ON NUMARA SONUÇLARI 9 OCAK 2023 AÇIKLANDI! On Numara çekilişi sonuçları Milli Piyango ile sorgulama ekranı

On Numara çekiliş sonuçları şans oyunu severle tarafından merak ediliyor. 9 Ocak Pazartesi günü yani haftanın ilk çekiliş oynanan günüyle beraber birçok vatandaş Milli Piyango'da şansını denedi. Bugün On Numara çekilişin sonuçları belli olacak. Peki, 9 Ocak On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Milli Piyango ile 9 Ocak 2023 on numara sonuçları ve bilet sorgulama ekranı...

On Numara çekiliş her hafta pazartesi ve cuma akşamları oynanıyor. Haftanın ilk On Numara çekilişi için geri sayım devam ediyor. 9 Ocak Pazartesi On Numara çekiliş sorgulama ekranı arama motorlarında sorgulanıyor. 9 Ocak 2023 Pazartesi On Numara çekiliş sonuçlarını haberimiz aracılığıyla takip edebilirsiniz.

Reklam
Reklam

ON NUMARA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 9 OCAK AÇIKLANDI!

Haftanın 2 günü olmak üzere pazartesi ve cuma akşamları gerçekleşen On Numara çekiliş sonuçları 9 Ocak Pazartesi akşamı saat 20:00'de çekildi.

İŞTE KAZANDIRAN NUMARALAR;

9 Ocak On Numara çekilişi sonuçları detaylarına aşağıdaki link üzerinden sonuçlara erişim sağlayabilirsiniz: https://www.millipiyangoonline.com/on-numara

MİLLİ PİYANGO ON NUMARA NASIL OYNANIR?

Milli Piyango ve şans oyunu severlerin takip ettiği yenilenen On Numara'nın kurallarına göre; bir kolonda 80 numara bulunmaktadır. 80 numaradan 10 tanesi işaretlenmektedir. Bir veya birden daha fazla kolon oynanabilmekte. Tek bir kolon ücreti ise 2 TL olmaktadır.