Uskudar Belediyesi Mehmet Naci Akoz Ucurtma Muzesi Haberleri

Yeşilyurt Belediyesi, özel sektöre borcunu ödedi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, göreve geldiklerinde 90 milyon TL borçla belediyeyi devraldıklarını ifade ederek şuanda kurumların dışında özel sektöre hiç borçlarının olmadığını söyledi.1 Haziran’dan itibaren başlayan normalleşme süreciyle birlikte sosyal mesafe ve hijyen kuralları altında çalışmalarına başlayan Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi Belediye Meclisi, Haziran Ayı 2.oturum toplantısında faaliyet ve denetim komisyonu raporlarını görüşerek karara bağlarken, gündemdeki komisyon raporları ve tekliflerde ele alındı.Yeşilyurt Belediyesi Gedik Kültür Merkezi Toplantı Salonunda Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Başkanlığında yapılan toplantıda, 2019 Yılı Faaliyet raporunun görüşülmesi sırasında Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, koltuğunu Meclis Başkan Vekili Naci Şavata’ya devrederken, yapılan oylama neticesinde faaliyet raporu kabul edildi.“2023 hedeflerine ulaşmak için hiç durmadan çalışıyoruz”Faaliyet raporunun onaylanmasından sonra konuşma yapan ve yaptıkları hizmetleri anlatan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’u Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 2023 hedeflerine ulaştırmak amacıyla yoğun bir tempoyla çalıştıklarını söyledi.“ Yeşilyurt Belediyesi’nin özel sektöre borcu bulunmuyor”Yeşilyurt’u şeffaf, katılımcı ve çözüm odaklı bir hizmet anlayışı ile yönettiklerini ifade eden Başkan Çınar, “ 2018 yılında göreve getirildik.

Yurthaber 2020-06-10 18:57:16

İstanbul’da Erzurum günleri

İstanbul’da Erzurum Valiliği, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve ERKOM tarafından düzenlenen “Kadim Şehir Erzurum Tanıtım Günleri” geniş bir katılımla başladı.Maltepe Etkinlik Alanı’nda yapılan tanıtım günleri programına, Erzurum Valisi Okay Memiş, İçişleri Eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’dan kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda bar ekibinin yaptığı gösteri izleyenlerden büyük beğeni topladı.Açılış konuşmaları ile devam eden programda Vali Okay Memiş, “Cumhuriyet’i kuran şehir Erzurum’dan Osmanlı’nın başkenti yedi tepe İstanbul’a selam getirdik.“ dedi.Erzurum dışında oturan Erzurumluları kente davet eden Vali Memiş, “Bizim en önemli gücümüz dışarda yaşan dadaş kardeşlerimiz.

Yurthaber 2019-11-16 11:09:17

Van’da trafik ve karla mücadele toplantısı

Van’da kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleri ve karla mücadele çalışmalarının müzakeresi yapıldı.Valilik Ali Paşa Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, vali yardımcıları Sinan Aslan ve Faruk Bülent Baygüven, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Naci Akkaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Ülker Cem Kaplan, Karayolları 11.

Yurthaber 2018-11-14 12:00:32

Tarsus Belediyesi Emekliler Lokali açıldı

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 7’den 77’e her kesime hitap eden hizmetler ürettiklerini, Emekliler Lokalinin de ikinci baharını yaşayan insanların ortak mekanı olacağını söyledi.Tarsus Belediyesi, tarafından Anıt Mahallesi’nde yapılan Emekliler Lokali düzenlenen törenle hizmete açıldı.İlk olarak söz alan Anıt Mahallesi Muhtarı Mustafa Naci Güllü, mahallesine yapılan hizmetler için teşekkür etti.Tüm İşçi Emeklileri Derneği Tarsus Şubesi Başkanı Mehmet Bülent Gözener, bugün çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Şevket Can Başkanım 41’inci açılışını Emekliler Lokaliyle yapıyor.

Yurthaber 2018-10-08 23:45:09

Diğer Haber Etiketleri

Çocuklar gökyüzüyle buluşturacağı uçurtmasını keyifle hazırlıyor

Çoğu insanın çocukluğunun bir parçası olan uçurtma kültürünü yaşatabilmek ve gelecek nesillere aktarabilmek için kurulan Üsküdar Belediyesi Mehmet Naci Aköz Uçurtma Müzesi, havaların ısınması ve uçurtma mevsiminin başlamasıyla öğrenci gruplarına ev sahipliği yapıyor - 33 ülkeden 2 bin 700 uçurtma ve uçurtmayla ilgili malzemeden oluşan koleksiyonuyla ziyaretçilerini ağırlayan Üsküdar'daki müze kapsamında bulunan Uçurtma Okulu'nda ise öğrenciler, bulutların arasında özgürce dolaştığı için "canlı oyuncak" olarak adlandırılan rengarenk uçurtmalarını eğitmenleri eşliğinde keyifle hazırlıyor - İstanbul Uçurtmacılar Derneği Başkanı Aköz: - "Burada öğrencilerimize malzemeleri veriyoruz. Uçurtma öğretmenlerimiz var. Onlar eğlenceli eğitim çerçevesinde uçurtmanın nasıl yapıldığını anlatıyorlar. Her çocuk kendi uçurtmasını yapıyor. Bunları öğrenirken el becerileri gelişiyor. Çocukların hayal dünyalarında uçurtma yaratıyoruz" - "Festivalde 60 metrekare büyüklüğünde dev bir Türk bayrağı havalandıracağız. Ayrıca Afrin'deki şehitlerimizin her biri adına birer tane Türk bayrağının tek ipte olduğu uçurtma uçuracağız" - Müzeyi ziyaret eden 2. sınıf öğrencisi Düztaş: - "Beşiktaş'ın renklerinden oluşan siyah beyaz bir uçurtma yaptım. Daha önce uçurtma yapmamıştım, ilk defa yaptım. Uçurtma yapmak çok eğlenceli"

Haber 14-04-18 12:12

Güngören Belediyesi Bilgi Evleri Üyeleri Uçurtma Müzesi’ni Gezdi

Güngören Belediyesi Bilgi Evleri üyeleri Üsküdar’daki Mehmet Naci Aköz Uçurtma Müzesine yapılan gezide kendi uçurtmalarını...

Yurthaber 31-01-18 18:12