsatları" indirim etkinliğini duyurdu. Onlarca kategorideki binlerce ürünü çok uygun fiyatlarla alabileceğiniz bu fırsatı kaçırmayın. Sizin için günün fırsatlarını ve öne çıkan indirimli ürünleri derledik. Haydi, acele edin!
Yayın Tarihi: 20-12-2022 09:36
Elektronikten modaya farklı kategorilerde yılın son büyük indirimlerini sizin için derledik
Beklenen vakit geldi. Black Friday haftasına girdik ve yılın son büyük indirimleri başladı. Moda, elektronik, kozmetik, ev yaşam, bebek bakım kısacası aklınıza gelen her kategoride binlerce ürün yüzde 50'lere varan indirimlerle sizleri bekliyor. İhtiyacınız olan ürünleri sepetinize eklemenin şu an tam zamanı! Sizin için indirimdeki ürün gruplarından bir seçki hazırladık. Haydi vakit kaybetmeden detaylara geçelim.
Yayın Tarihi: 22-11-2022 14:20
Kasım ayı indirimlerini kaçırmayın! Modadan elektroniğe aradığınız her şey burada
Onlarca kategorideki binlerce ürünün yüz güldüren fiyatlarla satışa sunulduğu Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları hâlâ devam ediyor. Stoklar tükenmeden, fiyatlar da yükselmeden ihtiyacınız olan ürünleri uygun fiyatla almak için acele etmenizi öneririz. Sizin için modadan elektroniğe, ev yaşamdan kişisel bakıma çeşitli ürün gruplarındaki indirimleri derledik. Haydi detaylara geçelim.
Yayın Tarihi: 14-11-2022 15:23
Amazon Gülümseten Kasım Fırsatları'ndan alabileceğiniz 500 TL altı sofra ve servis ürünleri
Günlük hayatta en çok vakit geçirilen yerlerden biri, mutfaklar. Hâl böyle olunca mutfak gereçleri sürekli ihtiyaçlar listesinde başlarda yer alıyor. Amazon, Gülümseten Kasım Fırsatları ile birçok indirimli ürünü sizlere sunuyor. Her evde bulunması gereken birbirinden şık, kullanışlı sofra ve servis ürünleri; 500 TL altı indirimli fiyatı ile sizi bekliyor. Siz de yeni mutfak ürünlerine ihtiyaç duyuyorsanız listemize mutlaka göz atın!
Yayın Tarihi: 11-11-2022 13:33
Amazon’un kasım fırsatlarıyla kışı sıcacık geçireceğiniz uygun fiyatlı kadın kaban önerileri
Fırsat ve indirimleri kollayanlar, buraya! Soğuk kış günlerinde en çok ihtiyaç duyacağınız giyim ürünleri arasında bulunan kabanlar, son zamanlarda cep yakan fiyatlarıyla bütçeleri zorlayabiliyor. Ancak endişe etmenize gerek yok. Amazon'un kasım ayı için yaptığı indirimler sayesinde kabanlarınızı oldukça makul fiyatlara satın alabilirsiniz. İşte uygun fiyatı ve şık tasarımıyla gönlünüzü fethedecek modeller!
Yayın Tarihi: 07-11-2022 14:22
Amazon indiriminden alabileceğiniz, tam da bu mevsim çok severek giyeceğiniz 10 kıyafet önerisi
Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları alışveriş tutkunlarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Sizin için sonbahar kış sezonunda görmeye alışık olduğumuz giyim ürünlerinden indirimde olanları derledik. Sweatshirtten şişme monta, çizgili kazaktan kaşe kabana sezon trendlerini göreceğiniz bu seçkimize bakmadan geçmeyin deriz.
Yayın Tarihi: 04-11-2022 00:14