Uyuduğu yerin rahatlığına önem verenler için en uzun ömürlü ortopedik baza çeşitleri

Uyuduğumuz yerin rahat olması, kaliteli bir uyku ve uyku düzeni için oldukça önem taşır. Rahat edemediğimiz bir yatakta uyumak, bel ve boyun sağlığı için pek uygun olmayabilir. Kaliteli bir uyku ise hayat kalitenizi artırır. Uykunuzu iyice aldığınızda günü enerjik geçirirsiniz. Kaliteli bir uyku için uzun yıllar kullanabileceğiniz baza çeşitlerini sizlere liste olarak hazırladık.

Uyumak, insanın vücudunu dinlendirir. Bel ve boyun ağrılarına maruz kaldığımız kalitesiz bir yatakta yatmak, sosyal hayatınızı da son derece olumsuz etkiler. Bu nedenle bel ve boyun sağlığı için önem taşıyan doğru yatak seçimi, hafife alınmaması gereken konu olarak karşımıza çıkar. Sizler için birbirinden kaliteli ve uzun ömürlü ortopedik baza çeşitlerini araştırıp listeledik. İşte detaylar!

1. Kahve tonlarını sevenlere: MD Elegance 180 x 200 Çift Kişilik Baza


Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

MD Elegance 180 x 200 Çift Kişilik Baza, son derece kaliteli ve dayanıklı yapısı ile rahat bir uyku vadeder. Kahve tonu ile tasarlanan ürün, uykusuna düşkün kişilerin konforu düşünülerek için üretilir. Kaliteli kumaştan üretilen baza, leke tutmayan özelliği ile kolay temizlenir. İsteğe göre kumaş değişimi yapılan ürün, dayanıklı sünger malzeme kullanılarak üretilir. İhtişamlı görünen başlığı ve şık tasarımı ile göz doldurur. Rahat ve kaliteli bir uyku için ürünü daha detaylı inceleyip sepetinize eklemeye ne dersiniz?

Ürünü İncele

2. Beyaz şıklığı: Setay Sultan Baza Başlık Ortopedik Yatak Seti


Beyazın asaleti ve konforun birleşimi olan Setay Sultan Baza Başlık Ortopedik Yatak Seti, uyuduğu yerin konforuna ekstra önem verenler için üretilir. Üstün kalite standartlarında silinebilir özelliği bulunan kumaş ile üretilen ürün, kolay temizlenmesi ile kullanıcıların beğenisini kazanır. Ayaksız yüksekliği 29 cm olan bazanın ayakları da kolayca silinebilir. Birinci kalite malzemeden üretilen baza seti, dayanıklılığı ile uzun yıllar boyunca kullanım vadeder. Setin içerisinde yer alan yatak, sırt ve bel ağrılarına karşı tavsiye edilen Bonel yay sistemi ile üretilir.

Ürünü İncele

Günün fırsatları için acele edin! İndirimlisi varken daha fazla ödemeyin! (01.08.2022)

Kadın ve erkek parfümler

Karaca & Emsan & Karaca Home ürünleri

Under Armour kadın ve erkek ürünler

Stanley termos ve soğutucu çantalar

Elektrikli küçük ev ve mutfak aletleri

Dolaşım ve gevşeme için Renpho bacak masaj aleti

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

3. Sade ve şık görünen: Niron Queen Çift Kişilik Pedli Yatak, Baza, Başlık Seti


Sade ve daha az detaylı eşya seçimleri yapıyorsanız sıradaki önerimiz tam size göre olabilir. Niron Queen Çift Kişilik Pedli Yatak, Baza, Başlık Seti; şık ve sade görünümünün yanı sıra ortopedik desteği ile sizi sırt ağrılarından korur. Kaliteli malzeme kullanılarak üretilen baza seti, konforlu şekilde uyumanızı sağlar. Birinci kalitede kumaş özelliği, silinebilir kumaşı ve 30 cm ayak yüksekliği ile ürün; kolay kullanım sunar. Modelin baza başlığı, sünger dolgu üzerine kaliteli kumaş kaplanarak üretilir ve rahatça silinebilir. Altı adet ayak ile ideal yükseklik oluşturan bu baza setini çok seveceğinize eminiz.

Ürünü İncele

4. Alışınca vazgeçemeyeceğiniz bir ürün: Royal Lüks Bedding Gri Ultra Ortopedik Yatak


Konforlu uyku çekmenizi sağlayan Royal Lüks Bedding Gri Ultra Ortopedik Yatak, en çok tercih edilen baza modelleri arasında bulunuyor. Omurga dostu olduğunu vadeden ürün, bel ve boyun sağlığınız için kaliteli uyku çekmenizi sağlıyor. Dayanıklı sünger, silikon elyaf ve peluş kullanılarak üretilen baza seti, uzun ömürlü kullanım sunuyor. Ortopedik özelliği sayesinde rahat ve uzun geceler geçirmenizi sağlayan ürün, üstün kalitesi ile kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Kaliteli kumaştan üretilen baza, kolay temizlik imkânı sunuyor. Vücut yapısına uyum sağlayarak vücut şeklini alan ürünün yatağı ile konforlu geceler sizleri bekliyor.

Ürünü İncele

5. Kendinizi sultanlar gibi hissettiren: MD Paris Çift Kişilik Baza Seti


Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

Şıklığı ve rahatlığı ile kendinizi sultanlar gibi hissettiren MD Paris Çift Kişilik Baza Seti ile uyku kaliteniz artar. Ürünün son derece kaliteli, silinebilir ve leke tutmayan kumaş ile üretilmesi; kolay temizleme imkânı sunar. Yatakta kullanılan omurga destekleyen sünger; yapısı sayesinde bel, boyun ağrısı, fıtık gibi problemlerinizi ortadan kaldırır. Kumaşında değişiklik yapmak kullanıcılar, isteğine göre seçim yapabilir. Ortopedik yapısı ile rahat ve huzurlu bir uyku kalitesi sunan bu baza seti sayesinde sabahları güne enerji dolu başlayabilirsiniz.

Ürünü İncele

6. Deliksiz bir uyku için: Sleepbucks Murty Ortopedik Baza Seti


Özgün tasarımı ve kullanım rahatlığı ile Sleepbucks Murty Ortopedik Baza Seti, kullanıcıların beğenisini kazanır. Alışınca vazgeçemeyeceğiniz bir rahatlık sunan ürün, gri rengi ile yatak odanıza modern bir hava katar. Uzun ömürlü kullanım vadeden baza seti, birinci kalitede kumaş kullanılarak üretilir. Ortopedik yay sistemi ile üretilen bu konforlu yatak; bel ve boyun sağlığınızı olumlu etkiler. Sağlıklı ve düzenli bir uyku süreci için bu baza setine bir şans verebilir, ürünü detaylı şekilde inceledikten sonra sepetinize ekleyebilirsiniz.

Ürünü İncele

7. Uykusuz gecelere çözüm: Eylül Comfort Baza Yatak Seti


Birinci kalite keten kumaş kullanılarak üretilen Eylül Comfort Baza Yatak Seti, sade ve şık görünüm sevenler için ideal bir seçim olabilir. Gri rengi ile göz dolduran ürün, rahatlığı ve konforu bir arada tutar. Kırılmaz plastik malzemeden üretilen ayakları sayesinde ürünü bir yerden başka bir yere kolayca taşıyabilirsiniz. Kaliteli malzemelerle tasarlanan ve ortopedik yatak desteği ile rahatlığınızı ön planda tutan bu yatak setinin sizi memnun edeceğine eminiz. Uykusuz ve rahatsız gecelere elveda demek istiyorsanız bu baza setine göz atabilirsiniz.

Ürünü İncele

8. Göz alıcı görünümü ile Cesur Baza, Calderon Çift Kişilik Baza


Şık görünümü ve ortopedik özelliği olan Cesur Baza, Calderon Çift Kişilik Baza ile rahat etmediğiniz eski yatağınıza elveda diyebilirsiniz. Ürünün terletme yapmayan kumaşı, yaz gecelerinde sizleri daha konforlu hissettirir. Ayrıca baza ve yataklarda bulunan havalandırma sistemi; yazın terlemeyi önlerken kışın vücuda göre sıcaklığı ayarlar. Orta sertlikte üretilen ürünün yatağı, omurga sağlığınıza iyi gelir. Bazanın iç kısmında bulunan otomatik kilitleme özelliği, olası kazaları önler. Rahatına ve uykusuna düşkün olanlar, bu baza setine bir şans vererek deliksiz uykuların tadını çıkarabilir.

Ürünü İncele

9. Bordo rengini sevenlere: Niron Smart Full Ortopedik Baza Yatak Seti


Yüksek kalite kumaş ile üretilen ve ortopedik özellik taşıyan Niron Smart Full Ortopedik Baza Yatak Seti, uykusuna düşkün kişiler için iyi bir alternatif olabilir. Bel ve boyun ağrılarından sizi kurtaracak kaliteli malzemelerle üretilen ürün, rahat bir uyku çekmenizi sağlar. 30 x 20 mm çelik profil malzemeden üretilen baza, sağlamlık garantisi vererek uzun yıllar boyu kullanım vadeder. Yüksek kaliteli kumaşla tasarlanan yatak seti, silinebilir özellikte olduğu için temizlik konusunda kullanıcılara kolaylık sunar. Sandıklı yapısı ile nevresim takımlarını, yastık, yorgan gibi malzemelerinizi yatağınızın altında saklayabilir, böylece ekstra depolama alanı kazanabilirsiniz.

Ürünü İncele

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.