dijital tartı Haberleri

Çok satanlarda zirvede! Xiaomi Mi Body Composition Scale 2'yi sizin için inceledik
Sadece kilonuzu ölçmekle kalmayıp aynı zamanda vücut yağı, kas kütlesi, kemik yoğunluğu, su oranı gibi başka ölçümleri de yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Tüm bu verileri size sunacak Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 ile sağlığınızı daha detaylı bir şekilde takip edebilirsiniz. Sizin için çok satanlarda zirvede yer alan ürünü inceledik.
Yayın Tarihi: 14-11-2023 17:27
Yağ oranından kiloya kadar her türlü ölçümü yapabilen en iyi akıllı tartı modelleri
Kilosunu sürekli kontrol altında tutmak ve vücudunu detaylı analiz etmek isteyenlere akıllı tartılar tavsiye ediliyor. Akıllı tartılar, kilo ölçümünün yanı sıra saniyeler içinde yağ, kas ve vücut kitle endeksi ölçümünü yapabiliyor. Pek çok markanın birbirinden kaliteli ve kullanışlı akıllı tartı çeşitleri bulunuyor. Gelin, bütçenize uygun en kaliteli akıllı tartı modellerini modellerini beraber keşfedelim.
Yayın Tarihi: 22-06-2023 18:01
2022'nin en trend ve en çok satan 250 TL altı teknoloji ürünleri
"250 TL altına satılan elektronik ürün kaldı mı?" diye düşünüyor olabilirsiniz. Her ne kadar inandırıcı gelmese de bu fiyatlara hayatınızı kolaylaştıran onlarca farklı elektronik ürün bulmanız mümkün. Siz zahmet etmeyin diye biz biraz araştırma yaptık ve 2022'nin en trend teknoloji ürünleri arasından 250 TL altına satılanları bir araya getirdik. Haydi gelin, bu ürünleri inceleyelim!
Yayın Tarihi: 11-10-2022 15:59
Eviniz için alabileceğiniz en yararlı akıllı ürün önerileri
Günümüzde zaman hepimiz için çok önemli. Hâl böyle olunca kullanıcılara zaman kazandıran akıllı sistemler ön plana çıkıyor. Özellikle de akıllı ürünler... Peki, eviniz için alabileceğiniz en yararlı akıllı ürün önerilerini keşfetmeye hazır mısınız? Öyleyse hayatınızı kolaylaştıracak seçeneklere beraber bakalım!
Yayın Tarihi: 06-10-2022 14:15
Kilonuzu tam olarak doğru gösterecek en kullanışlı ve sağlıklı dijital tartılar
Sağlıklı bir yaşam için en önemli konulardan biri, kilo kontrolü. Kilo kontrolü yapmak için en iyi yol, evde düzgün ölçüm yapan bir tartı bulundurmak. Son dönemlerde gittikçe gelişen dijital tartılar; bu işi çok daha pratik, kolay ve doğru şekilde yapmanıza yardımcı oluyor. Eğer kilonuzu düzenli ölçmek, bu sayede daha iyi takip etmek istiyorsanız sizin için bir araya getirdiğimiz dijital tartı seçeneklerine beraber göz atalım.
Yayın Tarihi: 29-07-2022 14:06