Twitter, WhatsApp, Instagram, Facebook'a erişim sorunu! Twitter çöktü mü?

Türkiye genelinde internete erişim sorunu yaşanıyor. Twitter, Facebook ve Instagram'a uygulamalarına ulaşılamıyor. Twitter'a giren kullanıcılar paylaşımları görüntüleyemezken, Facebook ve Instagram'da yavaşlık sıkıntısı olduğu kaydedildi. Konuyla ilgili henüz açıklama gelmedi.

Sosyal medya platformları olan Facebook, Instagram, Twitter ve WhatsApp'taki yavaşlığın sebebi gün içinde sıklıkla merak edilen konuların arasında yer alıyor. Gece saatlerinden itibaren bu platformlara erişim sıkıntısı yaşanırken "İnternet neden yok?, Twitter çöktü mü?, İnternet neden yavaş?, Twitter ve Whatsapp'a neden girilemiyor?" soruları da arama motoru Google'da gün içinde sık aratılan konular arasında geldi.

Reklam
Reklam

TWITTER, INSTAGRAM, FACEBOOK NEDEN AÇILMIYOR? ÇÖKTÜ MÜ?

Türkiye'de Twitter ve Whatsapp'ta erişim problemleri yaşanıyor. İnternet yavaşlaması ve yer yer de tamamen gitmesi kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Bugün gün içinde sık sık sosyal medya platformları ve mesajlaşma uygulamalarında problemler yaşanıyor.

Twitter, Instagram, Facebook yetkililerinden soruna ilişkin henüz net bir açıklama yapılmış değil. Erişim sıkıntısının en çok Avrupa ülkelerinde yaşandığı görülüyor.




Anahtar Kelimeler: