Taşeron Kadro Haberleri

TAŞERONA KADRO MÜJDESİ! 120 bin taşeron işçi ne zaman kadroya geçecek? Kasım ve aralık ayına dikkat

Taşeron işçiler ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Taşerona işçilere kadro müjdesinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin konu ile ilgili yaptığı açıklamada 1 milyon taşeron işçisine kadro verildiğini anımsattı ve yeni kadro için tarih verdi. Peki, 120 bin taşerona kadro ne zaman verilecek?

Finans 01-11-2022 08:57

90 bin taşerona kadro verilecek! Müjdeli haberi Bakan Bilgin duyurdu… Taşerona kadro ne zaman verilecek?

Taşeron ile ilgili son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. 90 bin taşeron işçi heyecanla kadroya geçmeyi bekliyor. Bugün yapılacak olan kabine toplantısında kamudaki 550 bin sözleşmeliye yönelik kadro çalışması, mevsimlik ve geçici işçilerin durumu ile yaklaşık 90 bin taşeron işçisinin kadroya alınması için yürütülen çalışmaların görüşülmesi bekleniyor. Peki, taşeron işçilere ne zaman kadro verilecek?

Finans 10-10-2022 15:13

Taşeron son dakika haberleri.... Bakan Bilgin tarih verdi! 90 bin taşerona kadro müjdesi

Taşerona kadro verilmesi konusu gündemde yer almaya devam ediyor. 90 bin taşeron işçisi heyecanla kadro açıklamalarını takip ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin katıldığı canlı yayın programında merak edilen soruları yanıtladı ve taşeron konusu hakkında da bilgi verdi. Peki, taşeron işçiler ne zaman kadroya geçecek?

Finans 06-10-2022 10:29

Taşeron Kadro

Taşeron Kadro Hakkındaki Haberler Mynet'te. Taşeron Kadro Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.