Hekimoğlu dizisinde Serkan Acar hangi rolde oynayacak? Hekimoğlu 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Hekimoğlu 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de ekrana gelen Hekimoğlu dizisinin bu hafta ekrana gelecek yeni bölümüne oyuncu Serkan Ercan, konuk oluyor. Ercan, dizide Hekimoğlu’nu vuran Alaz karakterini canlandıracak.

Kanal D’nin başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın yer aldığı, başladığı günden bu yana izleyicinin gözdesi olan dizisi Hekimoğlu'nun yeni bölümünde bir adam hastaneye elini kolunu sallayarak giriyor ve Hekimoğlu’nu vuruyor.

SERKAN ACAR HEKİMOĞLU DİZİSİNDE!

Alaz, dobra, sert mizaçlı, adaletin yerini bulması gerektiğini düşünen biridir. Düşüncelerini kibar ve sakince dile getirse de altında sert ama inkâr edilemez gerçekler yatar. Hastaneye giren Alaz, Hekimoğlu'nu vurur. Alaz kimdir? Hekimoğlu'ndan ne istiyor? Hekimoğlu başına gelenlerden sonra doğru sonuca ulaşabilecek mi? Hekimoğlu başına gelen talihsiz bir olay sonrasında kendisini neden sorguluyor?

ATEŞ HEKİMOĞLU'NUN ZOR ANLARI!

Hekimoğlu ameliyat sırasında kendisine verilen bir madde yüzünden çılgına dönüyor! Önce İpek ile, sonra da can arkadaşı Orhan'la sert bir tartışmanın içine giriyor. Hızını alamayan Ateş, Orhan'ı yumruklayarak öfkesini dışarı çıkartıyor.

Diğer taraftan zor bir hastalık genç doktorlarımızı çaresiz bırakıyor. Ateş Hekimoğlu, dilinin renginin pancar kırmızısına dönen hastasına uygulayacağı tedavileri hasta yatağında ekibine uygulatmaya çalışıyor.


Anahtar Kelimeler: