Son dakika: Fenerbahçe'de sadece 1 lig maçına çıkmıştı! Bruma'nın kiralandığı resmen açıklandı!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 2. sırada yer alan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı - lacivertliler, sezon başında PSV Eindhoven takımından kiraladığı Armindo Bruma'nın zorunlu satın alma opsiyonunu kullanmış ve oyuncunun bonservisini almıştı. Fenerbahçe formasıyla sadece 1 kez Süper Lig maçında görev yapan Portekizli futbolcu, ülkesinin takımlarından Braga'ya kiralandı. Fenerbahçe'den resmi açıklama da geldi. İşte detaylar...

Son dakika haberleri: Ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe; Adana Demirspor'dan Samet Akaydin'e imza attırmış, İsmail Yüksek'in sözleşmesini uzatmış ve Jayden Oosterwolde'yi de kadrosuna katmıştı. Sarı - lacivertliler, Armindo Bruma'nn da zorunlu satın alma opsiyonunu kullanarak oyuncunun bonservisini almıştı.

Reklam
Reklam

GELECEĞİ MERAK EDİLİYORDU

Portekizli futbolcuyla 2025 yılına kadar kontrat imzalayan Fenerbahçe'de Bruma'nın ligin ikinci yarısında oynayıp oynamayacağı merak ediliyordu. Sarı - lacivertlilerde Armindo Bruma ile ilgili karar verildi ve oyuncunun bu sezonu başka bir takımda geçirmesi uygun görüldü.

FENERBAHÇE RESMEN AÇIKLADI

Fenerbahçe, Bruma'nın Braga'ya kiralandığını duyurdu. İşte sarı - lacivertlilerden yapılan açıklama;

"Bruma, SC Braga’ya kiralandı. Oyuncumuz Armindo (Bruma) Tué Na Bangna, 2022-2023 sezonunun sonuna kadar Portekiz’in SC Braga takımına kiralanmıştır. Bruma’nın başarılı bir sezon geçirmesini diler, kamuoyunun bilgisine sunarız."

PERFORMANSI

Fenerbahçe'de bu sezon sadece 1 kez lig maçına çıkabilen Bruma, UEFA Avrupa Ligi Elemeleri ve Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde 2 karşılaşmada görev yaptı. 28 yaşındaki futbolcunun 1 asisti bulunuyor.