Acar Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar Sıla Türkoğlu'nun fanlarına sessiz kalamadı! Yanıtı olay oldu

Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Görkem karakteriyle hayat veren Özge Özacar dizide canlandırdığı karaktere glen kötü yorumlara yanıtsız kalamadı. Özacar, rol arkadaşı Sıla Türkoğlu'nun fanlarından karakterine gelen olumsuz yorum ve hakaretlere karşı açıklama bulundu.

Magazin 17-04-2024 20:03

Müjde Ar'ın yüzündeki değişim dikkat çekti! Sosyal medyada yorum yağdı

Canan Ergüder, 'İstanbul Ansiklopedisi' dizisinde birlikte kamera karşısına geçtiği Müjde Ar ile çekilen bir karesini sosyal medya hesabından paylaştı. Müjde Ar'ın yüzündeki değişiklik dikkat çekti. Usta oyuncuya sosyal medyada yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 29-03-2024 17:46

Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç yeni yaşını yurt dışında kutladı! Irina Shayk, Mert Alaş ve...

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un 52 yaşına giren eşi Nevbahar Koç Los Angeles'ta büyük bir doğum günü kutladı. Renkli kutlamada Irina Shayk, Mert Alaş gibi dünyaca ünlü isimler de vardı.

Magazin 12-03-2024 13:34

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar ve Ali Koç beraber görüntülenince gündem oldu! Ne güzelsiniz

Kızılcık Şerbeti'nde Görkem karakterine hayat veren Özge Özacar sosyal medyayı salladı. Güzel oyuncu fanatik Fenerbahçeli çıktı. Bir etkinlikte Ali Koç'un yanında görülen oyuncuya yorum yağdı.

Magazin 04-03-2024 10:25

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'ın gerçek hayattaki hali şaşırttı! Görenler gözlerine inanamadı

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün başrolü paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisine geçtiğimiz günlerde 'Görkem' karakteri ile Özge Özacar dahil oldu. Oyuncunun gerçek hayattaki havalı pozları şaşırttı.

Magazin 23-02-2024 12:12

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in ablası adı gibi Huri çıktı! Doğum gününü kutladı, beğeni butonu çöktü

Şu sıralar Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin Erguvan karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Pınar Deniz, ablasının doğum gününü kutladı. Ünlü oyuncu paylaşımına "Çabuk ablamın güzelliğine bakın!" notunu düştü. Huri Deniz duru güzelliğiyle görenleri kendine hayran bıraktı.

Magazin 21-12-2023 12:00

Bursa Bülbülü filmi oyuncuları kimdir, konusu nedir? Bursa Bülbülü nerede çekildi, kaç yılında vizyona girdi?

Bursa Bülbülü filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak edildi. Filmin başrolleri arasında yer alan ünlü komedyen Ata Demirer aynı zamanda filmin senaryosunu da kaleme alıyor. Daha önce dijital platformda yayımlanan Bursa Bülbülü filmi bu akşam FOX TV ekranlarında yayınlanacak. Peki, Bursa Bülbülü filmi oyuncuları kimdir, konusu nedir? Bursa Bülbülü nerede çekildi, kaç yılında vizyona girdi?

Magazin 04-12-2023 19:55

Danilo Şef, Masterchef'te kaşık attı! Resmen mest oldu, o anlar geceye damga vurdu

MasterChef Türkiye All Star'da sezonun ikinci altın kaşığı sahibini buldu. Programda Türk Devletleri Teşkilatı üyesi ülkeler ile gözlemci olan ülkelerin yemekleri yapıldı. Somer Şef "Sadece dokunulmazlığı değil, daha fazlasını kazanan tabak" diyerek MasterChef All Star'ın 2. altın kaşığını alan yarışmacıyı açıkladı. İtalyan Şef Danilo Zanna kaşık attı. O anlar, izleyicileri ekran başına kilitledi.

Magazin 16-11-2023 08:28

Acun Ilıcalı'nın favori ismiydi! Var Mısın Yok Musun'la ünlenen Mevlüt'ün yeni mesleği bakın neymiş

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Var Mısın Yok Musun programıyla hafızalarımıza kazınan Mevlüt Acaroğlu bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Annesi Naciye Teyze ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Konyalı Mevlüt, Acun Ilıcalı'nın da favori isimlerindendi. Bir döneme damga vuran Konyalı Mevlüt bakın şimdi ne yapıyor...

Magazin 07-11-2023 14:21

Kim Milyoner Olmak İster'de 1 Milyon TL'lik soru ne oldu? Kenan İmirzalıoğlu ile Kim Milyoner Olmak İster'deki 1 Milyon TL'lik sorunun cevabı

Kim Milyoner Olmak İster'de 1 Milyon TL'lik soru açıldı. Ahmet Talha Dağlı 12. soruyu bilmesi halinde 5 milyon değerinde 13. soruyu görme şansı yakalayacaktı. Peki, Kim Milyoner Olmak İster'de 1 Milyon TL'lik soru ne oldu? İşte, Kenan İmirzalıoğlu ile Kim Milyoner Olmak İster'deki 1 Milyon TL'lik sorunun cevabı...

Magazin 02-10-2023 07:50

Özge Özacar festivale damga vurdu! Kırmızılar içindeki pozlarına beğeni yağdı

En son Kısmet dizisinde Melike karakterine hayat veren Özge Özacar Venedik Film Festivali’ne katıldı. Güzelliği ve oyunculuğuyla beğeni toplayan Özacar elbisesiyle verdiği pozlarla büyüledi.

Magazin 02-09-2023 21:49

Çocuktan Al Haberi'nin çok bilmiş miniği Ada Derin Acarsen büyüdü, koca kız oldu! Son hali olay oldu

Ada Derin Acarsen 2016-2019 yılları arasında yayınlanan Çocuktan Al Haberi programının popüler isimlerinden biriydi. İlk sezon programda yer alan Ada Derin çok bilmiş halleri ve muhteşem fikirleri ile hafızalarımıza kazındı. Henüz 6 yaşındayken katıldığı programda sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Ada Derin Acarsen şimdi büyüdü ve koca kız oldu.

Magazin 24-08-2023 12:09

Fox'tan şaşırtan final kararı! İki dizinin fişini çekti

Fox Tv iki yazlık dizisi için final kararı aldı. Reytinglerde beklentiyi karşılamayan iki dizinin peş peşe final yapacağı açıklandı. Nilsu Berfin Aktaş ve Mustafa Mert Koç’un başrolünde yer aldığı Yaz Şarkısı'nın ekran macerası 8. bölümde son bulacak. Final kararı alınan diğer dizinin Cem Gelinoğlu ile Özge Özacar'ı buluşturan Kısmet dizisi olduğu öğrenildi.

Magazin 14-08-2023 15:24

KISMET 5. BÖLÜM FULL İZLE! Kısmet dizisi hangi gün yayınlanıyor? 4. bölüm özeti ve Fox TV yayın akışı

Kısmet 5. bölüm izle ekranı, dizinin Fox TV yayın akışı listesine yer almasıyla birlikte merak edildi. Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar'ın başrolde olduğu dizi, ikili ilişkileri konu alıyor. Geçtiğimiz ay ekran yolculuğuna başlayan dizinin hangi gün yayınlandığı da merak edilen bir diğer konu oldu. Peki, Kısmet dizisi hangi gün yayınlanıyor? 4. bölüm özeti ve Fox TV yayın akışı...

Magazin 21-07-2023 19:09

Jennifer Lawrence'in +18 komedi filmi gündemde! Gişede büyük başarı

Jennifer Lawrence ve Andrew Barth Feldman'ın başrollerini üstlendiği +18 komedi filmi 'No Hard Feelings' (Büyü de Gel), içerdiği çıplak sahneler ve konusu nedeniyle R derecelendirmesi aldı.

Magazin 06-07-2023 15:20

Kısmet bu akşam var mı, neden yok? Kısmet yeni bölüm ne zaman? 30 Haziran 2023 FOX TV yayın akışı

Kısmet dizisi neden yok, sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerini Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar'ın paylaştığı Tetikçinin Oğlu dizisinin yeni bölümü Fox Tv'nin 30 Haziran 2023 tarihli yayın akışı listesinde dizinin yayın saatinde yer almadı. Diziyi seyretmek isteyenler Kısmet'in yeni bölümüne ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, Kısmet bu akşam yok mu, neden yok? Kısmet dizisi yeni bölüm ne zaman?

Magazin 30-06-2023 18:55

Var Mısın Yok Musun’la ünlenen Mevlüt’ün son hali şaşırttı! “Paraya para demiyor”

Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı Var Mısın Yok Musun programında yarışan isimler son halleriyle gündem oluyor. Yarışmanın sevilen isimlerinden olan Mevlüt Acaroğlu 10 TL kazanarak programdan ayrılmıştı. Sevilen ismin son hali şaşırttı.

Magazin 19-03-2023 14:39

Gazapizm'den depremzedeler için dev proje! Gazapizm Senfoni İstanbul 2023'ün tüm geliri depremzedelere gidecek!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin ardından Türkiye'den ve dünyadan birçok şarkıcı depremzedelere destek olmak kampanyalar yürütüyor. Dün gece İstanbul Volkswagen Arena’da konser veren rap müziğin yeni isimlerinden Gazapizm, depremzedelerle dayanışma için konser verdi.

Magazin 18-03-2023 10:35

Akasya Durağı'nın manken Merve'si son haliyle şaşırttı! Gören aynı şeyi söyledi

Oyuncuları arasında Zeki Alasya, Onur Şan, Timur Acar, Levent Ülgen gibi isimlerin bulunduğu Akasya Durağı unutulmaz diziler arasında yer alıyor. 2008-2012 yılları arasında ekrana gelen Akasya Durağı dizisinde manken Merve’ye hayat veren Ece Filiz’in son hali ‘yok artık’ dedirtti.

Magazin 12-03-2023 14:39

Bursa Bülbülü Beyaz Zambaklar şarkı sözleri! Beyaz Zambaklar şarkısı kimin?

Ata Demirer'in senaryosunu yazıp başrolünde oynadığı Bursa Bülbülü filmi izleyenler tarafından çok beğenildi. Sesi ve şarkıları ile seyirciyi mest eden Ata Demirer'in canlandırdığı Cengiz karakterinin kaleme aldığı Beyaz Zambaklar'ın sözleri ise araştırılmaya başlandı. Peki, Beyaz Zambaklar şarkısı kimin? İşte Bursa Bülbülü Beyaz Zambaklar şarkı sözleri...

Magazin 16-01-2023 10:27

Es Film yapımcılığındaki Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisi ne zaman başlıyor? TRT 1 Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizi konusu ve oyuncu kadrosu!

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisi TRT 1'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanırken dizinin konusu, oyuncuları ve ne zaman yayınlanacağı gibi detaylar merak konusu oldu. Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nın devamı niteliğinde olacak olan dizi için geri sayım devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Tolgahan Sayışman da dahil olmak üzere birçok ünlü oyuncu var. Peki, Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı konusu nedir, oyuncuları kimler? Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı ne zaman başlıyor?

Magazin 23-12-2022 18:23

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün yayın tarihi açıklandı

Ata Demirer'in uzun süredir merakla beklenen yeni filmi Bursa Bülbülü'nün yayın tarihi açıklandı. Disney Plus platformunda seyirciyle buluşacak olan Bursa Bülbülü filminin çekimleri yaz aylarında Erdek ve Bursa'da yapılmıştı.

Magazin 19-12-2022 23:58

Çakallarla Dans 6 filmi seyirciyle buluşuyor! Galası İstanbul'da yapıldı

Yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği "Çakallarla Dans 6" filminin galası yapıldı. Çakallarla Dans serisinin yeni filmi 2 Aralık'ta vizyona girecek. Çakallarla Dans 6'nın kadrosunda Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin, Nurettin Sönmez ve Ebru Cündübeyoğlu yer alıyor.

Magazin 30-11-2022 00:46