Kerem.Akturkoglu Haberleri Ve Son Dakika Kerem.Akturkoglu Haberleri

Kerem.Akturkoglu Haberleri Ve Son Dakika Kerem.Akturkoglu Haberleri

Sol kanat futbol oyuncusu Muhammed Kerem Aktürkoğlu 21 Ekim 1998 yılında Kocaeli’nde dünyaya geldi.

2011 yılında Gölcükspor’un alt yapısında amatör futbol yaşamına başlayan Aktürkoğlu yetişme döneminde maddi zorluklarla karşılaştı. Hisareynspor ve Medipol Başakşehir alt yapılarından sonra yine Medipol Başakşehir’de profesyonel futbol hayatına başladı.

Sonraları Bodrumspor, Karacabey Belediyespor ve Anagold 24 Erzincanspor formaları giyen Aktürkoğlu Erzincan’daki performansıyla Süper Lig takımlarının radarına girdi. 2020 yılının Eylül ayında ilk yıl için 850000 Türk Lirası ücret belirlenen 4 yıllık bir sözleşme imzalayarak Galatasaray’a transfer oldu. Kariyeri boyunca 105 maça çıkan Aktürkoğlu 28 gol attı, 6 kez sarı kart gördü ve hiç kırmızı kart görmedi.

Kerem Aktürkoğlu Haberleri

Arda Turan, Kerem ve Barış'la ilgili detayı ilk kez anlattı: 'İkisini de karşıma alıp konuştum'

Eyüpspor'la Süper Lig'e çıkma başarısını gösteren dünyaca ünlü eski futbolcu ve antrenör Arda Turan, şampiyonluk sonrası ilk röportajını yaptı. Galatasaray'ın patronu Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz hakkında önemli açıklamalarda bulunan Turan, Arda Güler hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Arda Turan'ın Sportcell Youtube kanalına verdiği röportajdan öne çıkan başlıklar haberimizde!

Spor 21-04-2024 14:46

Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe açıklaması geldi! ''Başka yöne bakıyordu''

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kerem, "Kardeşimize, 'hoş geldin' diyerek, 'Sizlik bir şey yok. Üzülmenize ve kafanıza takmanıza gerek yok' dedim" ifadelerini kullandı.

Spor 10-04-2024 09:53

Kerem Aktürkoğlu'nun aracının önünü kesmişlerdi! Yakalandılar, suç dosyaları kabarık çıktı

Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun otomobilinin önünü yol verme tartışması nedeniyle kesen, Aktürkoğlu ile tartıştıktan sonra da kaçan 4 şüpheli polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin daha önce uyuşturucu kullanmak, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, taksirle adam öldürmek, kasten yaralama gibi suçlardan kayıtları olduğu ortaya çıktı.

Haber 06-03-2024 18:01

Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe'ye gönderme!

Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda oynadığı son 6 müsabakada rakiplerine kaybetmeyen Beşiktaş’ın bu serisine Galatasaray son verdi. Mücadelenin ardından konuşan Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçeli taraftarlara gönderme yaptı.

Spor 03-03-2024 22:10

Kerem Aktürkoğlu'nun arabasına çirkin saldırı! Fatih Karagümrük maçı sonrası evine gitmek için yola çıkan milli oyuncu büyük şok yaşadı

Galatasaray'ın milli oyuncusu Kerem Aktürkoğlu ilginç bir olay daha yaşadı. Sarı-kırmızılı taraftarların sık sık tepkisini alan yıldız oyuncu, Fatih Karagümrük maçı sonrası trafikte bir taraftarla tartışma yaşadı.

Spor 01-03-2024 07:16

Erman Toroğlu 2-0 Başakşehir maçının ardından Kerem Aktürkoğlu'na demediğini bırakmadı! Orası çocuk yuvası değil

Galatasaray Başakşehir engelini 2-0 ile geçerek kritik bir virajı kayıpsız dönmüştü. Sarı-Kırmızılılar'ın galibiyeti sonrası usta yorumcu Erman Toroğlu mücadeleye dair değerlendirmelerde bulunurken Galatasaray'ın yıldız ismi Kerem Aktürkoğlu'nu yerden yere vurdu.

Spor 11-02-2024 17:21

Bandırmaspor maçını kulübede tamamlamıştı! Oynamasa bile gündem Kerem Aktürkoğlu! Takım otobüsüne giderken söyledikleri olay oldu

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu mücadelesinde Bandırmaspor ile karşılaşan Galatasaray rakibini 4-2 mağlup ederken adını çeyrek finale yazdırdı. Okan Buruk'un rotasyonlu bir kadro tercih ettiği mücadelede Kerem Aktürkoğlu da dinlendirilirken yıldız oyuncunun maç sonu minik bir taraftara söylediği sözler gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 07-02-2024 08:52

Kerem Aktürkoğlu'nun konuşmaları ifşa oldu, Tete paylaşımı apar topar sildi!

Galatasaray'da son oynanan mücadelede kaçırdığı golle taraftarın tepkisini çeken Kerem Aktürkoğlu gündem olmaya devam ediyor. Son olarak Tete'nin sosyal medyada paylaştığı bir videoda sesi duyulan Aktürkoğlu, ilginç ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 03-02-2024 17:54

Galatasaray maçı sonrası Kerem Aktürkoğlu'ndan sürpriz hamle! Taraftarlar tribüne çağırdı ve...

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Samsunspor sahasında Galatasaray’a 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla sarı-kırmızılı takım maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Bir süredir Galatasaray taraftarıyla sorunlar yaşayan Kerem Aktürkoğlu, maç sonunda sarı-kırmızılı taraftarların kendisini çağırmasıyla birlikte tribüne gitti. Üzgün tavrıyla dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu, taraftarlara teşekkür etti.

Spor 02-02-2024 22:24

UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçlarında en güzel gol Kerem Aktürkoğlu’ndan, ikinci güzel gol ise Tete'den!

Galatasaray’ın 25 yaşındaki futbolcusu Kerem Aktürkoğlu’nun, İstanbul’da oynadıkları Manchester United maçında attığı gol, UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamalarında atılan en güzel gol seçildi. Tete’nin, Kopenhag karşısında kaydettiği gol de 2. sırada yer aldı. İşte detaylar...

Spor 31-01-2024 15:14

Galatasaray'da galibiyete rağmen Kerem Aktürkoğlu'na olay tepki! Sosyal medyada taraftarlar milli oyuncuya sahip çıktı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında 1-0 geriye düştüğü maçta son anda bulduğu gollerle Gaziantep FK'yi 2-1 mağlup etti. Mücadelenin son anlarında oyundan çıkarılan Kerem Aktürkoğlu'na tepki gösteren sarı-kırmızılılar, milli oyuncuyu bir hayli üzdü. Bu olay sonrası sosyal medyadaki taraftarlar Kerem Aktürkoğlu'na sahip çıktı.

Spor 30-01-2024 08:27

Erman Toroğlu Kerem'in frikik golünde kurdurulan baraja demediğini bırakmadı! Herkesi aptal yerine koymuş, rezalet

Süper Lig'in 22. haftasında İstanbulspor'u 3-1 ile geçen Galatasaray'ın galibiyetinin yankıları sürerken, eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu karşılaşmanın ardından dikkat çeken ifadeler kullandı. Toroğlu, Galatasaray'ın kazandığı ilk penaltı öncesi Torreira'nın faul yaptığını söylerken, Kerem'in frikik golünde kurulan barajın hatalı olduğunu dile getirdi. İşte detaylar...

Spor 26-01-2024 13:54

İstanbulspor maçının yıldızı Kerem Aktürkoğlu maç sonunda isyan etti! Hakemlerden sürekli azar yiyoruz

İstanbulspor karşısında 2 gol atan Kerem Aktürkoğlu mücadelenin ardından konuşurken, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Aktürkoğlu açıklamasında hakemlerin maç içerisindeki tavırlarından dolayı isyan ederken "Maç içerisinde sürekli azar yiyoruz" ifadeleriyle dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 26-01-2024 08:04

Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe için flaş sözler! ''Onların kaybetmesi...''

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin maçı kaybetmesinin kendilerini motive ettiğini söyleyen Kerem'in sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 21-01-2024 21:55

Kerem Aktürkoğlu'nun ağzını okudular! Zorbay Küçük'e söylediği sözler ortaya çıkmasının ardından sosyal medya karıştı! ''Hayatımda gördüğüm en kötü hakemsin bak yüzüne söylüyorum''

Sivasspor maçının son dakikasında rakibine faul yapan Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, ikinci sarı karttan oyun dışına alınmıştı. Maçın hakemi Zorbay Küçük ile hararetli bir tartışma yaşayan Kerem Aktürkoğlu'nun söyledikleri ağız okuma teknolojisiyle ortaya çıktı. Gördüğü kırmızı kart sonrası sinirlerine hakim olamayan Kerem Aktürkoğlu'nun sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 12-01-2024 13:30

Galatasaray'da maçın son dakikalarında kırmızı kartla oyundan atılan Kerem Aktürkoğlu maç sonu hakeme saldırdı: Allah belanızı versin!

Erteleme maçında 16. hafta mücadelesinde Galatasaray Sivasspor'a konuk olurken mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sonuçlandı. Sarı-Kırmızılılar'da Kerem Aktürkoğlu gördüğü iki sarı kartla oyun dışında kalırken maçın 4. hakemine tepki gösterdi. İşte detaylar...

Spor 11-01-2024 19:17

Kerem Aktürkoğlu saç baş yoldurdu, taraftar artık isyan etti: Artık sıkıldım!

Sahasında Konyaspor'u konuk eden Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu dakikalar 48'i gösterirken çok net bir gol pozisyonundan faydalanamazken, Sarı-Kırmızılı taraftarlar Aktürkoğlu'na sert tepki gösterdi. İşte detaylar...

Spor 07-01-2024 20:31

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ameliyat oldu!

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun Burun eti büyümesi ve burun duvarı problemi nedeniyle operasyon geçirdiğini açıkladı.

Spor 30-12-2023 16:51

Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesi hata yapmadı! Şota Arveladze yönetimindeki Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup ettiler

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Karagümrük’ü konuk etti. Okan Buruk'un ekibi, hafta sonu oynayacakları kritik Fenerbahçe derbisi öncesinde mutlak 3 puan alma peşindeydi. Mücadelenin sonuna kadar baskılı bir oyun ortaya koyan sarı-kırmızılılar sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Spor 20-12-2023 21:56

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'ndan transfere yeşil ışık! ''Kariyerimde yeni bir adım atmaya hazırım''

Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılında sona erecek Kerem Aktürkoğlu'ndan transfer açıklaması geldi. Sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edilen milli oyuncu transfere açık kapı bıraktı.

Spor 11-12-2023 14:31

Kerem Aktürkoğlu’nun golü UEFA Şampiyonlar Ligi’nde haftanın golü seçildi!

Galatasaray’ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu’nun, Manchester United maçında attığı gol UEFA Şampiyonlar Ligi’nde haftanın golü seçildi.

Spor 01-12-2023 15:02

Kerem Aktürkoğlu attığı golü Filistinli çocuklara armağan etti! Duygulandıran paylaşım

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu beşinci maçında Galatasaray, Manchester United ile 3-3 berabere kaldı. Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, 71. dakikada muhteşem bir gole imza attı. Aktürkoğlu, attığı golü Filistinli çocuklara armağan etti.

Spor 30-11-2023 10:15

Galatasaray'ın Kerem'i var! Ronaldo'dan sonra başarabilen tek kişi o...

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, kendi evinde ağırladığı Manchester United karşısında 3-1 gerideyken skoru 3-3'e getirdi ve 1 puan almayı başardı. Kerem Aktürkoğlu'nun attığı gol ise tarihe geçti.

Spor 29-11-2023 22:44

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu kırılması zor bir rekora imza attı!

Kerem Aktürkoğlu kırılması zor bir rekora imza attı. Kerem, Türkiye'de en uzun süre sakatlık yaşamayan futbolcu olan (1459) gün boyunca sakatlık yaşamayan eski Trabzonspor futbolcusu Hami Mandıralı’nın ardından en uzun süre boyunca sakatlık yaşamayan ve devamlı forma giyen futbolcu oldu.

Spor 23-11-2023 10:32

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu takımdan ayrılıyor! Bonservis bedelini bile yazdılar

Galatasaray'ın en skorer isimlerinden olan Kerem Aktürkoğlu'nun sezon sonunda takımdan ayrılabileceği öne sürüldü. Yaptığı açıklamalarla Avrupa'da oynama hayalini yineleyen milli oyuncu için İngiliz basınından yeni bir iddia geldi.

Spor 15-11-2023 11:25

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu kararı verildi! Okan Buruk, çözümü buldu

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray, Hatayspor deplasmanına çıkmıştı. Mersin Stadyumu'nda oynanan müsabakadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılan sarı - kırmızılılarda Kerem Aktürkoğlu'nun performansındaki düşüş dikkat çekmişti. Son haftalarda girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremeyen ve oyun içindeki katkısı azalan yıldız isim için çözümü Okan Buruk buldu. İşte detaylar...

Spor 14-11-2023 08:49

Bayern Münih maçı sonrası Galatasaray taraftarı Kerem Aktürkoğlu'na demediğini bırakmadı! Şahan Gökbakar'dan paylaşım geldi

Galatasaray iyi oyununa rağmen Bayern Münih karşısında 3-1 mağlup olurken Sarı-Kırmızılı bazı taraftarlar birçok net pozisyondan faydalanamayan Kerem Aktürkoğlu'na tepki gösterdi. İşte detaylar...

Spor 25-10-2023 15:01

Galatasaray - Bayern Münih maçına damga vuran pozisyon! Kerem Aktürkoğlu, kale ağzında zor olanı başardı...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında Bundesliga devi Bayern Münih'i konuk etti. Karşılaşmaya çok etkili başlayan sarı - kırmızılılar, 8. dakikada bir anlık konsantrasyon kaybı nedeniyle kalesinde golü gördü ve 1-0 geriye düştü. Golün ardından oyundan düşmeyen ve ataklarını sürdüren sarı - kırmızılılar, 11. dakikada yakaladığı pozisyonda Kerem Aktürkoğlu ile mutlak bir fırsatı değerlendiremedi. İşte detaylar...

Spor 24-10-2023 20:12

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu'ndan Filistin'e destek! 'Konuşmaktan çekinenler var ama...'

Galatasaray ve A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, İsrail - Hamas çatışmalarıyla alakalı bir paylaşımda bulundu. Başarılı futbolcu; Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "İsrail ve Filistin arasında yaşananlar tarihsel olarak herkes tarafından farklı okunabilir. Bana göre yıllardır olan şey, bir halkın çaresizce yok edilmesi." ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 14-10-2023 21:52

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu yuvadan uçuyor! İngiliz devi para harcamaya hazır...

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, performansıyla dünya devlerini peşine taktı. Avrupa'nın birçok büyük kulübünün transfer listesine giren Kerem için devre arasında Tottenham'dan resmi teklif geleceği öğrenildi.

Spor 12-10-2023 16:43

Kerem Aktürkoğlu'nun kim kimler beğenmedi ki... Tottenham, Arsenal ve West Ham, Bayern Münih maçında tribünde olacak

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, performansıyla dünya devlerini peşine taktı. Avrupa'nın birçok büyük kulübünün transfer listesine giren Kerem için devre arasında Galatasaray'a teklif gelmesi bekleniyor.

Spor 10-10-2023 11:44

Galatasaray'da eleştirilerin hedefinde Kerem Aktürkoğlu var!

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, Manchester United maçı sonrası konuşmuş ve taraftarların tepkisini çekti. Dün geceden beri eleştiri alan yıldız oyuncuya tepkiler bir türlü dinmiyor.

Spor 04-10-2023 14:44

Galatasaray'da dev operasyon için şimdiden düğmeye basıldı! Ocak ayında 3 imza birden...

Sezon öncesi yaptığı transferle adından söz ettiren Galatasaray ocak ayı için de şimdiden harekete geçerken, iç transferde de hareketli bir dönem geçireceğinin sinyallerini veriyor. Sarı-Kırmızılılar 3 isimle sözleşme imzalamaya oldukça yakın. İşte detaylar...

Spor 03-10-2023 12:12

''Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na oyun oynanıyor'' iddiası gündeme bomba gibi düştü

Galatasaray taraftarı ile bir dargın bir barışık olan Kerem Aktürkoğlu için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Gösterdiği performansla takımının en önemli isimlerinden biri olmasına rağmen zaman zaman taraftarlardan tepki alan Kerem'in bu sebeple mutsuz olduğu öğrenildi.

Spor 27-09-2023 09:41

Kerem Aktürkoğlu'nun sabrı taştı! Galatasaray taraftarına gönül koydu

Galatasaray'da Kopenhag maçında tribünlerden tepki gören Kerem Aktürkoğlu'ndan sarı-kırmızılı taraftarlara isyan niteliğinde bir cevap geldi.

Spor 23-09-2023 09:38

Kerem Aktürkoğlu'ndan sürpriz imza! Ününe ün katıp geleceğini sağlama alacak

Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu, ticari bir yatırıma imza atmanın eşiğinde... Ününe ün katıp yatırımlarını arttırmayı düşünen yıldız oyuncu flaş bir hamlede bulundu.

Spor 20-09-2023 13:36

Son dakika: Kerem Aktürkoğlu'ndan maç sonunda itiraf! 'Milli takımda yaşadığım olaydan sonra kendime zor geldim!'

Son dakika haberleri: Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Yılport Samsunspor'u konuk etti. Sarı - kırmızılılar, Rams Park'ta oynanan müsabakadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı ve üst üste 3. kez kazandı. Galatasaray'da attığı 2 gol ve yaptığı 1 asistle maça damgasını vuran Kerem Aktürkoğlu'nun karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamalar ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 16-09-2023 22:43

Son dakika: Galatasaray - Samsunspor maçına Kerem Aktürkoğlu damgası! Sadece 45 dakikada...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray ile Yılport Samsunspor karşı karşıya geldi. Rams Park'ta oynanan maçta büyük bir mücadele yaşanırken, geceye damgasını Kerem Aktürkoğlu vurdu. İlk yarıda 2 gol atan yıldız futbolcu, bir de asist yaparak takımını adeta sırtladı. İşte detaylar...

Spor 16-09-2023 21:00

Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu ve Zaha'nın kavga ettiği iddiasına sert yalanlama!

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ile Zaha'nın kavga ettiği iddiasını sert bir dille yalanladı. Hukuki sürecin başlatıldığını açıklayan sarı-kırmızılılar, Sergio Oliveira ile ilgili çıkan dedikoduyu da yalanlamış oldu.

Spor 05-09-2023 13:37

Kerem Aktürkoğlu maç sonunda patladı! ''Kime göre kötüyüm?''

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'ın Gaziantep FK maçı sonrası konuştu.

Spor 03-09-2023 09:34

Galatasaray'a Kerem Aktürkoğlu piyangosu! İngiliz ekibi gözünü kararttı, kesenin ağzını açtı, 450 milyon TL!

Süper Lig'de transfer dönemi hız kesmeden devam ederken, geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla alkış toplayan Kerem Aktürkoğlu için İngiliz ekibi Nottingham Forrest'tan sürpriz bir teklif geldi. İşte detaylar...

Spor 30-06-2023 12:34

Galatasaray'da forma giyen Kerem Aktürkoğlu'nu Fenerbahçe istemiş!

Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük rol oynayan Kerem Aktürkoğlu için sarı-kırmızılıların eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak açıklamalarda bulundu. Kerem'in transferiyle ilgili bilinmeyenleri açıklayan Abdurrahim Albayrak itiraflarda bulundu.

Spor 06-06-2023 11:44

Kerem Aktürkoğlu'ndan 6-0 göndermesi!

Fenerbahçe derbisinden 3 puanla ayrılan Galatasaray, sarı-lacivertlileri Nef Stadyumu’nda 9 yıl sonra mağlup etti. Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'ndan maç sonunda 6-0 göndermesi geldi.

Spor 04-06-2023 22:17

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu giderse, milli yıldız takıma katılacak! Sarı-kırmızılılar B planını çoktan hazırladı

Galatasaray yönetimi önümüzdeki sezonun planlamasına başladı. Sarı kırmızılı takımın yıldızı Mauro Icardi'den sonra en skorer oyuncu konumunda bulunan Kerem Aktürkoğlu için Avrupa devleri pusu kurmuş durumda. Galatasaray'a önümüzdeki günlerde teklif gelmesi beklenirken, yöneticiler B planını hazırda tutuyor.

Spor 02-06-2023 14:05

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun morali bir hayli bozuldu!

Süper Lig şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'da oyunculara teklif gelmeye başladı. Kerem Aktürkoğlu için yapılan teklifi reddeden sarı-kırmızılılarda genç oyuncunun morali bir hayli bozulmuş durumda...

Spor 01-06-2023 14:10

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu resmen açıkladı! Ayrılık sözleri... Kendimi zorluyorum

2020 yılından bu yana Galatasaray forması giyen ve her sezon performansını daha da yükselten Kerem Aktürkoğlu'nun talipleri artmaya devam ederken, başarılı oyuncu hayalinin 'Avrupa' olduğunu dile getirdi. İşte detaylar...

Spor 28-05-2023 12:04

Kerem Aktürkoğlu'ndan transfer ve Icardi açıklaması! ''O konuda bir türlü anlaşamıyoruz''

Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, 2-0 aldıkları Sivasspor galibiyetinin ardından, “Haftaya inşallah şampiyon olacağız” dedi.

Spor 21-05-2023 10:00

Kerem Aktürkoğlu: Haftaya şampiyon olacağız

Galatasaray'ın 24 yaşındaki kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, "Her hafta şampiyon olacağız diye hazırlanıyoruz. Bu maçın önemini çok iyi biliyorduk. Ona göre hazırlandık. İnanılmaz bir atmosfer vardı. Taraftarımızın hiç sustuğunu hatırlamıyorum. Çok güzel hazırlandık. Taraftarımıza teşekkür ederiz. Haftaya inşallah şampiyon olacağız” dedi

Spor 20-05-2023 22:44

Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu'na yeni sözleşme! Görenlere 'yok artık' dedirtti

Şampiyonluğun en büyük adayı konumunda bulunan Galatasaray, yeni sezon için de kolları erkenden sıvarken Okan Buruk'un vazgeçilmezleri arasında bulunan isimlerden Kerem Aktrükoğlu ile geçtiğimiz günlerde yeni sözleşme konusunda mutabakat sağlanmıştı. Aktürkoğlu'nun Sarı-Kırmızılılar ile olan yeni sözleşmesinin detayları ortaya çıkarken, sözleşmeye koyulan bazı maddeler herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

Spor 13-05-2023 15:55