Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Karagümrük’ü 3-0 mağlup ederek sezona güçlü bir başlangıç yaptı. Sarı-kırmızılılar, ligdeki başarılı performanslarının yanı sıra transferde de önemli bir adım attı.
Africafoot’un haberine göre Galatasaray, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Monaco’nun savunma oyuncusu Wilfried Singo ve kulübüyle anlaşmaya vardı. Fildişili futbolcunun satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadroya katılacağı belirtildi.
Habere göre, Galatasaray oyuncunun kiralanması için 5 milyon euro ödeyecek. Singo’nun satın alma opsiyonu ise 30 milyon euro olarak belirlendi.
24 yaşındaki savunmacının, salı günü sağlık kontrolleri ve resmi sözleşme için İstanbul’a geleceği ifade edildi.
2023 yazında Torino’dan Monaco’ya 9 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Singo, Monaco formasıyla 60 maçta 4 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.