Hizmetçiler dizisi Haberleri

Kırgın Çiçekler'in hırçın Meral'i Aleyna Solaker'in eski halini görenler gözlerine inanamadı!
2015-2018 yılları arasında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisinde hayat verdiği 'Meral' karakteriyle geniş kitlelerce tanınan güzel oyuncu Aleyna Solaker'in yıllar önceki halini görenler gözlerine inanamadı.
Yayın Tarihi: 27-10-2021 11:53
Baş Belası dizisinin Şahin’i Seçkin Özdemir kimdir? Seçkin Özdemir evli mi, kaç yaşında?
İlk bölümü ile 20 Haziran günü ekranlara gelen yeni dizi Baş Belası’nın sert ve karizmatik başkomiseri Şahin’i başarılı oyuncu Seçkin Özdemir canlandırıyor. Seçkin Özdemir’e ise dizide psikolog rolüyle İrem Helvacıoğlu eşlik ediyor. Seçkin Özdemir, daha önce birçok dizide rol almış başarılı bir oyuncu olmanın yanı sıra, son zamanların da en çok merak edilen isimlerinden biri. Peki Seçkin Özdemir kimdir?
Yayın Tarihi: 20-06-2021 14:07
Hizmetçiler dizisi bitti mi? Kanal D'den Hizmetçiler için final kararı!
Kanal D'de sadece 3 bölüm yayınlanan Hizmetçiler dizisinin ekran macerası sona erdi. Koronavirüs salgınından sonra çekimleri durdurulan Hizmetçiler dizisi için final yaptı.
Yayın Tarihi: 13-05-2020 21:34
Hizmetçiler 2. bölüm yeni fragmanı yayınlandı! Ela, Atahanlılar'ın sırrını çözecek mi?
Kanal D'de yayın hayatına geçtiğimiz hafta başlayan Hizmetçiler dizisinin merakla beklenen 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir'in başrollerini paylaştığı Hizmetçiler'in yeni bölümünde, Ela, kardeşini bulmak için çıktığı yolculuğun sonunda Atahanlılar'ın evinde yardımcı olarak işe başlıyor. Ela bir yandan kardeşini ararken bir yandan girdiği bu gizemli dünyanın sırlarını bulmaya çalışıyor.
Yayın Tarihi: 14-03-2020 03:12
Hizmetçiler dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Hizmetçiler ne zaman başlıyor?
Kanal D'nin iddialı dizisi Hizmetçiler'den ilk fragman yayınlandı. İstanbul'da lüks bir sitede çalışan dört hizmetçinin yaşadığı ilişkileri ve gizemli olayları anlatan Hizmetçiler'in ilk fragmanı ilgi çekti. Peki Hizmetçiler dizisi konusu nedir? Deniz Baysal ve Algı Eken'in başrollerde oynadığı Hizmetçiler hangi yabancı diziden uyarlandı?
Yayın Tarihi: 08-02-2020 02:01
Hizmetçiler dizisi ne zaman başlıyor? İşte Hizmetçiler konusu ve oyuncu kadrosu
İlk defa Meksika’da “Ellas son La Alegria Del Hogar” adıyla yayınlanmış olan ve ekrana geldiği dönemde reyting rekorları kıran dram-entrika türündeki dizi; Türkiye’de “Hizmetçiler” adıyla Kanal D’de ekrana gelecek.
Yayın Tarihi: 07-02-2020 20:05
Deniz Baysal ve Seçkin Özdemir, Hizmetçiler dizisinde buluştu! Hizmetçiler ne zaman başlıyor?
Kanal D'nin yeni dizisi Hizmetçiler için çalışmalar hızla sürüyor. Dizinin kadrosuna son olarak Deniz Baysal ve Seçkin Özdemir katıldı. Deniz Baysal, "Ela Sönmez" Seçkin Özdemir ise "Yiğit Atahanlı" karakterini canlandıracak. Peki Hizmetçiler dizisi ne zaman başlayacak? İşte konusu ve oyuncuları.
Yayın Tarihi: 06-01-2020 21:59