neslihan atagül doğulu Haberleri

Neslihan Atagül'ün giydiği harika deri cekete alternatif öneriler
Geçtiğimiz günlerde özel hayatıyla gündeme gelen ve Aaahh Belinda filmiyle dikkatleri üzerine çeken Neslihan Atagül, stiliyle de adından söz ettiriyor. Bakü yolculuğu sırasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Neslihan Atagül'ün giydiği deri ceket moda severlerin dikkatinden kaçmadı. Biz de sizin için güzel oyuncunun çok beğenilen o ceketine alternatif olabilecek ceketleri seçtik. Gelin, o modelleri birlikte keşfedelim.
Yayın Tarihi: 15-05-2023 18:38
Gecenin Ucunda dizisindeki 'ölüm terapisi' sahnesi olay oldu! Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu canlı canlı mezara girdi
Star TV'de yayınlanan Gecenin Ucunda dizisindeki 'ölüm terapisi' sahnesi olay oldu. Dizide Işık ailesi canlı canlı mezara girip ölüm deneyimi yaşadı. Dizinin başrol oyuncuları Neslihan Atagül Doğulu ile Kadir Doğulu'nun da özel hayatlarında da bunu deneyimledikleri öne sürüldü.
Yayın Tarihi: 31-10-2022 22:08
Gecenin Ucunda dizisinin son bölümünde Neslihan Atagül'ün giydiği kıyafetlere alternatif ürünler
Yeni sezonun en çok izlenen dizilerinden Gecenin Ucunda'daki performansıyla izleyiciyi büyüleyen Neslihan Atagül, canlandırdığı karakter için giydiği kıyafetlerle de çok konuşuluyor. Macide karakterinin stiline uygun kıyafetleri harika bir şekilde taşıyan Atagül'ün giydiği her kıyafet yeni bölümlerden sonra yoğun ilgi görüyor. İşte, Neslihan Atagül'ün yeni dizisi Gecenin Ucunda'da giydiği kıyafetlere alternatif öneriler...
Yayın Tarihi: 31-10-2022 16:05
Neslihan Atagül'ün Gecenin Ucunda dizisinde giydiği kıyafetler ve muadil olacak en özel ürünler
Gecenin Ucunda dizisiyle ekranlara dönen Neslihan Atagül, oyunculuğun yanı sıra tarzıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Görünen o ki dizide birbirinden şık kıyafetleri ve duru güzelliğiyle boy gösteren Neslihan Atagül'den daha çok bahsedeceğiz. Siz de Atagül'ün tarzını çok beğendiyseniz dizide giydiği kıyafetlerin birbirinden şık muadillerine göz atmak ister misiniz?
Yayın Tarihi: 06-10-2022 17:12
Star TV'nin yeni dizisi Gecenin Ucunda sete çıktı! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrollerde
Star TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Gecenin Ucunda'nın çekimleri başladı. Peride Celal’in aynı adlı romanından mücadele içinde bir aşk hikayesini anlatacak olan Gecenin Ucunda isimli dizide Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu ve Zuhal Olcay başrollerde oynayacak.
Yayın Tarihi: 10-08-2022 20:43
Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu yıllar sonra aynı dizide! Gecenin Ucunda dizisi konusu nedir, oyuncuları kim?
Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu yıllar sonra aynı sette yer alıyor. İkili, bilindiği üzere 2013 yılında yayınlanan Fatih Harbiye dizisinde aynı sahneyi paylaşıp evliliğe giden bir yola girmişlerdi. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun başrolde olduğu yakında Star'da yayınlanmaya başlayacak 'Gecenin Ucunda' dizisi sete çıktı. Setten ilk fotoğraf da yayınlandı. İşte dizi hakkında merak edilenler ve setten ilk fotoğraf...
Yayın Tarihi: 10-08-2022 12:20