Son dakika: Galatasaray antrenmanında kavga çıktı! Kerem Aktürkoğlu ile Patrick van Aanholt birbirine girdi...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Sarı - kırmızılılar, 2022/23 sezonu çalışmalarını Avusturya'da sürdürürken, gündeme flaş bir haber geldi. Galatasaray'da bugün yapılan sabah antrenmanında Kerem Aktürkoğlu ile Patrick van Aanholt arasında kavga çıktığı ve diğer futbolcuların çıkan olayı zorlukla yatıştırdıkları öğrenildi. İdmanda yaşanan kavgadan görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Kerem'den açıklama geldi.

Son dakika haberleri: Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken bu sabah yapılan antrenmanda kavga çıktı. 2022/23 sezonu öncesi Avusturya'da kamp yapan sarı - kırmızılılarda iki futbolcu birbirine girdi. Bu olayın duyulmasının ardından Kerem Aktürkoğlu'ndan açıklama geldi.

Reklam
Reklam

"KEREM BENİM KARDEŞİM"

Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı olayla ilgili Hollandalı futbolcu Patrick van Aanholt sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Aanholt’un paylaşımı şöyle:

“Takım arkadaşım Kerem Aktürkoğlu ile idmanımız sırasında yaşadığımız ufak gerginlik, ne yazıkki sahanın içinde kalması gerekirken, çıkan abartılı haberler ile yanlış bir şekilde yayılmıştır. Kerem benim kardeşim ve aynı hedefe yürüdüğüm yol arkadaşımdır. Ortak hedefimiz Galatasaray’ın başarısı olup aramızda hiçbir husumet bulunmamaktadır.”

KEREM'DEN PAYLAŞIM

ANTRENMANDA KAVGA ÇIKTI!

Sabah yapılan antrenmanında 5'e 2 pas çalışması sırasında yabancı bir futbolcu, yerli bir futbolcuya sert bir müdahalede bulununca iki isim arasında kavga çıktı.

KEREM AKTÜRKOĞLU VE VAN AANHOLT

Antrenmanda yer alan diğer futbolcuların tekme tokat kavga eden isimleri ayırmakta güçlük çektiği bildirilirken, birbirine girişen futbolcuların Patrick van Aanholt ve Kerem Aktürkoğlu olduğu ifade edildi.

Reklam
Reklam

İŞTE KARE KARE O ANLAR...

KEREM AKTÜRKOĞLU, MARCAO İLE DE SORUN YAŞAMIŞTI

Aanholt ile kavga eden Kerem Aktürkoğlu, geride bıraktığımız sezonun ilk yarısında oynanan Giresunspor maçının 60. dakikasında Marcao ile büyük bir olay yaşamıştı. Brezilyalı stoper, Aktürkoğlu'na vurması sonrasında kırmızı kartla oyundan ihraç edilmişti.

YENİ TRANSFER KAMPA KATILDI

Galatasaray'ın yeni transferi Sergio Oliveira, Avusturya kampına dahil oldu. Sarı-kırmızılıların Porto'dan transfer ettiği Portekizli futbolcu, antrenmandan önce teknik direktör Okan Buruk ile bir süre sohbet etti.

TAKIM ARKADAŞLARIYLA TANIŞTI

Yeni takım arkadaşlarıyla da tanışan Sergio Oliveira, daha sonra sarı-kırmızılı forma altındaki ilk antrenmanını yaptı.

MOL FEHERVAR İLE HAZIRLIK MAÇI

Galatasaray, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçını 13 Temmuz Çarşamba günü Macaristan'ın MOL Fehervar takımıyla oynayacak.

Profertil Arena Hartberg'de oynanacak karşılaşma TSİ 20.00'de başlayacak.

Reklam
Reklam

Sarı-kırmızılı takım, kamptaki ilk hazırlık maçında Avusturya ekibi Sturm Graz'a 2-1 yenilmişti.

(DHA - AA)