under armour Haberleri

Yürüyüşte, koşuda, arkadaş buluşmasında rahatlık ve tarz sunacak spor tayt modelleri
Baharla birlikte açık havada geçireceğiniz vakitlerde rahat hissetmenizi sağlayacak bir tayt arıyorsanız içeriğimize bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Çünkü ister yoga matında poz verin ister parkta koşu yapın ister spor salonunda antrenmanlarınıza odaklanın, doğru taytla her anı konforlu geçirmek mümkün. Kombinlerinizi canlandıracak, hareket özgürlüğünüzü artıracak ve gün boyu konfor sağlayacak spor tayt modellerinden oluşan seçkimizle dolu dolu bir sezon geçirmeye hazır olun!
Yayın Tarihi: 25-03-2024 23:34
Bahar ve yaz aylarında erkeklerin gardıroplarının bir numarası olan polo yaka tişörtler
Erkek giyiminin vazgeçilmezi olan polo yaka tişörtler, şıklığı vurgulayan ve her zaman kullanışlı olan parçalar arasında yer alıyor. Hem rahatlık hem de şıklık arayan erkekler için her duruma uyum sağlayan polo yaka tişörtlerden oluşan bir liste hazırladık. Polo tişörtlerden oluşan seçkimize göz atmak için içeriğimizi inceleyebilirsiniz.
Yayın Tarihi: 15-03-2024 23:51
Mevsim geçişlerinde kurtarıcınız olacak parçaları sizi için seçtik
Havaların bir soğuk, bir sıcak olduğu bu günlerde "Ne giyeceğim?" sorusu hepimizin kafasında dönüp duruyor. Neyse ki, mevsim geçişlerinde gardırobunuzun en iyi dostu olacak parçalardan oluşan bir seçki hazırladık. Artık bir sıcak bir soğuk olan havalar için endişelenmenize gerek yok. Günün her saatinde konforunuz ve tarzınızı korumanızı sağlayacak kurtarıcı parçalar için gelin, içeriğe göz atalım!
Yayın Tarihi: 08-03-2024 22:51
Kullanan kadınların favorisi haline gelen lazer kesim iç çamaşırları
Günümüzde teknolojinin iç giyim dünyasına getirdiği en yenilikçi ürünlerden biri olan lazer kesim iç çamaşırları, kombinlerimizde ve rahatlık açısından büyük bir konfor sağlıyor. Adeta bir kurtarıcı olan bu ürünler gün boyu rahatlık ve şıklık sunuyor. Pierre Cardin'den Under Armour'a çeşitli markaların lazer kesim iç çamaşırlarını içeren seçkimiz, her zevke ve ihtiyaca hitap ediyor. Kaliteli kumaşlarıyla günün her anında size eşlik edecek olan lazer kesim iç çamaşırlarına birlikte bakalım.
Yayın Tarihi: 04-03-2024 02:14
Spor tutkunu sevgiliniz için uygun fiyatlı hediye önerileri
Sevgililer günü yaklaşıyorken sevgilinizin spor tutkusunu paylaşmak ve onu motive etmek için özel ve anlamlı bir hediye seçmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Sevgiliniz ister spor salonunda ağırlıklara meydan okuyan bir fitness tutkunu ister doğada koşu yapmaktan keyif alan bir outdoor sever olsun, onu mutlu edecek birbirinden harika hediye alternatiflerini sizler için derledik. Gelin, keşfedelim.
Yayın Tarihi: 06-02-2024 13:11
Columbia, Merrell, Adidas, Puma... Outdoor ve spor giyimin en sevilen markaları indirimde
Spor ve outdoor giyim severlerin favori markalarında kaçırılmayacak indirimler başladı. Columbia, Merrell, Adidas, Skechers, Puma ve daha pek çok markanın kışlık giyim ürünlerine avantajlı fiyatlarla sahip olmanın şimdi tam zamanı! Gelin sizin için seçtiğimiz markalara birlikte bakalım.
Yayın Tarihi: 05-02-2024 09:28
Camper, HP, Crocs, Zwilling... Ünlü markaların fırsat ürünlerini sizin için seçtik
İster ihtiyaçlarınızı tamamlayın ister kendinize ya da sevdiklerinize hediyeler alın; ünlü markaların günün fırsatları kapsamındaki ürünleri keşfetmeye ne dersiniz? Kaliteli ürünlere uygun fiyatlarla sahip olmanın şimdi tam zamanı!
Yayın Tarihi: 01-11-2023 17:57
Puma, Adidas ve dahası! Spor giyimde kaçırılmayacak fırsatlar
Puma, Adidas, Under Armour ve dahası... Spor giyimin sevilen markalarında indirimler devam ediyor. Kaliteli markaların özgün tasarımlarıyla tarzınızı konuşturmak, hem şık hem de rahat olmanın keyfini çıkarmak için acele edin. Sizin için indirimdeki ürünleriyle öne çıkan markaları seçtik, işte detaylar!
Yayın Tarihi: 01-11-2023 10:22
Puma, Adidas, Jack Wolfskin... Spor giyimin sevilen markalarında fırsat zamanı
Puma, Adidas, New Balance ve dahası... Spor giyimin sevilen markalarında Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında büyük indirimler devam ediyor. Kaliteli markaların özgün tasarımlarıyla tarzınızı konuşturmak, hem şık hem de rahat olmanın keyfini çıkarmak için acele edin. Sizin için indirimdeki ürünleriyle öne çıkan markaları seçtik, işte detaylar!
Yayın Tarihi: 07-08-2023 18:06
Erkeklere şık bir stil vadeden kaliteli markalar Prime Day’e özel indirimde
Amazon'un birbirinden kaliteli ürünleri son derece uygun fiyatlarla sunduğu, o beklenen Prime Day geldi çattı! Kaçırılmayacak sayısız fırsatın sizlere sunulduğu bu kampanya haftasında gardırobunuzu birbirinden şık ve kaliteli kıyafetlerle donatmaya ne dersiniz? Gelin, en özel ve güzel parçalardan sizin için hazırladığımız listemize göz atalım!
Yayın Tarihi: 14-07-2023 09:25
Camper, Levi's ve dahası... Prime Day indirimlerinden kaçırmamanız gereken moda ürünleri
Moda dünyasının en sevilen markalarında Prime Day'e özel indirimler devam ediyor. Alışveriş tutkunlarının ve moda severlerin yüzünü güldürecek bu indirimlerle tarzınızı güçlendirecek parçalara yarı fiyatına sahip olabilirsiniz. O halde sizin için seçtiğimiz markalardaki fırsatları görmeye ne dersiniz?
Yayın Tarihi: 10-07-2023 18:01
Spor yapmaktan dört mevsim vazgeçmeyenler için en iyi koşu ayakkabısı çeşitleri 2023
Koşu hem bir spor aktivitesi hem de bir yaşam tarzı. Bu aktiviteyi yıl boyunca sürdürebilmek doğru ekipmana sahip olmayı gerektiriyor. Her mevsimde koşu yapmak isteyenler için dört mevsim giyilebilecek koşu ayakkabıları büyük bir önem taşıyor. Sıcak yaz günlerinden soğuk kış aylarına kadar hava koşullarından etkilenmeden rahatlıkla koşu yapabilmek için doğru ayakkabı seçiminin son derece önemli olduğunu biliyoruz.Hadi gelin sizler için seçtiğimiz her mevsime uygun koşu ayakkabılarına göz atalım.
Yayın Tarihi: 07-07-2023 10:13
Puma, Adidas, Reebok ve dahası... İndirimdeki ayakkabıları keşfedin, ayağınıza konforu getirin
Kıyafetlerin en güzel tamamlayıcısı, tarzınıza ve ayağınıza uygun bir çift ayakkabı... Siz de "Baharlık, yazlık kombinlerimi tamamlayacak ve gün boyu ayaklarımın içinde rahat edeceği, hemen yıpranmayacak kaliteli bir ayakkabı istiyorum!" diyenlerdenseniz doğru adrestesiniz. Uzun ömürlü bir ayakkabıya %35'e varan indirimlerle sahip olabilirsiniz, nasıl mı? Sizin için seçtiğimiz ünlü markalardaki indirimlere göz atarak, tabii ki! İşte detaylar!
Yayın Tarihi: 16-05-2023 00:32
Sezona havalı bir giriş yapın! Ünlü markaların giyim ürünlerinde %40'a varan indirim
Stil sahibi parçalarla baharda da şıklığına şıklık katmak isteyenler buraya! Moda dünyasının önde gelen markalarının %40'a varan indirimleriyle dolu binlerce ürün sizleri bekliyor. Spor giyimden klasik giyime, ayakkabıdan çantaya aklınıza gelebilecek en trend ve şık ürünleri keşfetmeye hazır mısınız?
Yayın Tarihi: 15-05-2023 01:53
Ayakkabıdan yağmurluğa, terlikten şapkaya ünlü markaların en çok satan ürünleri
Stilinize hava katmak ve şıklığınızı en iyi şekilde yansıtmak için moda dünyasının en seçkin markalarının çok satan ürünlerini keşfetmeye ne dersiniz? Göz alıcı tasarımlarıyla göz kamaştıran ünlü markaların en sevilen ürünlerine göz atarak hayalinizdeki tarzı yakalamanız artık çok kolay. Sizin için ayakkabıdan yağmurluğa, terlikten şapkaya, çoraptan boxera çok satan kaliteli ürünleri derledik. Gelin o ürünleri birlikte keşfedelim.
Yayın Tarihi: 24-04-2023 23:58
Tommy Hilfiger'dan Camper'a moda dünyasının dev markalarında %60'a varan indirimler
Tommy Hilfiger, Camper, Calvin Klein, Puma ve dahası... Moda dünyasının dev markalarının en sevilen ürünlerine %60'a varan indirimlerle sahip olmaya ne dersiniz? "Evet!" dediğinizi duyar gibiyiz. Öyleyse ayakkabıdan çantaya, spor giyimden klasik giyime son moda trendlerini keşfedip üstelik bu ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olmak için acele edin. İşte detaylar!
Yayın Tarihi: 23-04-2023 23:19
Kalite, konfor, şıklık bir arada! Spor ayakkabılarda %45'e varan indirim
Kaliteli markaların konforlu ve şık spor ayakkabılarında Bahar Fırsatları'na özel indirimler devam ediyor. Kombinlerinize hava katacak, ayaklarınıza konfor getirecek bir spor ayakkabıya ihtiyacınız varsa indirimler bitmeden ve stoklar tükenmeden bu fırsatı değerlendirmelisiniz. Sizin için indirimli spor ayakkabıları seçtik. Gelin, birlikte keşfedelim.
Yayın Tarihi: 07-04-2023 14:58
Spor giyimde bahar fırsatı! Hem şık hem konforlu ürünlerde büyük indirimler
Spor giyim ve ekipmanlarına neredeyse yarı fiyatına sahip olmak ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Günlük hayatın vazgeçilmezlerinden biri olan spor giyim ürünlerinde indirimler sizleri bekliyor. Adidas ve Puma'nın spor ayakkabıdan sırt çantasına, sweatshirtten monta, tayttan tişörte kadar onlarca farklı ürününe uygun fiyatlarla sahip olmak için acele edin!
Yayın Tarihi: 31-03-2023 14:38
Bütçenizi zorlamadan kendinizi şımartın! Crocs terlik ve Levi's hoodiede %45'e varan indirim
Under Armour spor ayakkabıdan Crocs terliğe, Levi's hoodieden Eastpak çantaya en sevilen moda ürünlerinde kısa süreliğine %45'e varan indirimle flaş fırsatlar başladı! En son trendleri yakalamak ve aynı zamanda cüzdanınızı korumak için birbirinden güzel ürünlerdeki indirimleri kaçırmayın. İşte detaylar!
Yayın Tarihi: 24-03-2023 16:33
Adım adım tarzınızı yükseltecek 2023 en iyi ayakkabı markaları
Ayakkabı deyip geçmeyin. Şık bir kombin ile tamamlandığında harikalar yaratmayı başaran ayakkabılar, olmazsa olmaz giyim ürünleri arasında bulunur. Günlük, şık, spor gibi alternatifleri bulunan ayakkabıları doğru kullanmak ise son derece önemli. Peki, her türlü mekânda rahatlıkla giyebileceğiniz en iyi ayakkabılarını incelemeye ne dersiniz? Teklifimiz sizi de heyecanlandırdıysa okumaya devam edin!
Yayın Tarihi: 21-03-2023 12:31
Hem şıklık hem spor bir tarz isteyenlere özel en iyi erkek spor ayakkabı modelleri
Spor ayakkabılar yoğun yaşam tarzına sahip olan erkeklerin en çok tercih ettiği ayakkabı türleri arasında yer alır. İster koşuya çıkıyor ister spor salonunda antrenman yapıyor olun ya da sadece günlük hayatınızda kullanacağınız güzel bir ayakkabı arayışında olun, bu seçkide hepsi için uygun bir erkek spor ayakkabı modeli bulabilirsiniz!
Yayın Tarihi: 24-12-2021 15:27