Son dakika Beşiktaş haberleri: Büyük umutlar hüsran oldu! Beşiktaş'tan ayrılan Salih Uçan, Başakşehir'de!

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş, Salih Uçan'ın sezon sonuna kadar Başakşehir'e kiralandığını açıkladı. Siyah-beyazlı takımda forma şansı bulamayan orta saha oyuncusu sezon sonuna kadar Başakşehir forması giyecek. Beşiktaş'a büyük umutlarla sezon başında takıma katılan Salih Uçan, takımıyla sadece 6 maçta ilk 11'de başlayabildi. Hem Sergen Yalçın'ın hem de Önder Karaveli'nin tercihi olmayan Salih Uçan takımdan resmen ayrıldı.

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'ta ara transfer döneminde ilk ayrılık resmen açıklandı. Sezon başında Alanyaspor'dan transfer edilen Salih Uçan, forma şansı bulamadığı için Başakşehir'e kiralandı.

Reklam
Reklam

BAŞAKŞEHİR AÇIKLADI

"Kulübümüz, Beşiktaş forması giyen başarılı futbolcu Salih Uçan'ı sezon sonuna kadar kiraladı.Salih Uçan'a ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz."

BEŞİKTAŞ DA AÇIKLADI

"Profesyonel futbolcularımızdan Salih Uçan, 2021-22 sezonunun sonuna kadar M. Başakşehir'e geçici transfer olmuştur.

Salih Uçan'a yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."

6 MAÇ OYNAYABİLDİ

Büyük umutlarla transfer edilen Salih Uçan, Beşiktaş'ta ilk 11'de sadece 6 maç oynayabildi. Oynadığı karşılaşmalarda da performansı düşük kalan orta saha oyuncusu taraftarlar tarafından çok eleştirildi.

2014 YILINDA BİRLİKTE OYNADILAR

Fenerbahçe'de 2014 yılında futbolculuk yaptığı dönemde Salih Uçan ile birlikte oynayan Emre Belözoğlu bir bakıma eski takım arkadaşını transfer etmiş oldu.

BU VİDEO İLE DUYURDULAR