Samsung Haberleri Ve Son Dakika Samsung Haberleri

Samsung Haberleri Ve Son Dakika Samsung Haberleri

Güney Kore menşeili bir marka olan Samsung, Lee Byung-Chul tarafından 1938 yılında kurulmuştur.

Cep telefonu markaları arasında ilk akla gelen markalardan biri olan Samsung, telefonun yanı sıra televizyon, bilgisayar ve otomotiv alanlarında da faaliyet göstermektedir. 3D LED TV'nin ortaya çıkışında önemli bir rol oynayan Samsung, birçok farklı firmanın örnek alarak üretim yaptığı markadır.

2009 yılında ilk Android telefonu piyasaya sunan Samsung, 29 Haziran 2009 itibari ile Samsung Galaxy modellerini satışa çıkarmıştır. Alanında birçok farklı marka ile rekabette olan Samsung, Apple ile yaşadığı hukuki problemlerle de gündeme gelmiştir. Amerika Birleşik Devletleri Mahkemesi tarafından Apple ürünlerini taklit etmekle suçlanan Samsung, 290 milyon dolarlık tazminat ödemekle cezalandırılmıştır.

Samsung Haberleri

Sinema keyfini evinize taşıyın! Samsung'tan Xiaomi'ye çok beğenilen projektörler

Evde sinema keyfi yaşamak isteyenlerin ilk tercihi olan projeksiyon cihazları artık çok daha yüksek çözünürlük ve taşınabilirlik sunuyor. Özellikle büyük ekranlarda film izlemek ya da oyun oynamak isteyenler için projektörler, televizyonlara güçlü bir alternatif. Xiaomi ve Samsung gibi dev markaların cihazları da sinema gecelerini bambaşka bir seviyeye taşımak isteyenler için birbirinden etkileyici seçeneklere sahip. Biz de sizler için her ihtiyaca uygun projektörleri derledik. İşte detaylar!

Haber

Teknoloji sektörünün devi küçülmeye gidiyor... Samsung çalışanlarını işten çıkarmayı planlıyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung Electronics, dünya genelindeki departmanlarının bazılarındaki çalışanlarının yaklaşık yüzde 30'unu işten çıkarmayı planlıyor.

Finans

En sevilen teknoloji markalarında Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları başladı

Hem öğrenciler hem de şehirde yeni bir başlangıç yapmak isteyenler için alışveriş sezonu başladı! Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları kapsamında birçok ünlü marka, teknoloji tutkunlarına ve stil meraklılarına birbirinden cazip fırsatları ayağına getiriyor. İster öğrenciler için bir dizüstü bilgisayar, ister şehirde günlük kullanıma uygun kulaklıklar veya bir spor saati arayışında olun, her ihtiyaca ve beğeniye uygun ürünler bu indirim sezonunda sizleri bekliyor.

Haber

Ağustos ayının elektronik kategorisinde en çok satan ürünleri

Ağustos ayında elektronik ürünler kategorisinde kullanıcıların tercihleri dikkat çekici bir şekilde çeşitlendi. Akıllı telefonlar, kablosuz kulaklıklar, yenilikçi aksesuarlar ve akıllı ev cihazları bu ayın en popüler ürünleri arasındaydı. Kullanıcılar, günlük hayatlarını kolaylaştıran ve eğlencelerini artıran ürünlere yöneldiğinden özellikle de yüksek performanslı ve uygun fiyatlı modeller büyük ilgi gördü. Herkes için birçok seçenek sunan Ağustos ayının çok satanlarına gelin birlikte bakalım!

Haber

Samsung

Samsung Hakkındaki Haberler Mynet'te. Samsung Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Samsung Marka Haftası başladı! Telefondan tablete indirimdeki ürünleri sizin için seçtik

Samsung'un eşsiz teknolojisi ile buluşma zamanı geldi! Marka Haftası'na özel en güncel tablet ve akıllı telefon modelleri indirime girdi. Marka Haftası kapsamında indirimli fiyatıyla yüzümüzü güldüren, çok satan 5 modeli bu içeriğimizde sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber

Dokunmatik ekranlar için en hassas ve kullanışlı stylus kalem modelleri

Dokunmatik ekranlar hayatımızın her alanında yaygınlaştıkça bu ekranlarla etkileşimimizi daha kolay ve verimli hale getirecek araçlara duyulan ihtiyaç da artıyor. Özellikle dokunmatik ekranlarda yazı yazmak, çizim yapmak ya da detaylı işlemler gerçekleştirmek isteyenler için vazgeçilmez bir aksesuar haline gelen stylus kalemler, kullanım alanınıza göre birçok farklı modeliyle karşımıza çıkıyor. İşte, sizler için listelediğimiz hassas ve kullanışlı en iyi stylus kalem modelleri...

Haber

Kulaklık almanın tam zamanı! Prime Day'in kaçırmamanız gereken indirimli kulaklıkları

Yılın en büyük kampanyalarından biri olan Prime Day, 22 Temmuz'a kadar sürecek fırsatları kapsamında alışveriş severlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Teknoloji severlerin de radarına giren Prime Day'de her ihtiyaca uygun ürünler bulmak mümkün! Bu Prime Day'de kulaklıklar da indirimleriyle en çok dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor. Siz de kaliteli kulaklık arayışındaysanız içeriğimize bakmadan geçmeyin.

Haber

Teknoloji tutkunu babanızın yüzünde kocaman bir gülümseme yaratacak hediyeler

Babalar Günü yaklaşıyor ve teknoloji tutkunu babalar için en trend hediyelerle onları mutlu etmenin tam zamanı! Özellikle de yüksek teknoloji ürünü tabletler, akıllı saatler ve kablosuz kulaklıklar teknoloji sever babaların gönlünü fethedecek hediyeler arasında. Hem evde hem ofiste hem de seyahat sırasında kullanabilecekleri cihazlar ve yenilikçi aksesuarlarla Babalar Günü'nde babanızın yüzünde kocaman bir gülümseme yaratabilirsiniz!

Haber

Yaz ayı indirimlerle geldi! Apple'dan Stanley'e %50'ye varan indirimler

Haziran ayının ilk haftasını geride bıraktığımız şu günlerde, sıcaklarla boğuşurken hem içimizi hem de cebimizi ferahlatacak şeyler de olmuyor değil! Çünkü yaz ayı kampanyalarla birlikte geldi; Babalar Günü Fırsatları, sepet indirimleri ve dahası bu içeriğimizde! Apple, Braun, Stanley, Crocs, Puma, Levi's gibi dünyaca ünlü markalarda %50'lere varan indirimleri görmek için acele edin.

Haber

Uygun fiyat, üstün performans! Yenilenmiş Samsung Galaxy Note 10 Lite

Fiyat ve performans dengesinde üstün bir deneyim yaşatan Yenilenmiş Samsung Galaxy Note 10 Lite, akıllı telefon kullanıcılarının dikkatini çeken bir model. Yenilenmiş Note 10 Lite, orijinal özelliklerini korurken daha uygun bir fiyat etiketiyle sunuluyor. Bu da yüksek performanslı bir cihaza daha erişilebilir bir maliyetle sahip olmayı sağlıyor. Donanımdan tasarıma kadar incelediğimiz çeşitli yönleriyle birlikte Note 10 Lite'ın neden bu kadar iddialı olduğunu gelin, birlikte keşfedelim!

Haber

Kulaklarınıza bayram yaşatması garanti olan Samsung'un en iyi kulaklıkları

Kulaklıklar gün içinde eğlenceli zaman geçirmeyi sağlayan, vazgeçilmez yardımcı aksesuarlardandır. Teknolojinin de etkisiyle gelişmiş özelliklere sahip pek çok kulaklık modeli bulunur. Her zevke hitap eden ve farklı kullanım alışkanlıklarına uyum sağlayan Samsung'un en çok tercih edilen kulaklık modellerini sizin için derledik. Size kaliteli bir dinleme deneyimi yaşatacak ve kulağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz kulaklıklarla tanışma vakti!

Haber

Samsung, AI çip yarışında öne geçmek için SK Hynix’in teknolojisini benimseyecek

Samsung Electronics, yapay zeka (AI) gücündeki yüksek son çipleri üretme yarışında öne geçmek için rakibi SK Hynix tarafından tercih edilen bir çip yapım teknolojisini kullanmayı planlıyor. Jeneratif AI'nin artan popülaritesiyle birlikte yüksek bant genişliğine sahip bellek (HBM) çiplerine olan talep patlama yaptı.

Finans

Teknoloji tutkunlarının radarına giren A101 Aldın Aldın Kataloğu'ndaki Samsung Galaxy Z Fold5'i inceledik

A101'in 18 Ocak Perşembe tarihli İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. Elektronikten modaya, farklı kategorilerde onlarca ürünün yer aldığı katalogta Samsung'un katlanabilir ekran teknolojisine sahip Galaxy Z Fold5 model akıllı telefonu, teknoloji severlerin gözünden kaçmadı. İndirimli fiyatıyla kataloğu süsleyen yüksek teknoloji ürünü akıllı telefonu sizin için inceledik.

Haber

Samsung, Yeni Galaxy S24 Serisi’ndeki Yapay Zeka Özellikleriyle Akıllı Telefon Kullanma Alışkanlıklarınızı Değiştirecek

Samsung’un yeni Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 modelleri, Galaxy AI’ın getirdiği yapay zeka destekli özelliklerle mobil teknoloji dünyasında yeni bir sayfa açıyor. Galaxy S24 Serisi, kullanıcı deneyimini yeniden düzenleyerek, akıllı telefonları iletişim araçlarından çok daha fazlasına dönüştürüyor. Galaxy AI ile, bu cihazlar günlük yaşamın her alanında kullanıcılara yardımcı oluyor, telefon kullanımını sıradan bir etkileşimden, zenginleştirilmiş bir deneyime dönüştürüyor.

Haber

A101 Aldın Aldın Kataloğu'nda uygun fiyatıyla dikkat çeken Samsung elektrikli süpürgeyi inceledik

A101'in 4 Ocak Perşembe İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. A101 kataloğunda uygun fiyatıyla dikkat çeken ürünlerden biri de Samsung VC07R302MVB/TR Cyclone Süpürge olarak karşımıza çıktı. a101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın fırsatları kapsamında 4 Ocak Perşembe tarihinden itibaren satışta olan ürünü bu içeriğimizde sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber

Samsung Electronics Türkiye’de yeni dönem başladı: Başkanlık görevini Jeff Jo devraldı

Samsung Electronics Türkiye, yönetim kadrosunda önemli bir değişikliğe imza attı. 25 yıldan uzun süredir şirket bünyesinde çeşitli kilit roller üstlenen Jeff Jo, 11 Aralık 2023 tarihi itibariyle Samsung Electronics Türkiye Başkanı olarak göreve getirildi.

Haber

2023'ün 3. çeyreğine ilişkin veriler gösterdi: Avrupa'da akıllı telefon sevkiyatlarında düşüş!

Bir veriye göre, Avrupa'da 2023'ün 3. çeyreğinde akıllı telefon sevkiyatlarında düşüş kaydedildi. Veriler, sevkiyatların bu çeyrekte, bir önceki yılın aynı dönemine göre %11 azaldığını, Samsung'un 2011, Apple'ın ise 2014'ten sonraki en kötü çeyreklerini kaydettiğini gösterdi.

Haber

Yaz aylarının en büyük kurtarıcısı 2023'ün en iyi inverter klima modelleri

Günümüzde hava koşullarının sık sık değişmesiyle birlikte ev ve işyerlerinde kullanılan klimaların kalitesi ve verimliliği giderek önem kazanıyor. İnsanlar hem daha konforlu bir ortamda yaşamak hem de enerji maliyetlerini düşürmek için daha iyi bir iklimlendirme sistemi arayışında. Bu noktada inverter klima modelleri ön plana çıkıyor. İnverter klima enerjiyi daha verimli bir şekilde kullanabilen özelliğiyle diğer klimalardan ayrılıyor. Gelin en iyi inverter klima modellerine birlikte göz atalım.

Haber

Teknoloji deviyle ilgili dikkat çeken iddia... Geliştirmeye başladı diyerek paylaştılar!

Birkaç hafta önce, bazı dahili verilerinin sızdırılmasının ardından Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un kendi ChatGPT benzeri yapay zeka çözümünü geliştirmeyi düşündüğü öne sürülmüştü. Şimdi ise şirketin dahili kullanım için ChatGPT benzeri kendi LLM'sini geliştirmeye başladığı iddia edildi.

Haber

Kendi ChatGPT'sini geliştirdiği iddia edilen o şirket! Ancak herkes kullanamayacakmış

Güney Koreli Samsung şirketinin şirket sızıntılarını önlemek için kendi ChatGPT benzeri yapay zekasını geliştirdiği iddia edildi. İddiaya göre şirket, ChatGPT'ye benzer bir yapay zeka platformu oluşturmak için ortaklık da kurdu. Ancak ChatGPT'den farklı olarak, bu yapay zeka aracının herkes tarafından kullanılamayacağı öne sürülüyor. Peki bu aracı kimler kullanabilecek? İşte iddialar...

Haber

İşte 2022'nin en çok satan 10 akıllı telefonu! 'iPhone' detayı dikkat çekti...

Bir araştırma ve analiz şirketinin derlediği rapora göre, 2022 yılında en çok satan 10 akıllı telefon listesi ortaya çıktı. Şirketin derlediği listedeki 2022 yılında en çok satan 10 akıllı telefonun arasında sadece iki markanın telefonları yer aldı. Listedeki iPhone detayı ise dikkatleri üzerine çekti.

Haber

Buzdolabını yenilemek isteyenler için en iyi Samsung buzdolabı modelleri

Yiyecek ve içeceklerin tazeliğini korumasını sağlayan buzdolapları, her evin en temel ihtiyaçlarının başında geliyor. Buzdolabı satın alırken mutfağınızın tasarımını ve ihtiyacınızı özelliklere sahip markaları tercih etmeniz büyük önem taşıyor. Eğer evinizdeki buzdolabını yenileme ihtiyacı duyuyorsanız Samsung'un birbirinden şık tasarımlı buzdolaplarını inceleyebilirsiniz. "Samsung en iyi buzdolabı hangisi?" sorusunun cevabını merak ediyorsanız, işte cevabı!

Haber

Samsung'un yöneticisinden itiraf gibi açıklama! Kızıma o yaşa kadar telefon almadım

Samsung'un yöneticisinden dikkat çeken bir itiraf geldi. Samsung'un İngiltere ve İrlanda Satış Başkan Yardımcısı James Kitto, katıldığı bir televizyon programında, kızına 11 yaşına kadar telefon vermediğini ifade etti.

Haber

Samsung Mağazaları çalışma saatleri nedir, kaça kadar açık? Samsung Mağazaları saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

1938 senesinde Güney Kore’de kurulan Samsung Elektronics, dünya çapında oldukça popüler bir teknoloji firmasıdır. Bünyesinde bilgisayardan tablete, telefondan beyaz eşyaya, ev aletlerinden çeşitli aksesuarlara kadar birçok teknolojik ürün barındırır. Türkiye genelinde 900’den fazla mağazaya sahip olan Samsung firması, dünya çapında ise 10 binden fazla mağazaya sahiptir. Samsung mağazaları saat kaçta açılıyor ve kaça kadar hizmet veriyor?

Haber

Hem şık hem spor bir görünüm isteyenler için en iyi Samsung akıllı saat modelleri

Yeni nesil saat kavramı akıllı teknolojiler çevresinde şekilleniyor. Akıllı saatlerin en iyi modellerini üreten markalardan biri olan Samsung, birbirinden kaliteli ürünlere imza atıyor. Eğer bir akıllı saat almayı düşünüyorsanız en iyi Samsung modellerini incelediğimiz bu içeriğe göz atmanızı öneririz. Üstelik farklı markalara ait alternatif ürünleri de en altta listeledik.

Haber

Android'in iki devi karşı karşıya: Xiaomi ve Samsung karşılaştırması

Akıllı telefonlar, etkileyici özellikleri sayesinde birçok işin pratik bir şekilde halledilmesini sağlıyor. Başarılı akıllı telefon markaları denildiğinde bir adım öne çıkan Samsung ve Xiaomi, birbirinden kaliteli modeller üretiyor. Gelin, Xiaomi ve Samsung karşılaştırması yapalım, hangisi daha iyi beraber karar verelim!

Haber

İki akıllı telefon devi: Samsung ve iPhone karşılaştırması!

Akıllı telefon dünyasının en büyük oyuncuları Apple ve Samsung, her yıl birbiriyle yarışan modellerini piyasaya sürüyor. İki marka da üstün özellikleri, göz alıcı tasarımları ve akılalmaz kamera kalitesi bulunan modelleri ile kullanıcıları büyülüyor. Siz de "Peki, Samsung ve iPhone'dan hangisi daha iyi?" diye düşünüyor olabilirsiniz. Öyleyse Apple ve Samsung'un en iyi iki modelini karşılaştırmalı olarak incelemeye ne dersiniz?

Haber

Samsung, Kovid-19 salgınıyla değişen uyku alışkanlıklarını araştırdı

Araştırmaya göre, ABD, Almanya ve Fransa uyku verimliliğinde en büyük düşüşü yaşarken, Türkiye salgından sonra daha geç yatmaya ve uyanmaya başladı

Yurthaber

Uygulama gizleme adımları: iPhone, Xiaomi, Huawei, Samsung, Oppo telefonlarda ana ekranda uygulama gizleme nasıl yapılır?

Akıllı telefonunuzda bazı uygulamaları gizlemeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Böyle durumlarda genellikle dışarıdan bir uygulama indirmeniz gerekir. Bu işlem için bazı yollar da uygulamanız lazımdır. iPhone, Xiaomi, Huawei, Samsung, Oppo cihazlarda uygulama gizleme nasıl yapılır?

Haber

Şaşırtan benzerlik! iOS 16'nın sevilen özelliği Samsung telefonlarda göründü

Samsung, üçüncü One UI 5 beta sürümünü geçen haftanın sonlarında yayınladı. Kullanıcılar ise, kilit ekranı özelleştirme seçeneklerinin, iOS 16'daki en büyük değişikliklerden biri olan yeniden tasarlanan kilit ekranının özelleştirme seçeneklerine oldukça benzediğini iddia etmeye başladı. Bir kullanıcı ise aradaki benzerlikleri göstermek için Twitter hesabı üzerinden bazı fotoğraflar paylaştı.

Haber

Bilgisayar dünyasında yeni dönemin ayak sesleri: Kaydırılabilir bilgisayarlar geliyor!

Katlanabilir telefonlardan sonra şimdi de kaydırılabilir bilgisayarlar hayatımıza girmeye hazırlanıyor. Samsung (Samsung Display) ve Intel, "kaydırılabilir" bilgisayarlar üzerinde çalışıyor. Samsung, 13 inçlik bir tabletten 17 inçlik bir ekrana dönüşen kaydırılabilir prototip bilgisayarını ise dün sahneye çıkardı.

Haber

Samsung, enerji verimliliğinde Avrupa’daki en yüksek standartların üstüne çıktı

Şirket, güncellenen Avrupa enerji etiketleme sistemine göre sektördeki en yüksek standart olan seviyeden yüzde 10 daha fazla enerji tasarrufu sağlamayı başardı

Yurthaber

Samsung dART Platformu Uzman Kurulu, Dijital Sanatlar Küratörü Esra Özkan ile büyüyor

Samsung dART Platformu Uzman Kurulu, Dijital Sanatlar Küratörü Esra Özkan ile büyüyor

Yurthaber

Samsung’un evde yaşamı üst düzeye taşıyan yeni Bespoke Koleksiyonu Avrupa’da

Bespoke AI™ Çamaşır Makinası, mikroplastikleri azaltmanın yanı sıra pek çok eko-bilinçli özelliklerle donatıldı

Yurthaber

MENA Bölgesi'nde Samsung Neo QLED 8K TV satışları iki kat arttı

Samsung MENA Bölge Genel Merkezi Visual Display Bölüm Başkanı Mustafa Sadık: - "Samsung, yeni TV’lerinde ileri teknolojileri uygulayarak görüntü kalitesinde inovasyona öncülük ediyor"

Yurthaber

Samsung'un yeni ürünlerinin ön siparişleri Amazon Türkiye üzerinden alınmaya başlandı

31 Ağustos’a kadar devam edecek ön sipariş döneminde Amazon.com.tr müşterileri, Samsung’un yeni Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Z Flip4 katlanabilir akıllı telefonlarının, Galaxy Watch5 ile Watch5 Pro akıllı saatlerinin ve Buds2 Pro kulaklığının ön siparişlerini verebilecek

Yurthaber

Son model telefonların pil ömrü savaşı! Peki kim kazandı?

Akıllı telefonlarıyla ilgili en büyük şikayetlerden biri pil ömrü. Bir YouTube kanalı ise, 2022'nin en güçlü telefonlarını pil ömrü testinden geçirdi. Söz konusu pil ömrü testine iPhone 13 Pro Max, Samsung Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4, Galaxy S22 Ultra, Xiaomi 12S Ultra ve OnePlus 10 Pro sokuldu. Testin sonucu ise birçok kişiyi fazlasıyla şaşırttı.

Haber

Samsung, Bespoke AI çamaşır ve kurutma makinelerini satışa sunacak

Bespoke AI çamaşır makinesi ve kurutma makinesi güçlü performansı, geniş kapasitesi ve yerden tasarruf sağlayan tasarımıyla hem şık hem işlevsel bir deneyim sağlıyor

Yurthaber

Beklenen oldu! Samsung Galaxy Z Fold4, Z Flip4, Galaxy Watch 5 ve daha fazlası görücüye çıktı: İşte fiyatları

Samsung Galaxy Unpacked 2022 etkinliği resmen gerçekleşti. Etkinlikte katlanabilir akıllı telefonlar Samsung Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Z Flip4 tanıtıldı. Samsung Galaxy Z Fold4’ün ve Galaxy Z Flip4’ün özelliklerinde bazı geliştirmeler yapıldığı görüldü. Etkinlikte Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro akıllı saatlerle birlikte kablosuz kulaklık Galaxy Buds2 Pro da duyuruldu. İşte Galaxy Unpacked 2022 etkinliğinde görücüye çıkan her şey ve fiyatları!

Haber

Samsung, Galaxy Z Flip4 ve Galaxy Z Fold4'ü tanıttı

Galaxy Z Flip4, Z Fold4 ve Buds2 Pro, 10 Ağustos'tan itibaren ön siparişe açılacak - Samsung Electronics Mobil Deneyim Bölümü Başkanı TM Roh: - "Yeni Galaxy Z serisinin gelişmiş kişiselleştirme özelliği ve ileri teknolojisiyle herkes için yepyeni imkanların kapısını aralıyoruz"

Yurthaber

Samsung, yeni Galaxy Watch5 ve Galaxy Watch5 Pro'yu tanıttı

Samsung Electronics Mobil Deneyim Bölümü Başkanı Dr. TM Roh: - "Samsung'un çığır açan BioActive Sensörü sayesinde, kullanıcılar Galaxy Watch5 ile sağlıkla ilgili bilgilere ilişkin bugüne kadar en kapsamlı ve önemli verilere erişebilecek"

Yurthaber

Samsung beyaz eşya ürünlerinde ağustos kampanyası başlattı

Samsung beyaz eşya ürünlerinde ağustos kampanyası başlattı

Yurthaber

Samsung NEO QLED 8K, NFT yayıncılığında yeni bir deneyim sunuyor

Neo QLED 8K ekranlar, en canlı renkleri, makine tabanlı yapay zekayı ve kuantum işlemciyi bir araya getirerek NFT ve dijital sanat eserlerini sergilemek isteyenler benzersiz deneyim yaşatıyor

Yurthaber

İşletim sistemi android olmadan yapamam diyenlere en iyi android telefonlar

Video izlemek, oyunların tadını doyasıya çıkarmak, arkadaşlarınızla keyifli görüşmeler yapmak için cep telefonlarının önemi oldukça büyük. Özellikle teknolojinin son hızla geliştiği şu dönemlerde kullanıcı sayısının her geçen gün artmasıyla sürekli yeni model cep telefonları karşımıza çıkıyor. Bu noktada "Ben iOS kullanamam, Android benim vazgeçilmezim." diyenler için en iyi Android telefon modellerini sizler için listeledik. Hazırsanız incelemeye başlayalım!

Haber

Bir telefondan çok bir arkadaş olacak Redmi Note 10 Pro ve özellikleri

Dijitalleşen dünya ile cep telefonları âdeta vücudumuzun ayrılmaz bir parçası hâline geldi. İletişim kurma, eğlenme, fotoğraf çekme, video izleme ve müzik dinleme gibi farklı imkânları bir araya getiren telefonların farklı ihtiyaçlara yönelik bambaşka özellikleri de bulunuyor. Son zamanlarda akıllı cep telefonları arasında öne çıkan Xiaomi Redmi Note 10 Pro'yu sizler için mercek aldık. Haydi, detaylara geçelim.

Haber

Samsung’un dART Platformu’nda eğitimler başladı

Samsung’un Türkiye’de dijital sanatın gelişimine katkı sunmak amacıyla hayata geçirdiği dART Dijital Sanat Platformu’nda herkese açık ‘Dijital Sanat’ ve ‘NFT’ eğitimleri online olarak başladı

Yurthaber

Daha ucuza katlanabilir telefon geliyor! İşte fiyatı

Katlanabilir akıllı telefonların birçoğu hala standart akıllı telefonlardan daha yüksek fiyata satılıyor. Ancak yeni bir raporla birlikte Galaxy Z Fold ve Galaxy Z Flip gibi iki farklı katlanabilir telefon serisi bulunan Samsung'un daha ucuz bir katlanabilir telefon çıkarmaya çalıştığı öne sürüldü. İddialara göre telefonun fiyatı 800 doların altında olacak.

Haber

Fotoğrafçı Ahmet Erdem'den en canlı gece fotoğrafları için 7 ipucu

Fotoğrafçı Ahmet Erdem'den en canlı gece fotoğrafları için 7 ipucu

Yurthaber