Matteo Guendouzi, Galatasaray ağlarına füze yolladı! Fenerbahçe'ye rüya gibi başlangıç

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Süper Kupa finalinde sahne Fenerbahçe'nin yeni yıldızının! Sarı-Lacivertli formayla ilk resmi maçına Galatasaray karşısında çıkan Matteo Guendouzi, rüya gibi bir başlangıç yaptı. Fransız yıldız, ceza sahası dışından Galatasaray kalesine adeta bir füze yolladı, kaleci Günay Güvenç çaresiz kaldı!

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı ve ayağının tozuyla Süper Kupa finalinde ilk 11'de sahaya sürdüğü Matteo Guendouzi, taraftarına "Hoş bulduk" dedi, hem de ne deyiş!

İLK MAÇ, İLK GOL, İLK FÜZE!

Mücadelenin kilitlendiği anlarda sahneye çıkan Fransız orta saha, ceza sahası dışında topla buluştu. Kaleyi karşıdan gören Guendouzi, sağ ayağıyla topa öyle sert ve düzgün vurdu ki, meşin yuvarlak adeta bir mermi gibi Galatasaray ağlarına gitti.

Reklam
Reklam

GÜNAY GÜVENÇ ÇARESİZ KALDI

Galatasaray kalesini koruyan Günay Güvenç, köşeye giden bu sert şut karşısında uzansa da müdahale edemedi. Topun ağlarla buluşmasıyla Fenerbahçe tribünleri bayram yerine dönerken, Guendouzi ilk maçında gol atmanın sevincini takım arkadaşlarıyla doyasıya yaşadı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın