Makbule Karabudak Haberleri

Mert Öcal'ın ihanetine uğradığı iddia edilen Makbule Şakalakoğlu göğüs dekolteli pozunu paylaştı! ''Mert gruptan ayrıldı''
Geçtiğimiz haftalarda Survivor yarışmacısı Mert Öcal'ın ihanetine uğradığı öne sürülen Makbule Şakalakoğlu, uzun bir aradan sonra sosyal medya orucunu bozdu. Dantelli göğüs dekolteli pozunu takipçilerinin beğenisine sunan Makbule Şakalakoğlu, yorum yağmuruna tutuldu.
Yayın Tarihi: 28-02-2022 07:14
Mert Öcal tarafından aldatıldığı iddia edilen Makbule Şakalakoğlu'ndan Nisa Bölükbaşı paylaşımı!
2020 yılında katıldığı Survivor'dan iz bırakarak ayrılan ünlü oyuncu Mert Öcal, Survivor All Star 2022 sezonuna aşk hayatıyla damga vurdu. Sude Burcu ile sevgili olduğunu milyonlara ilan eden Mert Öcal'ın, Makbule Şakalakoğlu ile de birlikte olduğu öne sürüldü. Mert öcal ve Sude Burcu arasındaki ilişkiyi onaylamadığını söyleyen Nisa Bölükbaşı, Sude Burcu'yu ''Senin kendine saygın yok'' sözleriyle uyardı. Tartışmalar sonrası, Makbule Şakalakoğlu'ndan Nisa Bölükbaşı'lı poz geldi.
Yayın Tarihi: 16-02-2022 09:36
Survivor Mert Öcal'ın sevgilisi olduğu iddia edilen Makbule Şakalakoğlu'ndan göğüs dekolteli poz! Resmen düşman çatlattı
Survivor All Star 2022 yarışmacısı Mert Öcal'ın aşk hayatı, izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Mert Öcal'ın, sevgilisi Makbule Şakalakoğlu'nu, Survivor yarışmacısı Sude Burcu ile aldattığı iddiası, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bir süre herhangi bir paylaşım yapmayan Makbule Şakalakoğlu'ndan günler sonra cesur poz geldi.
Yayın Tarihi: 13-02-2022 13:48
Aşk hayatıyla gündemi sarsan Mert Öcal'ın eski sevgilisi Arka Sokaklar'ın yıldızı çıktı! Kim olduğunu duyan şaşkına döndü
Survivor All Star 2022 sezonu yarışmacılarından Mert Öcal'ın, iki kişiyle aynı anda aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Şaşkına çeviren iddia sonrası gözler, Mert Öcal'ın eski aşklarına çevrildi.
Yayın Tarihi: 01-02-2022 15:36
Mert Öcal'ın sevgilisi olduğu iddia edilen Makbule Şakalakoğlu'ndan flaş hamle! Hemen sildi
Survivor All Star 2022 sezonuna, Mert Öcal, Ogeday Girişken ve Nisa Bölükbaşı arasında yaşanan tartışma damga vurdu. Mert Öcal'ın, sevgilisi olduğu iddia edilen Makbule Şakalakoğlu'nu Sude Burcu ile aldattığı iddiası, gündeme bomba gibi düştü. Survivor eski yarışmacısı Makbule Şakalakoğlu'ndan şaşırtan bir hamle geldi.
Yayın Tarihi: 31-01-2022 08:32
Survivor'da elenen Makbule Karabudak koronavirüse yakalandı
TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında gönüllüler takımında yer alan Makbule Karabudak koronavirüse yakalandı. Makbule Karabudak sosyal medya hesabından gelen geçmiş olsun mesajlarını paylaştı.
Yayın Tarihi: 10-05-2020 16:19