Facebook Haberleri Ve Son Dakika Facebook Haberleri

Facebook Haberleri Ve Son Dakika Facebook Haberleri

2004 yılında Mark Zuckerberg tarafından kurulan sosyal paylaşım merkezi olan Facebook, 20076 yılında 13 yaş üstü bireylerin kullanımına açılmıştır. Sitenin amacı insanların fotoğraf ve video paylaşımı yapması, başka insanlarla görüntülü ve yazılı iletişim kurmasıdır.
Dünyanın en çok ziyaret edilen sosyal ağlarından biri olan Facebook, sürekli gelişerek yeni güncellemeleriyle keyif verici olmayı ve çağı yakalamayı başarmıştır.
5 milyardan fazla kullanıcısı bulunan sitede, iş ve eğitim durumunuz hakkında bilgi paylaşımı yapabilir, bu sayede eski arkadaşlarınıza kolayca ulaşabilirsiniz.
Web otorileri tarafından en başarılı uygulama varsayılan Facebook, güvenlik önlemleri sağlayan ücretsiz bir sitedir. Profilinizi sadece arkadaşlara açık yaparak sınırlandırma yapabilirsiniz. Facebook ile arkadaşlarınıza özel veya genel olarak video ve fotoğraf paylaşımı yapabilirsiniz. Etkinlik düzenleyerek keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Facebook Haberleri

Instagram, Facebook ve Threads dünya çapında çökmüştü! Peki o sırada ne oldu, neler yaşandı? İçerideki kaynaklarıma sordum diyerek paylaştı

Sosyal medya platformları Instagram, Facebook ve Threads dün akşam saatlerinde çöktü. Sorun Meta'nın gerekli aksiyonları almasının sonucunda giderilirken, sorunun neden kaynaklandığı, erişim sorununa neyin sebep olduğu merak edilmeye başlandı. Gazeteci Kenan Taş ise "İçerideki kaynaklarıma sordum" diyerek konuyla ilgili ilgi çeken ifadelerin yer aldığı bir paylaşım yaptı.

Haber 06-03-2024 15:28

Facebook 20 yaşında: Yurt odasında kuruldu, şimdi dünyanın en çok kullanılan sosyal ağları arasında!

Dünyanın en çok kullanılan sosyal ağları arasında yer alan Facebook, 4 Şubat 2004'te Mark Zuckerberg ve 3 arkadaşının Harvard Üniversitesi'ndeki yurt odasında kurulmuştu. Facebook bugün ise 20'inci yaşını kutluyor. Platform, veri güvenliği ve rekabet ihlali tartışmalarıyla yıpransa da "Meta" şemsiyesi altında metaverse alanındaki atılımlarıyla yoluna devam ederek dikkat çekiyor.

Haber 04-02-2024 11:51

ABD'den sosyal medya hamlesi! 16 yaş altındakilere yasak getirildi: Tepkiler peş peşe geliyor!

ABD'nin güney eyaletlerinden Florida'da Temsilciler Meclisi çok konuşulacak bir karar imza attı. Meclis 16 yaş altındaki çocukların sosyal medya kullanmasını yasakladı.

Haber 25-01-2024 13:06

Meta duyurdu! Avrupa'da Instagram ve Facebook için yeni dönem... Fiyatlar da belli oldu

Avrupa'da Instagram ve Facebook için yeni dönem... Meta, Avrupa Birliği düzenlemelerine uymak adına Avrupa'daki kullanıcılara Facebook ve Instagram'ı reklamsız kullanmak için bir abonelik planı sunacak. Aylık abonelik planlarının fiyatları da belli oldu.

Haber 30-10-2023 16:41

Facebook profil gizleme - Facebook herkese açık nasıl kapatılır?

Sosyal medyanın hızla yaygınlaştığı günümüzde Facebook gibi platformlar insanların yaşamlarını çevrimiçi paylaşma ve bağlantı kurma konusunda önemli bir rol oynar. Ancak her ne kadar bu platformlar güzel bir deneyim sunsa da kişisel gizliliği ve dijital güvenliği ihmal etmek istemeyiz. İşte bu nedenl, Facebook profilinizi gizlemek ve paylaşımlarınızı sadece belirli kişilere veya sınırlı bir kitleye göstermek isteyebilirsiniz.

Haber 28-10-2023 19:27

Facebook Messenger gizlilik ayarları nasıl yapılır?

Facebook Messenger gizlilik ayarları çevrimiçi iletişim ve paylaşımların gizliliğini korumak isteyen kullanıcılar için son derece önemlidir. Bu ayarlar kişisel bilgilerinizi ve sohbetlerinizi daha iyi kontrol etmenize yardımcı olur. Facebook Messenger'daki gizlilik ayarları kimlerin size mesaj gönderebileceğinden kimlerin çevrimiçi durumunuzu görebileceğinden ve kişisel bilgilerinizi ne kadar paylaşmak istediğinizden bahseder.

Haber 28-10-2023 19:17

Facebook video indirme yöntemi - Facebook videosu nasıl indirilir?

2004 yılında kurulduğundan bugüne git gide gelişen ve kısa süre içinde dünya çapında milyarlarca kullanıcıya sahip olan Facebook, kişilerin birbirleri ile iletişim kurmasını sağlayan ve kişiler arası bilgi alışverişi amaçlayan bir sosyal ağ olarak tanımlanır. Günümüzde hem masa üstü ya da diz üstü bilgisayarlarda tarayıcı ile hem de mobil cihazlara indirilen uygulaması aracılığı ile kullanılabilmektedir.

Haber 28-10-2023 17:31

Facebook mesaj isteklerini kapatma - Facebook'ta mesaj kısıtlaması nasıl yapılır?

Facebook mesaj isteklerini kapatma veya mesaj kısıtlamasını ayarlama kullanıcıların sosyal medya deneyimlerini daha iyi kontrol etmelerini sağlayan önemli bir özelliktir. Facebook insanların iletişim kurmalarını kolaylaştıran bir platformdur ancak bazen istenmeyen mesajlar veya rahatsız edici içeriklerle karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle Facebook'un sunduğu bu özellikleri kullanarak istenmeyen mesajları filtrelemek veya sadece arkadaşlarınızdan gelen mesajlara odaklanmak isteyebilirsiniz.

Haber 24-10-2023 23:06

Facebook'tan İsrail-Filistin çatışması gerekçesiyle geçici kısıtlama güncellemesi!

ABD'li teknoloji şirketi Meta, İsrail-Filistin çatışmasına ilişkin "zararlı ve zararlı olabilecek" içeriklerin yayılması konusunda, sahibi olduğu Facebook'ta "geçici kısıtlayıcı tedbirler" aldı. Meta, bu güncellemeyle, gönderilerde "saldırgan" yorumların görünürlüğünün azaltılmasının hedeflendiğini bildirdi.

Haber 19-10-2023 17:58

Facebook logosunu değiştirdi! İşte Facebook'un yeni logosu

Facebook'un logosu yenilendi. Meta, çatısı altındaki sosyal medya platformlarından olan Facebook'un logosunda bazı değişiklikler yaptı. Meta, değişikliklerle ilgili açıklamalarının yer aldığı bir blog yazısı da yayınladı. İşte Facebook'un yeni logosu ve yapılan değişiklikler!

Haber 21-09-2023 17:15

Instagram ve Facebook'un İhlal sistemi çöktü! Instagram hikayem neden silindi, topluluk kuralları ihlali nedir?

Instagram hikaye silinme sorunu merak edildi. Bazı Instagram kullanıcıları paylaştıkları hikaye ve gönderilerin kaldırıldığını fark etti. Bu sorunla karşılaşan vatandaşlar "Gönderin nefret söylemiyle ilgili Topluluk Standartlarımızı ihlal ediyor" şeklinde bir uyarıyla karşılaştılar. Peki, Instagram hikayem neden silindi, hikaye silinme sorunu nedir? Instagram topluluk kuralları ihlali nedir?

Haber 10-05-2023 19:39

İki malzemeyle karınca istilalarına son veriyor! Karıncalardan kurtulmak için etkili çözümü paylaştı

Karıncalar havalar ısınınca evleri, bahçeleri istila etmeye başlıyor. Gün geçtikçe artan karınca istilalarından şikayet ediyorsanız bu duruma dur demenin zamanı geldi! TikTok'ta bir uzman karıncalardan kurtulmak için bütçe dostu karışım tarifini verdi.

Kadin 27-04-2023 13:59

23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI MESAJLARI 2023: Yazıları kısa, etkileyici, farklı ve güzel resimli 23 NİSAN MESAJLARI burada!

23 Nisan mesajları, WhatsApp, Instagram, Facebook ve Twitter gibi uygulamalarda paylaşımda bulunmak istreyen vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Bu sene Ramazan Bayramının son gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının büyük coşkuyla kutlanıyor. Biz de yazıları kısa, etkileyici, farklı ve güzel resimli 23 Nisan mesajları ve sözlerini sizler için derledik. İşte en yeni 23 Nisan mesajları ve görselleri...

Haber 23-04-2023 08:37

Karısına göre çirkin olduğunu söylüyorlar! Para için birlikteler iddialarına cevap verdi

Güzellik algıları nedeniyle birçok çift toplum tarafından olumsuz yorumlar ve bakışlar alıyor. Genellikle kadınlara dayatılan bu baskılar erkeklere de olumsuz durumlar yaşatabiliyor. TikTok'ta çekici karısına göre çirkin olduğunu ve karısının onunla parası için birlikte olduğunu söyleyenlere cevap veren adam, toplumdaki ön yargıları yıktı.

Kadin 12-04-2023 10:33

Meta binlerce çalışanını daha işten çıkarmayı planlıyor!

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, 10 bin kişiyi işten çıkaracak. Ekip boyutunun yaklaşık 10 bin kişi azaltılacağına işaret eden şiretin CEO'su Zuckerberg, henüz işe alım yapılmayan yaklaşık 5 bin açık pozisyonu da kapatacaklarını bildirdi.

Finans 14-03-2023 19:45

ABD basını yazdı: Meta binlerce kişiyi işten çıkaracak

Bünyesinde Facebook, Instagram ve WhatsApp gibi büyük sosyal medya ve mesajlaşma uygulamalarını barındıran Meta'dan dikkat çeken bir hamle geldi. ABD basınında yer verilen haberlere göre şirketin, önümüzdeki günlerde binlerce kişiyi işten çıkaracağı iddia edildi.

Finans 22-02-2023 20:45

Elon Musk'ın Twitter'ının izinden gidiyor: Meta Verified ile Facebook ve Instagram'da yeni dönem!

Ücretli mavi tik Twitter'ın sınırlarını da aşıyor. Meta CEO'su Mark Zuckerberg, Instagram ve Facebook'ta mavi tikli abonelik paketi Meta Verified'ı bu hafta test etmeye başlayacaklarını duyurdu. Buna göre, Twitter'dakine benzer bir şekilde Instagram ve Facebook kullanıcıları ücretli abonelik sistemine katılarak mavi tik sahibi olabilecek. Meta Verified'ın fiyatı da açıklandı.

Haber 20-02-2023 10:54

Facebook çöktü mü? 9 Şubat 2023 Facebook'ta erişim problemi mi var?

Facebook çöktü mü, neden yavaşladı gibi sorular gündemdeki yerini koruyor. Sosyal medya kullanıcıları twitter'daki yavaşlamanın ardından diğer sosyal medya platformlarında da sorun olup olmadığını öğrenmek istiyor. Peki, Facebook çöktü mü? 9 Şubat 2023 Facebook'ta erişim problemi mi var? İşte konu hakkında tüm detaylar..

Haber 09-02-2023 06:38

Önce Twitter'dan onay çıktı şimdi de Meta'dan... Ve Donald Trump dönüyor!

Trump'ın kapatılan Twitter hesabı, Twitter'ı satın aldıktan sonra Elon Musk tarafından açılmış, böylece Twitter'dan Trump'a onay çıkmıştı. Şimdi Meta'dan da bir onay çıktı. Facebook’un sahibi teknoloji şirketi Meta, eski ABD Başkanı Donald Trump’ın, Facebook ve Instagram hesaplarını tekrar aktif hale getireceğini açıkladı. Diğer bir deyişle 2024 başkanlık seçimlerine tekrar aday olan Trump 2 yıllık yasağın ardından sosyal medyaya dönüyor.

Haber 26-01-2023 17:21

Facebook'tan buldu, sahte fizyoterapist hayatını kararttı! Belden aşağısı tutmaz oldu

Bursa'da yaşayan 35 yaşındaki Rahman E.'nin hayatı, Facebook'ta kendini fizyoterapist olarak tanıtan G.K. ile tanışmasıyla karardı. Genç adamın yanlış uygulama sonucu bel fıtığı patladı, belden aşağısı tutmaz oldu. 8 yıllık işinden olduğunu söyleyen Rahman E. "Kredilerimi ödeyemedim, geçimimi sağlayamadım. Ağır depresyon geçirdim. Yanlış uygulama sonucu belimden aşağı uyuşuklukla yaşamak zorunda kaldım" dedi.

Haber 11-01-2023 07:55

Sosyal medya ikiye bölündü: Tırnakların beyaz mı mavi mi olduğu tartışılıyor

Sosyal medyada paylaşılan kıyafette ve çeşitli objelerde görülen renk değişimleri büyük tartışmalar yaratabiliyor. Manikür yaptıran bir kadının tırnağının fotoğrafı Facebook hesabı üzerinden paylaşılarak ojenin hangi renk olduğu soruldu. Kısa süre içerisinde milyonlarca yorum alan gönder sosyal medyayı ikiye böldü.

Kadin 01-01-2023 11:35

Böylesi şeytanın aklına gelmez! Borcunu ödememek için kızının sosyal medya hesabından ‘kefen’ fotoğraflarını paylaştı

Endonezya’nın Kuzey Sumatra eyaletinde yaşayan ismi açıklanmayan bir kadın yüklü miktardaki borcunu geri ödeyemediği için Facebook’tan ölü taklidi yapmaya karar verdi. Kızının sosyal medya hesabından paylaşım yapan kadın ölü taklidi yaptı. Durumu daha inandırıcı hale getirmek isteyen kadın Facebook’a kefenle çekilmiş fotoğraflarını yükledi.

Trend 24-12-2022 09:02

Cambridge Analytica da dahil... Meta, 725 milyon dolar ödemeyi kabul etti!

Facebook tarihinin en dikkat çekici olaylarından biri olan Cambridge Analytica suçlamaları, küresel ölçekte bir krize yol açmıştı. Bu konuda önemli bir gelişme yaşandı. Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta Platforms Inc, Cambridge Analytica da dahil olmak üzere üçüncü tarafların kullanıcıların kişisel bilgilerine erişmesine izin vermekle suçlandığı toplu davanın kapanması için 725 milyon dolar ödemeyi kabul etti.

Haber 23-12-2022 16:12

Sosyal medya kullanıcıları dikkat! Şifrenizi acil bir şekilde güncelleyin

Sosyal medya sitesi Facebook’un yeni bir açığının dolandırıcıların yeni yöntemi olduğu bildirildi. Habere göre, kullanıcıların hesaplarına erişen hacker'lar, gerçekleştirdiği paylaşımlar üzerinden binlerce insanı bu yoldan dolandırıyor. Uzmanlar sosyal medya hesaplarının şifrelerinin güncellenmesi gerektiği görüşündeyken, hacker'ların saldırısına uğrayan bir kişi "Bu konulara dikkat etmeniz önemle arz ediyor. Çünkü hacker'lar ya da kötü niyetli kişiler yepyeni bir yöntem bulmuşlar" diye konuştu.

Haber 23-12-2022 11:15

Facebook'a 2 milyar dolarlık tazminat davası! Davacıların avukatları iddia etti: Yaşanan ölümlerden Facebook sorumlu

Facebook, Kenya'da 2 milyar dolarlık tazminat davasıyla karşı karşıya. Aktarılanlara göre dava, Kenya'da şiddeti teşvik eden gönderilerin yayınlanmasına ve paylaşılmasına izin verdiği gerekçesiyle açıldı. Davacıların avukatlarından yapılan açıklamada, Facebook'un, kullandığı algoritmayla nefret söylemini destekleyerek şiddet olaylarının yayılmasına yol açtığı ve yaşanan ölümlerden sorumlu olduğu öne sürüldü.

Haber 14-12-2022 13:35

Büyük yankı uyandıran 'Facebook skandalı' iddiası! Söylenenler ağızları açık bıraktı: Bazı vakalarda rüşvet bile varmış

İddialara göre Facebook kullanıcıları, yeni bir 'Facebook skandalı' ile karşı karşıya. ABD basınında çıkan şok edici iddialara göre, şirket çalışanları kullanıcıların Facebook hesaplarını ele geçirdi. Hatta bazı vakalarda rüşvetin söz konusu olduğunu iddia edildi. Meta'nın bu olayların üzerine kullanıcıların Facebook hesaplarını ele geçirdikleri için bazı çalışanlarını kovduğu bildiriliyor. Şimdi milyonlarca Facebook kullanıcısı büyük bir şok içerisinde.

Haber 18-11-2022 11:47

Dikkat! Facebook tarih verdi: 1 Aralık'tan itibaren kaldırılıyor

Facebook, kullanıcılar Instagram ve WhatsApp'ta vakit geçirseler de hala popülerliğini koruyor. Facebook'un kullanıcı sayısı hala milyar ile ifade edilecek kadar çok. Ancak Facebook kullanıcılarının tamamını ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Bu gelişmeye göre, Facebook 1 Aralık'tan itibaren büyük bir değişiklik planlıyor! Böylece profillerdeki bazı bilgiler kaldırılacak.

Haber 17-11-2022 16:58

ABD basını yazdı! Amazon binlerce çalışanını işten çıkaracak

Dünyaca ünlü e-ticaret şirketi Amazon'la ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. ABD basınındaki iddialara göre Amazon'un büyük çaplı bir işten çıkarma girişiminde olduğu bildirilerek, şirketin 10 bin kişiyi işten çıkarmaya hazırlandığı aktarıldı. Öte yandan, 9 Kasım’da Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, 11 binden fazla çalışanını işten çıkaracağını duyurmuştu. Elon Musk'ın satın aldığı Twitter'da da, şirket çalışanlarının yüzde 50'sinin işine son verilmişti.

Finans 15-11-2022 00:23

Facebook çöktü mü? 13 Kasım Facebook yavaşlık sorunu çözüldü mü? BTK'dan önemli açıklama!

Facebook'un yavaşladığı ve erişimin kısıtlandığı ifade edildi. Yaşanan problem nedeniyle Facebook'un çöküp çökmediği araştırılmaya başlandı. İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi'nde geçtiğimiz gün gerçekleşen patlama sonrası Facebook'a erişimde sorun yaşanıyor. Peki Facebook çöktü mü? 13 Kasım Facebook yavaşlık sorunu çözüldü mü? İşte BTK'dan yapılan açıklama...

Haber 14-11-2022 07:29

Twitter başlattı, o devam ettiriyor! Binlerce kişiyi ilgilendirecek: Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi...

Twitter'ı satın alan Elon Musk, sosyal medya platformunda büyük bir işten çıkarma operasyonuna imza attı. Bu kapsamda, Twitter'da çalışan çok sayıda kişi işinden oldu. Fakat Twitter'ın başlattığı işten çıkarma operasyonunu başka bir sosyal medya şirketi devam ettirecek gibi görünüyor. Bu kez hedefte Facebook, Instagram ve WhatsApp gibi ünlü platformları bünyesinde tutan Meta var. Çıkan haberlere göre, Meta'da çalışan binlerce kişinin bir sonraki hafta çalışacak bir işi olmayabilir.

Haber 07-11-2022 13:04

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları! En güzel ve anlamlı Cumhuriyet Bayramı mesajları, resimleri

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları ve sözleri bu değerli günün gelmesiyle beraber sıklıkla sorgulanmaya başladı. Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetimi ilan etmesi anısına her yıl 29 Ekim günü kutlanıyor. Sevdiklerine bu önemli günün geldiğini duyurmak isteyenler 29 Ekim mesajları ve sözlerini araştırıyorlar. İşte en güzel, anlamlı, yeni, görselli 29 Ekim mesajları ve sözleri...

Haber 29-10-2022 07:52

Gözler yarına çevrildi! Meta ve WhatsApp, Rekabet Kurulu'na savunma verecek

WhatsApp kullanıcılarına getirilen veri paylaşma zorunluluğuyla ilgili Meta ve paydaş şirketleri hakkında açılan soruşturma kapsamında sözlü savunma aşamasına gelindi. Meta Platforms (Facebook) ile WhatsApp LLC ve Madoka Turkey Bilişim Hizmetleri, soruşturma kapsamında, yarın Rekabet Kurulu'nda sözlü savunma yapacak.

Haber 10-10-2022 11:51

Instagram'da repost nasıl yapılır? Instagram repost özelliği nasıl kullanılır?

Günümüzde Instagram, Facebook gibi video ve görsel içeriklerin gönderi olarak paylaşıldığı sosyal medya uygulamaları bulunuyor. Bu sosyal medya uygulamalarında, başka bir kullanıcı tarafından paylaşılan içeriği kendi profilinde paylaşmak, repost olarak tanımlanıyor. Repost ne demek? Instagram'da repost nasıl yapılır?

Haber 08-10-2022 19:41

Meta'nın büyük umut bağladığı Horizon Worlds için olay iddia: O kadar çok sorun var ki, oluşturan ekip bile kullanmıyor

Metaverse artık hayatımızın içinde. Ancak metaverse uğruna adını bile değiştiren Meta'nın metaverse uygulaması Horizon Worlds'te sorunlar yaşandığı ileri sürüldü. Elde edilen bir nota göre, Meta'nın Horizon Worlds'ünde o kadar çok kalite sorunu var ki, onu oluşturan ekip bile onu çok fazla kullanmıyor.

Haber 07-10-2022 11:05

Soruşturma başlatılmıştı! Facebook ve WhatsApp, Rekabet Kurumunun karşısına çıkacak

Facebook ve WhatsApp, Rekabet Kurumunun karşısına çıkacak. Şirketlere hizmet piyasasındaki hakim durumlarını yaptığı anlaşmalar vesilesiyle kötü kullandığı gerekçesiyle soruşturma açılmıştı. Sözlü savunma aşamasına gelinen soruşturmada Facebook, Facebook Ireland, WhatsApp ve Madoka Turkey Bilişim Hizmetleri, 11 Ekim’de sözlü savunma verecek.

Haber 12-09-2022 11:47

Eski kot pantolonunu satmak için ilan verdi! Pozları bir anda viral olunca kadınların gözdesi oldu

İtalya’nın Plymouth bölgesinde yaşayan Mario Graziano isimli bir adam Facebook’ta eski kot pantolonunu satmak için ilan verdi. Graziano satış için ilana kendi pozlarını koymayı tercih etti. Kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşen seksi pozlarının sonrasında Graziano kadınların gözdesi haline geldiğini anlattı.

Trend 06-09-2022 14:19

Sosyal medya dahisi Mark Zuckerberg, sosyal medya kullanıcılarını eleştirdi: Yalnızca tüketmek için değil

Facebook'un kurucusu olan sosyal medya dahisi Mark Zuckerberg, sosyal medya kullanıcılarını eleştirerek, sosyal medyanın boş boş gezinme yeri olmadığını ima etti. Zuckerberg'e göre, sosyal medya yalnızca içerik tüketmek için değil, insanlarla ilişkiler kurmak için kullanılması gereken bir yer.

Haber 05-09-2022 17:48

Zuckerberg'den Biden itirafı! 'Yapmamamız gereken bir şeyi yaptık'

Sosyal medya platformu Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, 2020 seçimleri döneminde Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden hakkında çıkan bir haberi algoritmik olarak sansürlediklerini itiraf etti. Zuckerberg, "Bu kararın yanlış olduğunu bilmek beni çok rahatsız ediyor. Yapmamamız gereken bir şeyi yaptık, en kötüsü de bu" ifadesini kullandı.

Haber 26-08-2022 21:03

Facebook çöktü mü? Facebook'ta sorun mu yaşandı, Facebook ana sayfası neden sadece ünlü sayfalarını gösterdi??

Çok sayıda kullanıcı "Facebook çöktü mü?" sorusunun yanıtını aradı. Çünkü Facebook kullanıcıları, ana sayfalarında düzenli gönderiler gösterilmediği için sorun bildirdi. Kullanıcıların şikayetine göre, Facebook ana sayfasında arkadaşlardan gelen gönderiler değil, ünlü sayfalarındaki rastgele gönderiler gösterildi. Peki Facebook çöktü mü? Facebook ana sayfası neden sadece ünlü sayfalarını gösterdi, arkadaşlardan gelen gönderiler neden gözükmedi?

Haber 24-08-2022 10:31

Çok sık yapıyorsunuz dikkat! Soğuk su içtiği için hayatından oluyordu, Termal şok nasıl olur?

Sıcak yaz günlerinde ferahlamak için buz gibi sular içiliyor. Bu içilen sular serinletse de sağlığımızı tehlikeye atabiliyor. Adam Schaub isimli genç adamın sıcak havada içtiği soğuk su yüzünden vücudu şoka girdi. Yaşadıklarını paylaşan Schaub soğuk su içenleri uyardı.

Haber 15-08-2022 09:59

Çıktığı buluşmada salata yediği için aldığı hakaretler şaşkına uğrattı

İlk buluşmalar oldukça stresli ve heyecanlı olabiliyor. İlk buluşmada karşı taraftan gelen davranışlar tüm ilişkinin seyrini değiştirebiliyor. Facebook üzerinden buluştuğu gün yaşadıklarını anlatan bir kullanıcı yediği yemek nedeniyle aldığı hakaretleri paylaştı.

Kadin 12-08-2022 09:14

Bakkalın Facebook'ta paylaştığı fotoğraf olay oldu: Çikolata çalan çocuklar terörist mi?

Bakkalın çektiği fotoğraf karesi gündem yarattı. İstanbul'da bir bakkal, çikolata çaldıkları gerekçesiyle iki kız çocuğunu dükkanında alıkoyarken, Türk bayrağı önünde fotoğraflarını çekip sosyal medyada afişe etti. Söz konusu fotoğraflar sonrası bakkala büyük tepki gösterilirken, çikolata çalan çocukların terörist muamelesi gördüğü iddia edildi.

Haber 29-07-2022 08:11

Twitter, Facebook hissi yaşatacak! Bazı kullanıcılar görmeye başladı

Bazı Twitter kullanıcıları, paylaşımlarına önceden hazırlanmış etiketler eklenmesine izin veren yeni bir durum özelliği görmeye başladı. Böylece Twitter'da Facebook’taki gibi durumlar ekleyebilecek. Kullanıcılar, Twitter'da Facebook hissi yaşatan özelliğin ekran görüntülerini paylaştı.

Haber 28-07-2022 16:53

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta bir ilki yaşadı!

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta'nın bu yılın ikinci çeyreğinde elde ettiği gelir, geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 1 azalarak ilk kez düşüş gösterdi.

Finans 28-07-2022 00:36

Facebook'tan Afganistan kararı! Bazı hesaplar kapatıldı

ABD merkezli sosyal medya devi Facebook'tan Afganistan kararı geldi. Meta çatısı altındaki Facebook, Taliban hükümetinin televizyon kanalı (RTA) ve haber ajansı Bakhtar'ın hesaplarını kapattı.

Haber 20-07-2022 18:04

Bulmaca gibi gelişme! Meta adlı bir şirket, Facebook iken adını değiştiren Meta'ya dava açıyor: Nedeni ise Meta

Sosyal ağ şirketi Facebook ekim ayında adını Meta olarak değiştirmişti. Ancak Meta (veya Meta.is) isimli başka bir şirket, adını Meta olarak değiştiren Facebook'a dava açmaya karar verdi. Bulmaca çözüyormuş gibi hissettiren bu gelişmenin nedeni ise Mark Zuckerberg liderliğindeki Facebook'un Meta adını kullanması oldu.

Haber 20-07-2022 09:45

Herkes onu konuşuyor! Sosyal medya canlı yayınında kendi ölümünü saniye saniye yayınladı, bir anda fenomen dönüştü

Facebook kullanıcısı Rina Angko, 200 binden fazla kişiye bir motosiklet kazasıyla sonuçlanan canlı bir video yayınladı. 7 yaşındaki oğluyla birlikte motosiklet kazası yapan Rina olay yerinde hayatını kaybederken çocuk ise kazayı hafif yaralanarak atlattı. O anlar sosyal medya canlı yayınına yansıyınca Rina kısa sürede popüler olmayı başardı.

Trend 15-07-2022 10:02

Facebook hesap silme: Facebook hesap silme (kalıcı hesap kapatma) adımları

Hesabını kullanmak istemeyen kullanıcılar Facebook hesap silme özelliğinin nasıl kullanıldığını öğrenmek isterler. Zamanında farklı bir kullanım amacıyla açılan hesaba artık ihtiyaç duymayan kullanıcılar, Facebook kalıcı hesap kapatma adımları ile hesaplarını silerler. Kullanmadığınız ve kullanmayı düşünmediğiniz hesabınızı pratik şekilde kapatmak için, Facebook hesap silme resimli anlatım ile hesabınızı kolayca kapatabilirsiniz. Facebook hesap silme, Facebook kalıcı hesap kapatma nasıl yapılır?

Haber 10-07-2022 13:52

2022 bayram mesajları! En yeni, resimli Kurban Bayramı mesajları ve sözleri, en güzel bayram mesajları!

Kurban Bayramı mesajları, bayram yaklaşırken merak ediliyor. Kurban Bayramı bu yıl 9 Temmuz Cumartesi günü idrak edilecek. Bayramı sevdiklerinden uzakta geçirecek olanların özellikle araştırdığı bayram mesajları birçok insan tarafından sosyal medya hesaplarında veya kısa mesaj olarak paylaşılmakta. En güzel, resimli, farklı bayram mesajları paylaşarak sevdiklerinizin bayramını tebrik edebilirsiniz. İşte 2022 en güncel bayram mesajları, Kurban Bayramı’nda atılacak bayram mesajları…

Haber 10-07-2022 01:22