müsavat dervişoğlu Haberleri

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: 'Tek adamlığı kökleştirecek bir revizyon arayışına izin vermeyiz'
Geçtiğimiz hafta sonu yapılan ve Meral Akşener'in aday olmadığı İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Müsavat Dervişoğlu rakiplerini geride bırakarak genel başkan seçilmişti. Görevi Akşener'den devralmaya hazırlanan Dervişoğlu, katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Yeni anayasa tartışmaları hakkında konuşan Dervişoğlu, "Tek adamlığı kökleştirecek bir revizyon arayışına izin vermeyiz" dedi.
Yayın Tarihi: 29-04-2024 21:23
İYİ Parti kulisleri bu iddiayla kaynıyor! Akşener'in çevresinden telefonlar açılıyor: Cihan abi formülü rafa kalkıyor
Üzerinde kara bulutlar dolaşan İYİ Parti'nin miladına günler kaldı. Meral Akşener'in koltuğunu bırakmasından endişe duyan bir grup İYİ Partili iddiaya göre partinin parçalanmasından korkuyor! Üstelik Akşener'in yerine kim seçilirse seçilsin bunun önüne geçemeyeceği düşüncesi hakim. Akşener'in "mola" vermesini de içeren "Cihan abi" formülü çok konuşulmuştu. Bu formül rafa kalkacak gibi gözükürken Akşener'e yakın isimlerden giden telefon iddiası kulisleri hareketlendirdi.
Yayın Tarihi: 17-04-2024 09:34
İYİ Parti'nin unutamadığı isim! Akşener'in vedası kulislere bomba gibi düştü: 'İkna için telefon açıldı'
İYİ Parti'nin son seçimde yaşadığı hayal kırıklığını Meral Akşener'in koltuğu bırakması takip etti. Akşener'in bugün açıkladığı karar kulislere adeta bomba gibi düştü. Genel başkanlık yarışı hızla kızıştı, adayların sayısı bugün de arttı. Kurultayda Müsavat Dervişoğlu'nun Akşener'in desteğini alacağı iddiasını açıklamalar ve detaylar gündeme geldi. İYİ Parti'den olaylı ayrılan bir isme ikna için "Beraber olalım" telefonları açıldığı konuşuluyor!
Yayın Tarihi: 08-04-2024 15:02
İYİ Parti'den 2028 kararı: Açık ve net olarak söylüyorum dedi, canlı yayına damgasını vurdu!
Yerel seçimler yaklaşırken aldıkları kararlarla gündemden düşmeyen İYİ Parti'nin bu kez çok konuşulacak '2028' kararı açıklandı. Meral Akşener'in liderliğindeki İYİ Parti 5 yıl sonra gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimleri için hedefini şimdiden belirledi. Canlı yayında açıklanan karar rekabeti daha da kızıştırdı!
Yayın Tarihi: 10-12-2023 10:31
İYİ Partili isimden çok konuşulacak ittifak çıkışı! '2028'i mi kaybedelim sizin güzel hatırınız için?'
İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, yerel seçimde ittifak ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. 2023 seçimini çok iyi şartlara rağmen bir ittifak kurarak kazanamadıklarını belirten Dervişoğlu, "Şimdi bize diyorlar ki, 2024'te de ittifak kuralım. Ne yapalım? 2028'i mi kaybedelim sizin güzel hatırınız için. İYİ Parti'nin 2028 yılındaki seçimlerindeki hedefi cumhurbaşkanlığını kazanmak ve bu ucube sisteme son vermek olacaktır" dedi.
Yayın Tarihi: 12-11-2023 17:30
Kılıçdaroğlu'nun 'af' çıkışı dikkat çekmişti! İYİ Parti'li Dervişoğlu'ndan 'sosyal medya' göndermesi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün dikkat çeken bir çıkışa imza atarak "belli başlı suçları kapsayacak, af konusunda titizlikle yönetilmiş bir düzenlemeyi iktidar ile konuşmaya hazır olduklarını" dile getirdi. TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün sıklıkla dillendirdiği af meselesine ilişkin MHP'nin de hazırlık yaptığı iddia edilmiş, Bahçeli ise "Bizim haberimiz yok" demişti. İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Kılıçdaroğlu'nun açıklamasına dikkat çeken bir yanıt verdi.
Yayın Tarihi: 01-10-2022 17:24
CHP'nin kutlama adımına İYİ Parti'den tepki geldi! 'Yakışmıyor, kaldırın afişi'
'6'lı masa'nın ve Millet İttifakı'nın ortaklarından CHP ile İYİ Parti arasında 'afiş' anlaşmazlığı baş gösterdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin her yanına asılan afişler İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'nun tepkisini çekti. Dervişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e çağrıda bulunarak afişlerin kaldırılmasını istedi.
Yayın Tarihi: 22-08-2022 08:09