İngiltere Premier Ligi'nde şok sonuçlar! Liverpool mu City mi şampiyon oldu?

Futbolseverler tarafından "Liverpool mu City mi şampiyon olacak?" sorusu merak ediliyordu. İngiltere Premier Ligi'nde şampiyon bu akşam oynanacak maçlarla belli oldu. Peki Liverpool mu City mi şampiyon oldu? İşte İngiltere Premier Ligi'nde şok sonuçlar ve maçların ayrıntıları...

İngiltere Premier Ligi'nde şampiyon bugün gerçekleşecek maçların sonrasında kazanan belli olacaktı. Premier Lig'in 38. hafta mücadelesinde lider Manchester City, sahasında Aston Villa ile karşı karşıya geldi.

Reklam
Reklam

LIVERPOOL MU CITY Mİ ŞAMPİYON OLDU?

Aston Villa'nın başında Liverpool'un efsane isimlerinden teknik direktör Steven Gerrard yer almakta. Gerrard'ın ekibinin City'ye çelme takması ve Liverpool'un da kazanması durumunda Merseyside ekibi şampiyonluğunu ilan etmiş olacaktı.

Manchester City'nin (90) sonrasında 89 puanla ligde ikinci sırada yer alan ve City'nin puan kaybetmesini bekleyen Liverpool ise, ligde iddiası bulunmayan ve 51 puanla 8. sırada yer alan Wolverhampton'ı Anfield Road'da konuk etmiş oldu.

ŞAMPİYON NASIL BELLİ OLDU?

Kırmızılar, Wolverhampton'ı mağlup etmesi durumunda şampiyon olabilmesi için Manchester City'nin Aston Villa ile oynadığı maçın sonucunu beklemeye koyulmuştu. City'nin de şampiyon olabilmesi için mutlak kazanması gerekiyordu. Beraberlik dahi City'ye bugün yetmeyecekti.

LIVERPOOL - WOLVERHAMPTON MAÇI 3-1 BİTTİ

Liverpool ile Wolverhampton maçında ilk yarı ise berabere bitmiş durumdaydı. Liverpool maçı 3-1 almış oldu ve Manchester City'nin Aston Villa'yı 3-2 mağlup etmesi ile şampiyon Manchester City oldu.

Reklam
Reklam