Kavga Haberleri

Yeni görüntüler ortaya çıktı! AK Parti Bilecik vekili Halil Eldemir, DEM Partili Ali Bozan'ı adeta yere serdi

TBMM'de dün gerçekleşen yumruklu kavganın yankıları devam ediyor. AK Partili eski bakan Adil Karaismailoğlu'nun yumruk attığı DEM Partili Ali Bozan'ın AK Parti Bilecik vekili Halil Eldemir tarafından yere düşürülme görüntüleri ortaya çıktı.

Haber

Meclis en gergin gününü yaşadı! Önce AK Parti-DEM kavgası, ardından İYİ Parti-MHP gerginliği... Yumruklar havada uçuştu

TBMM son zamanlardaki en gergin gecesini yaşadı. AK Partili vekillerle DEM Partili vekiller yumruk yumruğa kavga etti. İkinci perde de ise MHP'li vekillerle İYİ Partililer birbirine girdi. İYİ Partili Selçuk Türkoğlu MHP'li Erkan Akçay'ın kendisine vurduğunu söyledi. Bozdağ tüm grup başkanvekilleriyle görüşme yapmak zorunda kaldı.

Haber

İki grup arasında kavga çıktı! Belediye başkanı yaralandı

Osmaniye’de iki grup arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada belediye başkanı yaralandı.

Haber

TBMM'de yeni gerilim! Sırrı Sakık'ın Sizin grubunuzdan bir kadın arkadaş çıkıp grubumuza o... ç... dedi sözleri ortalığı karıştırdı

TBMM Genel Kurulu'nda 'Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi' görüşmeleri sırasında yeni bir gerilim daha yaşandı. AK Parti ile DEM Parti milletvekilleri arasında yaşanan yumruklu kavganın ardından birleşime ara verildi. Daha sonra söz alan DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, geçmişte yaşanan kavgayı hatırlatarak "Sizin grubunuzdan bir kadın arkadaş çıkıp grubumuza o... ç... dedi" ifadelerini kullandı. Bu sözlerin ardından yine gerilim yaşandı.

Haber

Kavga

Kavga Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kavga Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Meclis'te gergin anlar! DEM ve AK Partili vekiller arasında kavga çıktı: Karaismailoğlu, DEM'li vekile yumruk attı

TBMM'de yine tansiyon yükseldi. Kürsüde bulunan DEM Milletvekili Ali Bozan, konuşma yaptığı sırada "AK Parti hırsızdır" deyince ortalık karıştı. AK Partili vekillerin de karşılık verdiği olay, fiziki kavgaya dönüştü. Kavgada eski bakan ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan’a yumruk attı.

Manşet

Çorum'da çıkan kavgada 1 kişi bıçakla yaralandı

Çorum’da çıkan kavgada 1 kişi bıçakla yaralandı.

Yurthaber

'Kafe önüne park edemezsin' kavgası kanlı bitti! Yaralılar var

İzmir'in Karabağlar ilçesinde aracını kafe önüne park edenlerle kafe çalışanları arasında çıkan kavga kanlı bitti. Kavgada 3 kişi tabancayla yaralandı. Yaralılardan 2'sinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, o anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haber

Öldüren kafa! Klimacı cinayeti anbean kamerada... Korkunç görüntü

Arnavutköy'de bir fabrikada çalışan iki arkadaş, klima açma nedeniyle kavgaya tutuştu. Ahmet Çelikmen, iş arkadaşı Kamilcan Hakimov’a kafa ve yumruk attı. Başına aldığı darbeyle yere yığılan Hakimov, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber

Şezlong tartışması bir anda şiddetlendi! Kadın turistler birbirine girdi... Saça saç baş başa kavgayı kimse ayıramadı

İtalya'nın popüler bir plajında kadın turistler arasında başlayan şezlong kavgası bir anda şiddetlendi. Sözlü başlayan tartışma kısa sürede saç saça baş başa kavgaya dönüştü. Plajda bulunan diğer kişiler iki kadının birbirlerinin saçını tutarak yerlerde sürükledikleri anlarda hiçbir şey yapamadı.

Trend

Eşi arayınca olay yerine gitti, 3 kişiyi hastanelik etti! Milli sporcu yaşananları böyle anlattı: Ufak bir sürtüşme yaşandı

Bolu'nun Mengen ilçesinde milli sporcu Halit Şahin, trafikte eşine hakaret eden 3 şahısla kavga etti. Saniye saniye güvenlik kamerasına yansıyan olaya ilişkin Şahin, "Ufak bir sürtüşme yaşandı. 3 kişi hastanelik oldu" dedi.

Haber

Çorum'da nişanlısının babası tarafından bıçaklanan kişi yaralandı

Çorum'da nişanlısının babası tarafından bıçaklanan kişi ağır yaralandı.

Yurthaber

Kadınların erkek kavgası kameralara böyle yansıdı! Girit sokakları boks ringine döndü... Tekme tokatlı kavgayı kimse ayıramadı

Girit'te tatil yapan iki İngiliz turist kadın arasında 'erkek meselesi' yüzünden kavga çıktı. Kadınların arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede tekme tokatlı kavgaya dönüştü. Sokak ortasında iki kadın saç saça baş başa kavga ederken çevredekiler kadınları ayırma konusunda zorluk yaşadı. O anlar saniye saniye cep telefonuyla kaydedilerek sosyal medyadan paylaşıldı.

Trend

Uruguay Kolombiya'ya yenildi, maç sonu ortalık savaş alanına döndü! Yıldız isim tribünde taraftar yumrukladı

Copa Amerika yarı finalinde Kolombiya'ya 1-0 mağlup olan Uruguay turnuvaya veda ederken, maç sonu yaşananlar karşılaşmanın önüne geçti. Uruguaylı yıldız Darwin Nunez tribüne çıkarken, rakip taraftarları yumrukladı. Güney Amerika futbolunun yönetim organı CONMEBOL olayı soruşturduğunu açıkladı. İşte detaylar...

Spor

Düğün salonu önünde yaklaşık 40 kişi birbirine saldırdı! Tekme, yumruk ve tokatlar havada uçuştu

Giresun'da düğün salonu önünde davetli aileler arasında kavga çıktı. Kavgada tekme, yumruk ve tokatlar havada uçuştu. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde; kadınların da karıştığı kavgada yaklaşık 40 kişi birbirlerine saldırdığı anlar yer aldı.

Haber

Yer: Sivas! Köylüsü tarafından sırtından vurulup öldüresiye dövüldü: Şüphelilerden fazla ceza aldı

Sivas'ın Hafik ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 32 yaşındaki Mesut Özer patates tarlasının kiralanması konusunda anlaşmazlık yaşadığı köylüsü tarafından önce öldüresiye dövüldü ardından ise sırtından vurularak yaralandı. 2 sanık 2,5 yıl hapis cezası alırken Özer ise ‘silahla tehdit ve mala zarar verme’ suçlarından 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Haber

Erkek meselesi bu kez iki kadını karşı karşıya getirdi! Kadınların saç saça baş başka girdikleri kavga anları sosyal medyada gündem yarattı

Hindistan'ın Bihar eyaletinin Bodhgaya bölgesinde çekildiği iddia edilen ve sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde iki kadının sokak ortasında bir erkek yüzünden kavga ettikleri anlar yer aldı. O anlarda çevredekilerin kavga eden kadınları ayırmadan sadece izledikleri bir kişinin ise cep telefonuyla kaydettiği görüldü.

Trend

Kadın yolcular arasında saç saç baş başa kavga çıktı! Birbirlerinin üzerine çıkıp yerlerde sürüklendiler... Diğer yolcular ayırmakta zorluk yaşadı

Orta Amerika'daki bir yolcu gemisinden yaşanan kavga kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Sabah erken saatlerinde geminin yemek bölümünde kadın yolcular arasında çıkan kavga bir anda şiddetlendi. Yolcular tekme tokat birbirlerine girerken yerlerde sürüklenenler de oldu.

Trend

İstanbul'da bıçaklı sopalı yol verme kavgası! Sürücü darbedilerek bayıltıldı: O anlar kamerada

Fatih'te, kamyondan mal indiren işçilerle, yol isteyen otomobil sürücüsü arasında yol verme kavgası çıktı. Kavgada sürücü bıçak çekerken, işçiler de sopalarla karşılık verdi. Kavgada işçiler, sürücüyü darbederek bayıltırken; kavga, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Haber

Halk otobüsünde yolcular birbirine girdi! Çevresindekilere aldırış etmeyen kadınlar saç saça baş başa kavga etti... Kimse ayıramadı

Bursa'da bir halk otobüsünde kadın yolcular arasında yaşanan tartışma bir anda alevlendi. Çevresindekilerin bakışlarına aldırış etmeyen iki kadın yolcu birbirlerine hakaretler savurarak saç saça baş başa kavga etmeye başladı. Kadınlarından birinin yanında bulunan çocuk ise yaşanan olaylar karşısında şaşkına dönerken ağlama krizine girdi.

Trend

Tokat'ta yumruklu 'yol verme' kavgası kamerada

Tokat'ta, 'yol verme' meselesinden çıkan yumruklu kavga, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber

Yer: Iğdır! Yaylacılar arasında silahlı kavga: 28 yaralı

Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde yaylacılar arasında çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kavgada silahlar konuştu. Olayda 28 kişi yaralanırken, 20 kişi ise gözaltına alındı.

Haber

Ortalık bir anda karıştı: Marmaray'da kavgaya tutuştular! Nedeni ise...

İstanbul Marmaray'da iddialara göre el ele tutuşan bir çifte, bir genç ve ailesi tepki gösterdi. Sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüşünce ortalık adeta savaş alanına döndü. Kavganın taraflarından birisi olay sonrası yaptığı açıklamada, kavganın el ele tutuşma kavgası olmadığını, çiftin öpüştüklerini ifade etti.

Haber

Yumruklu kavgada sokak ringe döndü! Bekçiler biber gazıyla müdahale etti

Bursa'da 2 grup arasında çıkan sözlü tartışma bir süre sonra yumruklu kavgaya döndü. Sokağın ringe döndüğü anlar amatör kameraya yansıdı. Bekçiler kavgayı, biber gazı sıkarak güçlükle ayırabildi.

Haber

Şarkıları yanlış söylemesiyle ünlenmişti! 'Kandıralı Ferdi', iki kadın ile tartıştı

Kocaeli Kandıra Otogarı'nda bir kavganın görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı. Görüntülerde şarkıları yanlış söylemesiyle ünlenen 'Kandıralı Ferdi' ile durakta bekleyen iki kız arasında tartışma yaşandı. Taraflar birbirlerine sözlü ve fiziksel saldırıda bulundu.

Manşet

İstanbul'da kan donduran görüntü! Sevgililer birbirine satırla saldırdı

İstanbul Pendik'te çekilen görüntüler izleyenlerin kanını dondurdu! Neden kavga ettikleri bilinmeyen bir çift satırlarla birbirine saldırdı. Dehşet dolu dakikalar polisin araya girmesiyle son buldu.

Haber

İtalyan Parlamentosu karıştı! Yumruklar havada uçuştu

İtalya parlamentosunda bölgesel yönetimlere daha fazla özerklik öngören kanun teklifinin görüşmeleri sırasında İtalya bayrağı açarak kanun teklifine tepki gösteren Beş Yıldız Hareketi (M5S) milletvekili Leonardo Donno, yumruklu saldırıya uğradı.

Haber

Hastane acilinde miras kavgası! Sopalar, tekmeler, yumruklar havada uçuştu

Diyarbakır’da husumetli iki ailenin miras kavgası, bir kişinin yaralanıp hastaneye kaldırılmasının ardından hastanenin acil polikliniğine taşındı. Aralarında husumet bulunan iki aile arasında, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil polikliniğinde sopalı, tekme ve yumruklu kavga çıktı. Olay anı, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber

Piiz grubu üyesine saldırıda karar açıklandı! 4 yıl 3 ay hapis cezası

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, Piiz grubu davulcusu Mehmet Dudarık ve arkadaşını öldüresiye döven tutuksuz sanık Bilge Kaan Korkmaz hakkında mahkeme "kasten yaralama" suçundan 4 yıl 3 ay 22 gün hapis cezası verdi.

Magazin

İETT otobüsünde korkutan anlar kamerada! 'Zincirlikuyu'dan geçer mi?' diye sordu, 'Taksim'e gider' yanıtını alınca tekme tokat saldırdı

Beşiktaş'ta İETT otobüsüne binen yolcunun otobüs şoförüne "Araç Zincirlikuyu'dan geçer mi?" sorusuna iddiaya göre aynı yanıtı alması, taraflar arasında sözlü tartışma yaşanmasına neden oldu. Sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otobüs, park halindeki taksi ve motosiklete çarptı. Yolcunun otobüs şoförüne tokatlı yumruklu saldırısı otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber

Kahvehane önünde birbirlerine girdiler, ortalık savaş alanına döndü

Zeytinburnu’nda kıraathanenin önünde çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bıçaklı kavgada 1 şüpheli gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber

Gece kulübünde dehşet! Kız arkadaşının yanında öldüresiye dövüp kör ettiler

Taksim’de bir gece kulübüne kız arkadaşıyla gelen genç, 3 şahıs ile tartıştı. Şahıslardan birinin genç kıza çarpmasıyla başlayan kavga, bir anda büyüdü. Gözünde bardak patlatılan genç, 3 şahıs tarafından yerde de öldüresiye dövüldü. Yaşananlar kameralara anbean yansırken, polislerin yakaladığı 3 saldırgan mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı. Gencin ise sağ gözüyle görme yetisini kaybettiği öğrenildi. İşte gece kulübündeki o kavganın görüntüleri...

Haber

Kadınların kavgası ortalığı karıştırdı! Tekmeler, yumruklar havada uçuştu

Sultanbeyli'de iki kadın arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kadınların yakınlarının da dahil olduğu kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber

Afganlar birbirine girdi, sebebi 'pes' dedirtti! Ortalığı savaş alanına çevirdiler

Eskişehir'de, Afgan uyruklu iki aile arasında kavga çıktı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavgada 2’si ağır, 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı, 3 kişi de aranıyor. Kavganın nedeni ise 'pes' dedirtti. İşte detaylar...

Haber

Kozmetik firmasının indirim gününde izdiham çıkmıştı! Yankıları sosyal medyada sürüyor... Videosu milyonlarca kez izlendi: Kendisini böyle savundu

Geçtiğimiz günlerde dev bir kozmetik firmasının kuruluş yıl dönümüne özel olarak %75 indirim yapması mağazalarda izdihama neden oldu. Ürünlere ulaşmak için müşteriler saç saça baş başa kavga ederken bir müşteri ve kasiyer arasındaki kavga sosyal medyanın gündemine yerleşti. 'Senin çalışanın bana gerizekalı diyemez' diyen müşteri sosyal medyada olay yaratırken kendisini savunmak için kamera karşısına geçti.

Trend

Tekme ve değneklerle saldırdılar! İstanbul'da çocukların kavgasına anneler de karıştı

İstanbul'da çocukların kavgasına müdahil olan anneler, birbirlerine tekme ve değnekle saldırdı. Çevredeki vatandaşlar kadınları güçlükle ayırdı.

Haber

Kız kavgası kamerada! Sokak ortasında birbirlerine girdiler

Elazığ’da kızlar sokak ortasında saç saça baş başa birbirine girdi. O sırada bir erkek grubu ise kızlara müdahale etmek yerine kavgayı izlemeyi tercih etti. O anlar kameralara yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber

Yer: Ankara! İki kadının görüntüsü gündem oldu: 'Soruşturma başlatıldı'

Sosyal medyada iki komşu kadının kavgası gündem oldu. Her iki taraf da darp raporu olarak karşılıklı şikayetçi oldu. Ankara Valiliği, "Sözlü, fiziki saldırı ve manevi değerleri aşağılama iddiası" ile soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Haber

Kadınların terlikli, çantalı 'yer' kavgası! O anlar kamerada

Adana'da dilenci olduğu öne sürülen iki kadının çocuğun yanında terlik ve çanta ile birbirine vurması saniye saniye görüntülendi.

Haber

Böyle trafik kavgası ne görüldü ne duyuldu! Araçlarından inen iki sürücü birbirlerine ellerini bile kaldırmadan tükürerek kavga etti... O anlar sosyal medyada çok konuşuldu

Çin'de kaydedilen bir trafik kavagsı görüntüsü sosyal medya paylaşılınca kısa sürede viral olmayı başardı. Görüntülerde araçlarından inen iki sürücü birbirlerine ellerini kaldırmadan yakın mesafeden tükürerek kavga etti. O anlar sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend

Burası bir ring değil ortaokul! Kız öğrencilerin okul bahçesindeki kavgası olay oldu... Saça saça baş başa girdiler... İzlemek için izdiham oluştu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletindeki bir ortaokulda iki genç kıza yönelik şiddetli saldırı, sırf kavgayı izlemek için birbirlerini çiğneyen öğrencilerin izdihamına yol açtı. Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde yerde yatan iki kız öğrencinin diğer üç öğrenci tarafından acımasızca tekmelendiği ve yumruklandığı görüldü.

Trend

Ne sandalye kaldı ne de masa! Hepsi havada uçuştu... Restoran personeli ve müşteriler arasında kavga böyle kaydedildi

Hindistan'ın Delhi bölgesinde kaydedilen bir görüntüde müşteri ve restoran personeli arasında yaşanan kavga saniye saniye kameraya kaydedildi. Personel ve müşteriler arasındaki kavgada mekanda bulunan bütün sandalye ve masalar yer yerinden oynadı. O anlar sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend

Kadınların 'aldatma' kavgası kamerada! Yerlerde sürüklendiler

Şişli’de bir kadın, eşini kendisiyle aldattığını iddia ettiği kadına sokak ortasında saldırdı. Semtteki diğer kadınların da araya girmesiyle sokakta adeta meydan kavgası çıktı. Saç saça kavgada kadınların yerlerde sürüklendiği o anlar kameralara yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber

Sultangazi'de yumruk yumruğa kavga! Sokak ortasında böyle birbirlerine girdiler

Sultangazi'de sokak ortasında arkadaşıyla tartışan bir kişi, önce park halindeki otomobilin camını kırdı ardından da arkadaşıyla yumruk yumruğa kavga etti. Kavga anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber

Telefonda başlayan tartışma sokağa taşındı! Bıçaklı kavgada 4 yaralı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde 2 aile arasında telefonda başlayan tartışma sokağın ortasında bıçaklı kavgaya dönüştü. Yaşanan kavgada bir kişi bıçakla, 3 kişi ise darp sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Haber

Yer: Üsküdar! Sokak ortasında bir vatandaş ve dilenci kadın arasındaki kavga böyle kaydedildi... Pis sensin

İstanbul'un Üsküdar semtinde çekildiği iddia edilen görüntülerde bir vatandaş ve dilenci olduğu öne sürülen bir kadın arasında tartışma çıktı. İkili arasındaki tartışma kavgaya dönerken görüntüler çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Kavganın nedeni bilinmezken dilenci kadının kavga sırasında 'Pis sensin' dediği duyuldu.

Trend

Küfürler havada uçuştu, yumruklar konuştu! Hapis talebini duyan aileler adliye koridorunda tekme tokat birbirine girdi

Adliyede ortalık fena karıştı, tekme ve tokatların havada uçuştuğu anlar kameraya yansıdı. Kocaeli'de uyuşturucu ticareti iddiası konulu davada çıkan kararı duyan sanık aileleri adliye koridorunda birbirine girdi.

Haber

Rize'de trafikteki kavga kanlı bitti! Sürücüler birbirlerine kurşun yağdırdı: 1 ölü, 1 yaralı

Rize’nin Çayeli ilçesinde iki sürücü arasında yol verme meselesi nedeniyle çıkan kavgada silahlar konuştu. İki sürücü silahlarını çekerek birbirlerine kurşun yağdırdı. Olayda bir sürücü aracının içinde vurularak ölürken, diğer sürücü de yaralandı.

Haber

Bağcılar'da ortalık karıştı! Ekipler havaya ateş açtı... 4 polis ve 1 bekçi yaralı

Bağcılar'da husumetli iki aile arasında çıkan kavgayı polis ekipleri havaya uyarı ateşi açarak ayırdı. Kavgaya müdahale eden ekiplerden 4 polis, 1 mahalle bekçisi hafif şekilde yaralandı. Kavga sonrası 5 kişi gözaltına alınırken, o anlar kameraya yansıdı.

Haber

Gelinin eski sevgilisi düğüne katıldı! Damadın elini sıkacak gibi yaptı bir anda yumruklamaya başladı... Davetlileri şaşırtan görüntüler

Hindistan'da gerçekleştirilen bir düğün kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Görüntülerde gelin ve damadı tebrik etmek için yanlarına yaklaşan bir adamın damadı yumrukladığı görüldü. Gelinin eski sevgilisi olduğu iddia edilen adam damadın önce elini sıkacak gibi yaptı ardından ise genç adamın suratını defalarca yumrukladı.

Trend