ego Haberleri

O dizi için de final kararı verildi! Fox TV düşük reytingler yüzünden fişi çekti!
Yaz tatili tarihi yaklaştıkça diziler ve yapımlar sezon finali için harekete geçti. Bazı yapımlar da düşük reytingleri nedeniyle final yapacak. Fox TV de bir dizisi için final kararı aldı.
Yayın Tarihi: 30-04-2023 00:10
Ego setinde bir kriz daha yaşandı! Alperen Duymaz'dan iddialara yanıt gecikmedi
Ego dizisinin setinde yeni bir kriz yaşandı. Dizinin başrol oyuncusu Alperen Duymaz'ın çekime gitmemesi sette gergin dakikalar yaşattı. Bütün ekip saatlerce oyuncunun sete gelmesini bekledikten sonra çekim iptal edildi. Duymaz’ın tavrı iş arkadaşlarının tepkisine neden oldu.
Yayın Tarihi: 25-04-2023 21:20
Otobüs şoförü önünü kesen aracı metrelerce sürükledi! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi
Ankara'da yaşanan olay izleyenleri şaşkına çevirdi. Trafikte içinde yolcu dolu otobüs sürücüsüne saldırmak isteyen 5 kişi araçlarından indi. Bunu gören şoför, otobüsüyle önünü kesen aracı metrelerce sürükledi. Dehşet dolu dakikalar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Yayın Tarihi: 10-04-2023 23:22
Ego yeni bölüm ne zaman, hangi kanalda? Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'lu Ego saat kaçta başlıyor?
FOX TV ekranlarında yayınlanan EGO (Erkeğe Güven Olmaz) dizisinin 8. bölümü merak edildi. Yayınlandığı günden bu yana çok beğenilen dizi, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Ego 8. bölümde Erhan, Rüya'nın hamile olduğu gerçeğini Sibel'den öğrenir ve ortalığı birbirine katar. Peki, Ego yeni bölüm ne zaman, hangi kanalda? Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'lu Ego saat kaçta başlıyor?
Yayın Tarihi: 09-04-2023 18:49
Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'lu Ego dizisine flaş isim! Yasak Elma'nın yıldızı...
5 Şubat Pazar günü ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkan Ego dizinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Zehra Argun isimli karakter ile büyük bir çıkış yakalayan Şafak Pekdemir, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un başrollerini paylaştığı dizide rol alacak...
Yayın Tarihi: 24-02-2023 15:02
EGO'dan toplu taşımada ek sefer düzenlemesi
EGO'dan toplu taşımada ek sefer düzenlemesi
Yayın Tarihi: 18-10-2022 00:30
30 Ağustos EGO ücretsiz mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Ankara'da EGO otobüsleri bedava mı?
Bugün EGO ücretsiz mi, sorusunun yanıtı Ankara'da yaşayan kişiler tarafından merak edildi. Ankaralılar arama motorlarında konuya ilişkin sorgulama yapmaya devam ediyor. Elektrik Gaz Otobüs Genel Müdürlüğü'nden (EGO) konuya ilişkin açıklama yapıldı. Peki, 30 Ağustos EGO ücretsiz mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Ankara'da EGO otobüsleri bedava mı?
Yayın Tarihi: 30-08-2022 14:36