Tecavüz etmeye çalışan sarhoş kocasının penisini dilim dilim kesti!

Hindistan’da bir kadın, eve sarhoş gelerek kendisiyle çocukların gözü önünde birlikte olmaya çalışan eşinin penisini doğradı. Adamın hastanede tedavi altında olduğu belirtilirken, kadının ise cinayete teşebbüs suçlamasıyla yargılandığı kaydedildi.

T24'ün Daily Mail’den aktardığı haberine göre, Hindistan’ın Sirisedu bölgesinde yaşanan sıradışı olayda, ismi açıklanmayan kadın, polise verdiği ifade de R. Ravinder isimli eşinin öğle yemeği arasından sonra eve sarhoş geldiğini ve kendisini elle taciz etmeye başladığını söyledi. Kadın, sarhoş olduğunda hep aynı hareketleri yaptığını ve cinsel tacizde bulunduğunu belirterek, çocukların önünde kendisine tecavüz etmeye kalkmasının ardından korktuğunu ve kendini korumak için "sıradışı önlemler” almak zorunda kaldığını ifade etti.

Reklam
Reklam

DOKTORLAR PENİSİ DİKMEYİ BAŞARDI MI BİLİNMİYOR!

40 yaşındaki Ravinder’in hastanede tedavi altına alındığı kaydedilirken, doktorların penisi dikmeyi başarıp başaramadığına dair ise bir bilgi verilmedi.

"TACİZE DAYANAMAYARAK BIÇAĞI ALMIŞ VE PENİSİNİ DOĞRAMIŞ"

Haberde yer alan detaylara göre, Hindistan medyasına konuşan yerel polis şefi, “Komşular bize Ravinder eve sarhoş geldiğinde ikilinin sıklıkla kavga ettiğini söylediler. Tacize dayanamayarak bıçağı almış ve penisini doğramış. Hindistan Ceza Hukuku’nun (IPC) 307. bölümü kapsamında kadın hakkında cinayete teşebbüs dosyası oluşturduk” dedi.

'MEŞRU MÜDAFA'

Tacizin ardından eşini bıçaklayan kadın ise iddiaları reddederek olayın meşru müdafaa olduğunu savundu.



Anahtar Kelimeler: