Dilara Kurtulmuş Haberleri

Selena'nın Nazlı'sı Dilara Kurtulmuş mini etekli poz verdi!
Dilara Kurtulmuş, Selena dizisinde canlandırdığı Nazlı rolüyle akıllara kazındı. Gizem Güven, Sinem Kobal gibi isimlerle başrolü paylaşan Kurtulmuş, şimdilerde sosyal medya fenomenlerinden biri oldu.
Yayın Tarihi: 08-09-2022 00:44
Selena'nın Nazlı'sı Dilara Kurtulmuş mini eteğiyle poz verdi! Melek gibi
Oyunculuk kariyerinde birden fazla dizi ve filmde rol alan Dilara Kurtulmuş, asıl çıkışını Selena dizisi ile yaptı. Bir zamanların çocuk oyuncusu Dilara Kurtulmuş şimdilerde sosyal medyada oldukça popüler.
Yayın Tarihi: 26-05-2022 22:59
Sihirli Annem ve Selena'nın kızlarından havuz başı pozu! Gizem Güven, Dilara Kurtulmuş, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner bir arada!
İlk bölümü 2003 yılında ekrana gelen Sihirli Annem dizisi ile 2006 yılında ATV'de yayınlanan ve yaklaşık 3 yıl süren Selena dizisinin oyuncuları havuz başında çekildikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaştı. Dönemin çocuk yıldızları Gizem Güven, Dilara Kurtulmuş, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner'in 3 günlük tatillerinde çektikleri fotoğraflara beğeni yağdı. Selena dizisinde Nazlı karakterine hayat veren Dilara Kurtulmuş'un paylaşımına çok sayıda yorum yapıldı.
Yayın Tarihi: 23-05-2022 14:41
Selena'nın çocuk oyuncuları Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş büyüdü! İkilinin son hali gündem oldu
Selena dizisinde beraber rol alan Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş birlikte verdikleri pozlarla gündem oldu. Sihirli Annem'in Ceren'i olarak da tanınan Gizem Güven arkadaşının doğum gününü hem çocukluk hem de gençlik pozlarıyla kutladı. İkilinin değişimlerine beğeni yağdı.
Yayın Tarihi: 13-05-2022 07:31
Selena'nın Nazlı'sı Dilara Kurtulmuş süper minisiyle beğeni yağmuruna tutuldu! Çölüme yağmur oldun
2006-2009 yıllarında ekrana gelen Selena dizisinde Nazlı karakterini canlandıran genç oyuncu Dilara Kurtulmuş, sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Sevilen dizi harici Nefes ve Hayat Bilgisi gibi yapımlarda da rol almış olan Dilara Kurtulmuş, bu kez süper minili pozuyla takipçilerinden yoğun beğeni aldı.
Yayın Tarihi: 28-03-2022 13:23
Herkes onu merak ediyordu! Selena'nın kızıl güzeli Selin'e bir de şimdi bakın
İlk bölümü 2006 yılında ekranlara gelen Selena dizisinde Selin karakterine hayat veren genç oyuncu Cansu Demirci, 2014 yılında oyunculuğu bırakıp Avrupa'ya yerleşmişti. Sosyal medyadan uzak durarak hayranlarını merakta bırakan Cansu Demirci'nin yıllar içinde güzelliğinden hiçbir şey kaybetmediği görüldü.
Yayın Tarihi: 13-09-2021 09:54
Sihirli Annem ve Selena dizisi kızlarının arası mı açıldı? Küstükleri konuşuldu!
Çocuk yaştan itibaren setlerde bir arada büyüyen Gizem Güven, Jeniffer Boyner, Zeynep Özkaya ve Dilara Kurtulmuş'un bir süredir aralarının açık olduğu konuşuluyordu. Peki, Sihirli Annem ve Selena kızları küstü mü? İşte, ayrıntılar...
Yayın Tarihi: 22-05-2021 21:06
Selena'nın Nazlı'sı Dilara Kurtulmuş'tan Uraz Kaygılaroğlu itirafı: 'Tatile gitmek isterdim'
Selena'nın Nazlısı Dilara Kurtulmuş, Zeynep Özkaya'nın programında Uraz Kaygılaroğlu ile tatile gitmek isterdim diye konuştu. Genç oyuncu itirafının ardından utanarak gülümsedi ve arkadaş grubuyla gitmek istediğini ekledi. İşte, Selena'nın Nazlısı Dilara Kurtulmuş'un itirafı...
Yayın Tarihi: 15-04-2021 18:52
Selena'nın Nazlı'sı Dilara Kurtulmuş son haliyle gündemde!
Bir dönemin fenomen dizilerinden biri olan Selena'nın Nazlı'sı, şimdilerde YouTube videolarıyla dikkat çekiyor. Dilara Kurtulmuş son haliyle gündem oldu. Dilara Kurtulmuş'un yaşı da merak edildi.
Yayın Tarihi: 07-03-2021 08:36